Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Trotsemama

Trotsemama weegt 95.00 kg, is 50.00 kg afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt!

126.40 kg
95.00 kg
Doel vandaag: 115.00 kg
Huidig gewicht: 95.00 kg

Trotsemama over zichzelf

:dagboekje:
Voor de zwangerschap van mijn tweede ben ik heel goed afgevallen met Sonja Bakker. Na veel lichamelijke problemen zit ik weer op mijn oude gewicht, maar hopelijk niet voor lang.

Ik ben alweer even bezig met weer een nieuwe poging om op een gezond gewicht te komen. Als het goed is, zal ik daar op korte termijn ook intensieve begeleiding in gaan krijgen. Al jaren ben ik er zelf tegen aan het vechten, maar merk dat ik het alleen helaas niet red. Het is voor mezelf wel een flinke stap, maar toch o... 
Lees verder »
:dagboekje:
Voor de zwangerschap van mijn tweede ben ik heel goed afgevallen met Sonja Bakker. Na veel lichamelijke problemen zit ik weer op mijn oude gewicht, maar hopelijk niet voor lang.

Ik ben alweer even bezig met weer een nieuwe poging om op een gezond gewicht te komen. Als het goed is, zal ik daar op korte termijn ook intensieve begeleiding in gaan krijgen. Al jaren ben ik er zelf tegen aan het vechten, maar merk dat ik het alleen helaas niet red. Het is voor mezelf wel een flinke stap, maar toch ook wel goed voor me denk ik. Hopelijk gaat het me nu dan eindelijk lukken om echt met het overgewicht af te rekenen.

Laatste dagboekbericht

Monday, May 30, 2011
Vandaag weer een nieuwe week. Er was vanmorgen 1,1 kg af. Viel eigenlijk een beetje tegen, omdat het 2 ons zwaarder is dan gisteren en ik zondag juist erg weinig had gegeten. Volgende week is er dan vast een beetje meer af.

Van het weekend een feestje gehad. Met het eten heb ik me goed ingehouden. Als hapje alleen 2 kleine spiesjes met een cherrytomaatje en een mini-mozzarellabolletje op. Ook bij het avondeten de goede dingen gekozen. Ik kreeg heel veel complimenten. Mensen vonden allemaal dat ik er goed uitzag. Geeft toch wel een kick. Dus ik ga er weer tegenaan de komende week. Mijn bmi is bijna onder de 40 dus hoop dat volgende week te halen.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Trotsemama een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Trotsemama in het kort

  • Trotsemama weegt nu 95.00 kg en wil graag 115.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.67. Zij is 50.00 kg afgevallen.
  • Trotsemama is 1.76 m, 37 jaar, geboren op April 26, 1980, aangemeld op August 30, 2006 en voor het laatst ingelogd op August 6, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Trotsemama in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Trotsemama

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd