Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Thedion

Thedion weegt 122.40 kg, is 1.90 kg afgevallen en heeft nog 39.70 kg te gaan

124.30 kg
82.70 kg
Doel vandaag: 123.24 kg
Huidig gewicht: 122.40 kg

Thedion over zichzelf

Hoi mede afvallers,

Mijn naam is Dion. Ik ben 25 jaar jong en ik weeg maar liefst 124 KG. Ik ben hier niet trots op.
Zoals je op mijn profielfoto ziet ben ik wel ooit slank geweest. Maar dit heeft niet lang geduurd. Ik heb het niet kunnen behouden.

Eigenlijk ben ik vanaf ik jong was al wat voller geweest. Toen ik startte met mijn MBO opleiding en ik 18/19 was, was ik helemaal klaar met het wat dikker zijn. Ik ben gezond gaan eten, eiwitdieet gaan volgen en ik was veel in de lokale sportschool t

... 
Lees verder »
Hoi mede afvallers,

Mijn naam is Dion. Ik ben 25 jaar jong en ik weeg maar liefst 124 KG. Ik ben hier niet trots op.
Zoals je op mijn profielfoto ziet ben ik wel ooit slank geweest. Maar dit heeft niet lang geduurd. Ik heb het niet kunnen behouden.

Eigenlijk ben ik vanaf ik jong was al wat voller geweest. Toen ik startte met mijn MBO opleiding en ik 18/19 was, was ik helemaal klaar met het wat dikker zijn. Ik ben gezond gaan eten, eiwitdieet gaan volgen en ik was veel in de lokale sportschool te vinden. Zodoende was ik in 2014 voor het eerst in mijn leven slank. Mijn leven was perfect, ik voelde mijzelf fit, had veel vrienden en heb toen ook voor het eerst relaties gehad.

Helaas ging het compleet mis toen ik klaar was met mijn MBO-opleiding en over ging naar het HBO. De HBO-instelling zat helemaal in Den Haag (ik zelf woon in Noord-Holland). Ik moest dagelijks veel reizen en ik ging tevens op mijzelf wonen: weg veilige omgeving, structuur en 'mijn vaste sportschool' en vriendengroep.
Vanaf dat moment ging het snel. Ik kwam gigantisch aan. Mijn gezonde levensttijl ging over naar een ongezonde levensttijl zonder enige rem of structuur. Wat was dat balen. Waarom heb ik het zo ver laten komen?!

Vanaf 2015 t/m 2018 (nu) heb ik altijd geworsteld met mijn zware lichaam. Ik ben en was doodongelukkig. Ik wilde terug naar de oude Dion maar de oude Dion voelde zo ver weg, zo onmogelijk. De gelukkige en sociale Dion die goed in zijn vel zat was ver weg. Maar het lukte gewoon niet. Ik werkte in de hotellerie naast mijn studie en ik was gigantisch druk. Maar ik vergat aan mijzelf te denken. Ik zat in een vicieuze cirkel vol met werk- schoolverplichtingen. Ik kon het niet doorbreken, het enige wat ik kon was ongezonder leven en nog meer aankomen en uiteraard grotere maten kleding kopen.

In 2016 ging ik voor 5 maanden naar Oeganda met een vriend voor mijn studie. Toen ik het vliegtuig instapte woog ik 124KG (zoals ik nu -weer- weeg). Toen ik 5 maanden later terug kwam woog ik nog maar 109KG! Ik ging sporten als een gek daar en at alleen maar gezond. Daarnaast had ik sociale controle van mijn goede vriend. De oude Dion was weer zelfverzekerd en terug en straalde weer. Maar helaas. Nu in 2018 weeg ik weer 124 KG. Terug bij af dus. Ik heb de goede afvalrace vanuit Oeganda niet kunnen doorzetten in Nederland toen ik terug kwam. Mijn studie ging direct weer door evenals mijn werk in de hotellerie.

Gelukkig ging veel wel goed in mijn leven. Ik heb mijn HBO opleiding zonder moeite afgerond en heb daarna snel een baan op niveau gevonden waar ik nu werk.
Op dinsdag 12 maart 2018 ging de knop echt helemaal om. Ik was er gewoon HELEMAAL KLAAR MEE! mijn overhemd begon weer strakker te zitten en op deze manier kan ik niet gelukkig zijn en worden.

Zodoende ben ik voor het eerst sinds ik in Oeganda was (2 jaar geleden) weer in een sportschool gestapt. Ik ben die avond in 2,5 uur tijd helemaal afgebeuld. Ik heb vier dagen gigantische spierpijn gehad maar wat voelde dat goed. Dit is de enigste weg tot de oplossing. Ik had veel schaamte, maar de schaamte ben ik inmiddels voorbij.

Ik eet nu gezond, tel mijn calorie├źn, sport zeer intensief 3/4x per week en ik weeg mijzelf elke maandag. Het afvallen is nu een centraal onderdeel van mijn leven. En door het intensieve sporten denk ik er niet eens over na om een reep chocolade te eten; ik werk er immers keihard voor.
Op dit moment zit ik helemaal in de flow en is de knop letterlijk en figuurlijk helemaal om. Ik voel mijzelf anders en sterk. Ik weet zeker dat ik nu voor eens en altijd de strijd tegen de overtollige kilo's ga overwinnen. Ik ben vastberaden!

Ik hoop mijzelf snel terug te vinden.

Laten we buddies worden?

Liefs,
Dion

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Thedion in het kort

  • Thedion weegt nu 122.40 kg en wil graag 82.70 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 36.55. Hij is 1.90 kg afgevallen.
  • Thedion is 1.83 m, 25 jaar, geboren op November 20, 1992, aangemeld op May 26, 2017 en voor het laatst ingelogd op March 19, 2018.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Thedion in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Thedion

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd