Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Tijnx

Tijnx weegt 84.70 kg, is 35.30 kg afgevallen en heeft nog 5.70 kg te gaan

120.00 kg
79.00 kg
Doel vandaag: 79.00 kg
Huidig gewicht: 84.70 kg

Tijnx over zichzelf

Hi. Ik ben Martijn, 25 jaar. Ik ben de afgelopen paar jaar extreem veel gewicht gaan kweken door een depressie. Kon niet meer werken en begon een ernstig sociaal fobie op te bouwen waardoor beweging eigenlijk een taboe werd.

Ben inmiddels al sinds april 2008 bezig met sporten. Het begin was nogal erg moeilijk omdat ik het erg lastig had met de vele mensen om mij heen. Door mijn negatief zelfbeeld werd ik zeer angstig en vond dat iedereen mij aan het na staren was. Uiteindelijk ben ik hier helema

... 
Lees verder »
Hi. Ik ben Martijn, 25 jaar. Ik ben de afgelopen paar jaar extreem veel gewicht gaan kweken door een depressie. Kon niet meer werken en begon een ernstig sociaal fobie op te bouwen waardoor beweging eigenlijk een taboe werd.

Ben inmiddels al sinds april 2008 bezig met sporten. Het begin was nogal erg moeilijk omdat ik het erg lastig had met de vele mensen om mij heen. Door mijn negatief zelfbeeld werd ik zeer angstig en vond dat iedereen mij aan het na staren was. Uiteindelijk ben ik hier helemaal vanaf gekomen en heb ik plezier aan het sporten.

Ik probeer iedere dag (met uitzondering van weekenden) te sporten. Mijn schema bestaat uit minimaal een uur op de treadmill en fitness. Ook omdat ik erg (soms lijkt het een obsessie) veel let op wat ik eet, gaan de kilo's er vrij snel van af.

Ik ben nu sinds juli 2008 gestopt met roken waardoor alles even wat makkelijker gaat, heb ook gelukkig geen last gehad van aankomen.

Doordat ik ook intensief bezig ben met krachttraining, waardoor ik aankom in spiermassa, is het moeilijk te zeggen hoeveel kilo aan overtollig vet ik inmiddels kwijt ben, maar zover ik van andere hoor is dit vrij veel.

Laatste dagboekbericht

Saturday, January 30, 2010
Of het nu ligt aan weight care of omdat ik iemand heb ontmoet, maar het gaat nu weer erg goed met het afvallen! Ben in een korte periode toch weer zo'n 3 kg afgevallen en dat is een positief beeld. Eindelijk begint het dan weer langzaam minder te worden en daar ben ik erg blij om.

Het heeft nu allemaal een erg positieve draai gemaakt. Het afvallen, een geweldig persoon leren kennen waar ik erg blij mee ben.. verliefd zijn is fijn (:
Ik heb weer goede hoop!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Tijnx een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 30, 2010 om 16:25
and never give up the hope... Als je al nergens meer van kunt dromen, wat moet je dan doen?? Ik denk dat het voornamelijk enorm goed gaat met het sporten wat je zo trouw doet ;) en ja, dat je iemand leuks hebt ontmoet is natuurlijk ook super voor je! Wat fijn te lezen :bloos:, volgens mij is ze erg aardig... Hihi, succes lief, :youcandoit: <3
January 30, 2010 om 16:27
Bedankt voor je berichtje, lief. En ja, je bent heel erg aardig.. je kent jezelf heel goed <3
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Tijnx in het kort

  • Tijnx weegt nu 84.70 kg en wil graag 79.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 28.30. Hij is 35.30 kg afgevallen.
  • Tijnx is 1.73 m, 33 jaar, geboren op August 22, 1984, aangemeld op August 18, 2008 en voor het laatst ingelogd op August 26, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Tijnx in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Tijnx

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd