Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Undertaker

Undertaker weegt 81.50 kg, is 13.20 kg afgevallen en heeft nog 1.50 kg te gaan

94.70 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 81.50 kg
Huidig gewicht: 81.50 kg

Undertaker over zichzelf

Na een erg zware periode probeer terug op te krabbelen...nieuw werk, nieuw huis zoeken en een faillissement achter laten zijn de moeilijkste dingen die ik ooit in mijn leven heb moeten doen denk ik.

Na veel stress-eten en "je laten gaan" is het tijd om de broeksriem aan te halen. Onder het motto van een gezond lichaam is een gezonde gesst ga ik er weer voor.:mollie4::mollie5::mollie6:

Laatste dagboekbericht

Saturday, January 28, 2012
Nog een maand te gaan en dan zouden we op de 80 kilo moeten zitten. Nu ik 81,5 weeg moet dat natuurlijk te doen zijn. Maar ik merk wel dat door het vele sporten van de laatste tijd mijn lichaam veranderd is. Meer spieren en stevigere huis. Ik voel me veel energieker en mijn huid heeft ook een opfrisbeurt gehad.

Nu er een flinke koude periode word voorspeld zal het buiten sporten aanzienlijk minder worden! Ik ben van plan om te gaan zwemmen hier in het kleine locale zwembad...dichtbij (aan te fietsen) en weer een andere spierbelasting.

Omdat ik volgnede week jarig ben zit er natuurlijk wel een dieet-snipperdag aan te komen. Kijk er naar uit om lekker te snoepen zonder dat ik me schuldig hoef te voelen. Ik houd jullie verder op de hoogte!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Undertaker een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
KMB
January 28, 2012 om 14:48
Klinkt goed, ik hoop binnen een jaar in dezelfde situatie te zitten! Succes met het hardlopen in de kou :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Undertaker in het kort

  • Undertaker weegt nu 81.50 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 25.15. Hij is 13.20 kg afgevallen.
  • Undertaker is 1.80 m, 41 jaar, geboren op February 2, 1977, aangemeld op January 19, 2009 en voor het laatst ingelogd op February 25, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Undertaker in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Undertaker

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd