Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Thiska

Thiska weegt 118.00 kg, is 2.00 kg afgevallen en heeft nog 28.00 kg te gaan

118.80 kg
90.00 kg
Doel vandaag: 90.00 kg
Huidig gewicht: 118.00 kg

Thiska over zichzelf

Hallo, ik zal me even voorstellen. Thiska, 52 jaar, getrouwd en werk als freelance vormgeefster. Woon in het Groene Hart en ben gek op dieren. We hebben twee honden, een poes en twee cavia's.
Als sinds mijn geboorte worstel ik met mijn gewicht. Diverse kinderartsen geraadpleegd, val ook steeds wel weer af, maar kom net zo hard - of erger - weer bij. Ben een echte emotie-eter. Als het niet meezit of ik zit slecht in mijn vel vliegen de kilo's eraan, want dan trek ik alle kasten open op zoek naar

... 
Lees verder »
Hallo, ik zal me even voorstellen. Thiska, 52 jaar, getrouwd en werk als freelance vormgeefster. Woon in het Groene Hart en ben gek op dieren. We hebben twee honden, een poes en twee cavia's.
Als sinds mijn geboorte worstel ik met mijn gewicht. Diverse kinderartsen geraadpleegd, val ook steeds wel weer af, maar kom net zo hard - of erger - weer bij. Ben een echte emotie-eter. Als het niet meezit of ik zit slecht in mijn vel vliegen de kilo's eraan, want dan trek ik alle kasten open op zoek naar iets eetbaars, wat dan ook! Ben gek op vet eten als barbeknoeien, pizza's, shoarma, etc.
Ben vorig jaar aan het Sonja Bakkeren geslagen, 10 kilo afgevallen, maar kon het (weer) niet volhouden. Toch moet het echt gebeuren, want ik heb veel gezondheidsproblemen die vooral in het motorieke gedeelte zitten, gewrichtsproblemen als artrose, ischias en verschoven SI-gewrichten zijn al mijn deel en die stapelen zich op. Het hoge gewicht maakt het er natuurlijk niet beter op. Dus nu in de herkansing!

Ik hoop hier lotgenoten te treffen die me af en toe een zetje in de rug kunnen geven en dat wil ik op mijn beurt dan natuurlijk ook de ander(en) bieden!

Hartelijke groeten,
Thiska

Laatste dagboekbericht

Friday, May 28, 2010
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Thiska een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 30, 2010 om 02:37
:bdaycomite:

Hallooooo, Van harte gefeliciteerd! :ballonkat: Ik kom even langs om je een super leuke dag te wensen! :partybow01: :partybow02:
:hoera02:

Geniet er lekker van vandaag! :verjaardagsfeest02:

Liefs
Patries :party2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Thiska in het kort

  • Thiska weegt nu 118.00 kg en wil graag 90.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 43.34. Zij is 2.00 kg afgevallen.
  • Thiska is 1.65 m, 60 jaar, geboren op June 30, 1957, aangemeld op May 28, 2010 en voor het laatst ingelogd op August 16, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Thiska in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Thiska

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd