Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Wenday

Wenday weegt 68.60 kg, is 11.40 kg afgevallen en heeft nog 5.60 kg te gaan

80.00 kg
63.00 kg
Doel vandaag: 63.00 kg
Huidig gewicht: 68.60 kg

Wenday over zichzelf

Hoi,
In augustus zag vakantie foto's terug en dacht jeeh ben ik dit? Nu ben ik er klaar mee, ik voelde me niet meer lekker in mijn vel en besloot om af te gaan vallen doormiddel van gewoon weer gezond en afwisselend te gaan eten. De vele bitterballen, kroketjes en pakken vol koek en snoepjes kwamen me echt mijn neus uit.

Ik ben dan ook begonnen met sonjabakkeren. Eerst 3 weken gevolgd uit zomerslank en nu bezig met week 7 van bereik en behoud je ideale gewicht. (ik doe het samen met mijn man d

... 
Lees verder »
Hoi,
In augustus zag vakantie foto's terug en dacht jeeh ben ik dit? Nu ben ik er klaar mee, ik voelde me niet meer lekker in mijn vel en besloot om af te gaan vallen doormiddel van gewoon weer gezond en afwisselend te gaan eten. De vele bitterballen, kroketjes en pakken vol koek en snoepjes kwamen me echt mijn neus uit.

Ik ben dan ook begonnen met sonjabakkeren. Eerst 3 weken gevolgd uit zomerslank en nu bezig met week 7 van bereik en behoud je ideale gewicht. (ik doe het samen met mijn man dat maakt het wel een stuk prettiger) Ook ben ik begonnen met 3 x in de week hard te lopen volgens het programma van Evy Gruyaert op mijn MP3. Ook fiets ik nu naar mijn werk 3 x in de week.

Laatste dagboekbericht

Friday, October 30, 2009
Vandaag aangemeld omdat ik deze week toch weer veel vaker naar de snoeppot kijk (en er af en toe een snoepje uit haal).Ook merk ik dat ik te veel af ga wijken van de week menu's van Sonja Bakker.

Ik heb echt even een motivatie terugslag, daarvoor echt geen last van gehad. Ook het sporten lukt deze week niet, wel geprobeerd te lopen maar naar een kwartier al weer thuis, benen voelen heel zwaar.

kortom ik wil wel heel graag mijn doel halen 63 kilo en in sept 2010 de dam tot dam loop uit kunnen lopen!

Ik hoop dat deze site, de geplaatste reacties mij weer over deze dip heen helpen
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Wenday een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
November 5, 2009 om 05:43
Hallo Wendy,

Ik ben al eerder op deze site actief geweest en al veel afgevallen met Sonja Bakker. Het meeste is eraf gebleven, maar ik merk dat ik weer even mijn eetpatroon moet aanscherpen. Ik ben deze week dus ook weer begonnen met Bereik en behoud je ideale gewicht. Hoe gaat het bij jou?

Groetjes,
Kristel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Wenday in het kort

  • Wenday weegt nu 68.60 kg en wil graag 63.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.74. Zij is 11.40 kg afgevallen.
  • Wenday is 1.70 m, 42 jaar, geboren op January 23, 1975, aangemeld op October 30, 2009 en voor het laatst ingelogd op October 30, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Wenday in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Wenday

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd