Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Tutterke

Tutterke weegt 79.10 kg, is 0.90 kg afgevallen en heeft nog 9.10 kg te gaan

80.00 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 79.10 kg
Huidig gewicht: 79.10 kg

Tutterke over zichzelf

Hallo,

Ik ben Jutha en woon in de omgeving van Gent.Ik ben 27. Ik ben werkzaam als postbode en werk van 4 tot 12uur. Niet altijd evident met zulke uren om een goede balans te vinden om te eten.
Sinds mijn 15de heb ik altijd tussen de 70 en 73 kg gewogen en ik voelde er mij wel zeer goed bij. Zelfs toen ik op mijn 22 ste alleen ging wonen bleef mijn gewicht heel stabiel. 2 jaar geleden heb ik mijn huidige vriend leren kennen en sindsdien zijn de kilo's erbij gevlogen. Op nog geen jaar tijd was ik

... 
Lees verder »
Hallo,

Ik ben Jutha en woon in de omgeving van Gent.Ik ben 27. Ik ben werkzaam als postbode en werk van 4 tot 12uur. Niet altijd evident met zulke uren om een goede balans te vinden om te eten.
Sinds mijn 15de heb ik altijd tussen de 70 en 73 kg gewogen en ik voelde er mij wel zeer goed bij. Zelfs toen ik op mijn 22 ste alleen ging wonen bleef mijn gewicht heel stabiel. 2 jaar geleden heb ik mijn huidige vriend leren kennen en sindsdien zijn de kilo's erbij gevlogen. Op nog geen jaar tijd was ik 15 kg bijgekomen.
Sindsdien voel ik me echt niet goed meer in mijn vel, vooral omdat ik weet hoe goed ik me voelde met al die kilo's minder.
Ik ben altijd een sporter geweest, maar was ermee gestopt toen ik mijn vriend leerde kennen.
Sinds vorige maand heb ik beslist om mijn "oud leventje" terug op te pikken, en terug 3 keer in de week te gaan sporten. Die kilo's moeten er terug af.

Ik duim voor mezelf dat dit wel zal lukken

Jutha

Laatste dagboekbericht

Thursday, November 24, 2011
hallo iedereen,

hoe gaat het hier? Heb al een tijdje niets van me laten horen. En me ook wat laten gaan qua voeding. Heb een tijdje aan sport gedaan, maar door omstandigheden ben ik daarmee gestopt. Vanaf volgende week maandag begin ik opnieuw met op vaste dagen aan sport te doen. Sport helpt enorm om gewicht te verliezen of op peil te houden.

We beginnen met volle moed opnieuw.

Groetjes Jutha
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Tutterke een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Tutterke in het kort

  • Tutterke weegt nu 79.10 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.70. Zij is 0.90 kg afgevallen.
  • Tutterke is 1.69 m, 34 jaar, geboren op August 31, 1983, aangemeld op August 6, 2010 en voor het laatst ingelogd op March 23, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Tutterke in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Tutterke volgt geen methode.

Clubs van Tutterke

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd