Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Tomaattje

Tomaattje weegt 75.10 kg, is 20.30 kg afgevallen en heeft nog 5.10 kg te gaan

95.40 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 75.10 kg
Huidig gewicht: 75.10 kg

Tomaattje over zichzelf

Op 21-09-2012 begonnen met Cambrigde met 95.4KG. Beste keuze ooit! Heb al mijn hele leven gelijnd en ben nog zo jong. Dit is het eerste dieet waar ik écht blij mee ben. Het is duidelijk, je weet precies wat je mag. En het werkt! op maandag 29-10-2012 woog ik 86.4. Al 9 hele kilo's kwijt dus! En ik voel me kei-goed! Pas weer kleren die ik al lang niet meer pastte, mijn onderkin is bijna verdwenen en ik zie er stukken beter uit! Eerst wou ik het niet echt bijhouden, maar nu vind ik het toch wel f

... 
Lees verder »
Op 21-09-2012 begonnen met Cambrigde met 95.4KG. Beste keuze ooit! Heb al mijn hele leven gelijnd en ben nog zo jong. Dit is het eerste dieet waar ik écht blij mee ben. Het is duidelijk, je weet precies wat je mag. En het werkt! op maandag 29-10-2012 woog ik 86.4. Al 9 hele kilo's kwijt dus! En ik voel me kei-goed! Pas weer kleren die ik al lang niet meer pastte, mijn onderkin is bijna verdwenen en ik zie er stukken beter uit! Eerst wou ik het niet echt bijhouden, maar nu vind ik het toch wel fijn en me daarom aangemeld bij Valtaf.nl. Mijn einddoel is 70 KG zodat ik na stabilisatie eindig rond 72/73. Daarna is het een uitdaging niet boven die 75 uit te komen maar daar mooi onder te blijven. Een zorg voor later, maar ben er nu al helemaal klaar voor. Deze keer is het anders, mijn 'knop' is helemaal om en wil graag gezond leven. Ook daar krijg ik straks begeleiding bij van de CBconsulete ook al neem ik dan geen producten meer af. Een heel nieuw begin en zo voelt het ook. Heb wel veel overtollig vel, maar dat had ik al op mijn 16e. Als ik straks slank ben en na een jaar nog ben dan wil ik een buikwandcorrectie. Duur grapje maar voor mij zou het zoveel betekenen! Eindelijk mijn onzekerheid en schaamte over mijn buik kwijt, sinds ever! Dat zou toch geweldig zijn? Ik ga er voor in ieder geval!

Iedereen veel succes!

:kaartsucces2::kaartsucces2::kaartsucces2:


Update 21012013

Ik heb het moeilijk...ben boos op mezelf en val niet meer af. Ik eet, lees snoep, nu veel. Ik kan mezelf niet meer stoppen..vind het vreselijk dat ik mezelf niet in de hand heb en vraag me af wat er mis met mijn is..Als ik nou nog even 4 weekjes doorzet dan ben ik klaar en kan ik gaan af/ opbouwen. Maar de laatste week ben ik gewoon weer aan het vreten..alles wat los en vast zit prop ik naar binnen en weet niet waarom...ik ben zwak en haat dat aan mijzelf. Ik doe er alles aan om die motivatie weer te vinden en hard aan de slag te gaan. Ik had niet verwacht dat ik deze terugslag zou hebben want mijn mindset was zo goed..Een gezond leven is wat ik wil maar toch prop ik allerlei slechte snacks naar binnen..ook al zit ik vol en staat mijn maag op springen...tóch prop ik er meer rotzooi in...en waarom? Geen idee maar ik wil zelf weer baas zijn over wat ik eet..Nu ben ik de regie kwijt..Vanavond ga ik weer naar de consulente en zal eerlijk opbiechten wat ik gedaan heb. Hopelijk kan zij me een schop onder mn kont geven zodat ik weer door kan gaan. Mijzelf lukt het even niet meer..Voornamelijk in de avond dat ik de enorme behoefte heb om me vol te proppen..Misschien moet ik maar zorgen dat ik in de avonden op visite ga ofzo dan kan ik gewoonweg niet mezelf volstoppen..In het verleden heb ik ook gepraat met een psycholoog over mijn eetgedrag..misschien is het verstandig dit weer te doen al ben ik bang dat dit (net zoals vorige keer) niet veel oplevert. Ik kan mij een leven zonder vreetbuien niet voorstellen en heb zelfs al bedacht dat ik straks 1 dag in de week mag zondigen wat ik wil en het bij deze ene dag moet laten. Maar als ik dat doe weet ik nu al dat ik mijzelf niet in de hand kan houden...pfff moeilijk hoor allemaal..zo gaat het van een leien dakje en zo zit je weer in dezelfde situatie als eerder..terwijl je weet dat het je problemen oplevert als je jezelf weer laat gaan...Hoe doen jullie dit? Tips zijn meer dan welkom :)


***update 05-02-2013***
Nu is gedaan met het gevreet! vanaf vandaag weer shaken en knallen! Ik kan dit heus!

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Tomaattje in het kort

  • Tomaattje weegt nu 75.10 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.70. Zij is 20.30 kg afgevallen.
  • Tomaattje is 1.78 m, 36 jaar, geboren op October 8, 1981, aangemeld op November 1, 2012 en voor het laatst ingelogd op February 5, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Tomaattje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Tomaattje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd