Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Wat staat er te gebeuren met valtaf.nl?

Geschreven door Emiel op September 17, 2005

Het zal jullie niet zijn ontgaan: er zijn de laatste maanden nogal wat ontwikkelingen op www.valtaf.nl en www.dieetgoeroe.nl. Ik zal deze plek gebruiken om jullie regelmatig op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Het laatste nieuws over afslanken op dieetgoeroe.nl
Het viel mij op dat er in het discussieforum en de verschillende dagboeken van valtaf.nl veel leuke weetjes stonden, maar dat deze berichten vaak ondergesneeuwd raakten onder de, laat ik het voorzichtig zeggen, wat minder interessante berichten. Dat vond ik zonde en daarom ben ik begonnen met dieetgoeroe.nl, een website waar een aantal van de leukste en beste schrijvers van valtaf.nl wetenswaardigheden plaatsen. We zijn nog maar net van start gegaan en we moeten nog flink wat leren, maar het begin staat er en ik ga mijn best doen om van dieetgoeroe.nl een goede website te maken. Ik kan hier nog steeds hulp bij gebruiken. De redactie is nog lang niet vol en als je kunt schrijven en mee wilt helpen, moet je zeker wat van je laten horen. Je kunt mailen naar info@dieetgoeroe.nl.

Professionalisering van de websites
Mijn twee afslankwebsites worden steeds groter en professioneler en nemen steeds meer tijd in beslag. Dat is niet erg; hoe professioneler en beter de websites zijn, hoe liever het me is. Maar het professionaliseren van een website lukt natuurlijk alleen als de kosten en de inkomsten elkaar op zijn minst in evenwicht houden. Om dit te bereiken ben ik aan het experimenteren met een aantal manieren om inkomsten te genereren. Op dit moment lopen er twee proeven en op korte termijn ga ik een derde manier uitproberen om inkomsten binnen te halen.

Inkomstenbron 1: verkoop van producten
Je hebt het vermoedelijk al gezien: bovenaan valtaf.nl staat een hyperlink naar een bestelformulier waarmee je het boek van Sonja Bakker kunt bestellen. Als dit een succes wordt, wil ik meer producten via de websites gaan verkopen.

Inkomstenbron 2: Advertenties
Je hebt waarschijnlijk ook al gemerkt dat er sinds kort advertenties op valtaf.nl zijn geplaatst. Dit zijn advertenties van Google die voor een klein beetje inkomsten zorgen. Toegegeven, ze maken de website er niet mooier op, maarja, ze zorgen wel voor wat inkomsten.

Waar ik moeite mee heb is het volgende: het liefst plaats ik enkel advertenties van betrouwbare en verstandige adverteerders. Ik wil niet dat mijn websites vol komen te staan met links naar malafide medicijnenleveranciers en dubieuze privéklinieken. Van sommige van de Google-advertenties weet ik daarom niet zeker of ik er wel zo blij mee moet zijn. Voorlopig laat ik ze echter staan, omdat ik er van uitga dat de deelnemers zelf wijs genoeg zijn om het kaf van het koren te scheiden. Ik kan later eventueel een filter aanbrengen.

Inkomstenbron 3: Abonnementen
Binnenkort kom ik met een abonnement waarmee je voor een bepaald bedrag per jaar VIP kunt worden. VIPs ontvangen een aantal voordelen die reguliere deelnemers niet hebben. Ik denk dat een deel van de deelnemers er wel voor open staat om de site op deze wijze te ondersteunen.

Als je niet kunt of wilt betalen hoef je je overigens geen zorgen te maken. Het uitgangspunt van de website blijft namelijk gelijk: iedereen kan gratis een eigen site aanmaken waarop je dagelijks kunt bijhouden hoe de strijd tegen de kilo’s vordert. Het is dus beslist niet zo dat de website opeens geld gaat kosten. Het gaat vooral om extra functies die nu nog niet beschikbaar zijn die aan VIPs zullen zijn voorbehouden.

Dit zijn in het kort mijn plannen voor de komende tijd. In Nederland zijn we er helaas erg goed in om kritiek te uiten op mensen met plannen, en ook nu zal er door mensen met een kleine persoonlijkheid wel weer een bericht op het forum worden geplaatst om te waarschuwen dat het boek ergens anders 5 cent goedkoper is. Toch verwacht ik dat er bij de meeste deelnemers begrip is en ga ik door met het verbeteren van de websites.
September 18, 2005 om 14:44
.
September 18, 2005 om 16:39
Hoi Emiel
Ik vind dat jou websiter er meer en meer proffesioneler begint gaan uit te zien, dat verdiend dus een extra pluim op jou hoed.
en de ideeën ivm extra inkomsten vind ik ook een goed plan van jou, ik kijk al uit naar het vervolg, en ik heb volledig vertrouwen in het verloop ervan.

Veel suc6 gewenst met de knappe site :kiss: Tarake
September 18, 2005 om 18:05
Hallo Emiel,

Eerst ik vind de site geweldig, en dank je dan ook voor de tijd en energie die je erin stopt.
Wat betreft het vip idee, geweldig kijk er naar uit en ben zeker van de party.

groetjes,

Joke

September 19, 2005 om 04:10
Hardstikke leuk! Het VIP-idee is een goed plan, doe ik zeker aan mee als het zover is.
:dag:
September 19, 2005 om 04:44
Hoi,

Ik zit sinds februari 2005 op Valtaf en ben sindsdien 25 kg lichter, van maat 48 naar maatje 40 en supergelukkig! Mede dankzij Valtaf want je kunt alleen iets bereiken door er goed mee bezig te zijn, en ik heb veel aan Valtaf gehad. Andere ervaringen en zinvolle én onzinnige discussies!!
De dieetgoeroe is een serieuzere en volwassen site, net wat ik zoek.
Succes ermee! Ik hou 'm in de gaten!

Bernadette
Detje.valtaf.nl
Onbekend
September 19, 2005 om 14:48
Hoi Emiel :)
Een TOP-site, om af te vallen, maar ook leuk om je gewicht in de gaten te houden en met andere mensen te praten over afvallen, gezond eten, sporten en alles wat daarbij hoort.

Ga zo door!! (en betalen zou ik helemaal niet erg vinden, je steekt er een tijd en geld in en daar mag je best wat terug zien!)

:dag: Wendy
September 20, 2005 om 01:43
Hi Emiel,
Ik vind het fantastisch om te zien hoe de site steeds proffessioneler wordt. Sinds ik hier op 28 April 2005 binnenkwam is er al weer veel verandert en erg veel in het positieve.
Mijn strijd tegen de kilo's is bijna klaar, streefgewicht bereikt, nu nog een tijdje leren stabiliseren en ik maak plaats voor anderen. Maar ik wil je wel even laten weten dat ik het niet gered zou hebben zonder deze site!
Dus bij deze: Hartstikke bedankt en erg veel succes in de toekomst!
Groetjes,
Wilma
Perth, Australie
September 20, 2005 om 09:05
Emiel,

Zowel valtaf als dieetgoeroe zijn erg leuke en nuttige sites. Ik ben blij dat ik ze heb gevonden. Ben sinds half juni bij valtaf en heb de site sindsdien alleen maar zien verbeteren. Dat je kijkt voor inkomstenbronnen is zeer logisch en ook ik ben nieuwsgierig naar het VIP-arragement.

Succes.

Chacama
Amc
September 21, 2005 om 02:37
Hi Emiel! Tsja wat kan ik aan al die pluimpjes toevoegen??? :(+): gewoon geweldig wat je doet en een reuze steun! En ik kan me best begrijpen dat je er iets voor terug wild hebben! (hoopelijk kan dat ook van uit het buitenland!) Over buitenland gesproken mag ikke aub ook een vlag van engeland? GA ZO DOOR!! groetjes amc :kus2:
JVB
September 21, 2005 om 03:59
Hoi Emiel,

een klein vraagje: er staan heel wat diëten beschreven op de site, maar niets over het proteïnedieet. Hoe komt dat nu?? Is dat in Nederland niet bekend?? Hieri n Vlaanderen zijn er heel erg veel mensen mee bezig. Ik ben er inmiddels 19,3 kg mee afgevallen en moet nog 5,2 kg af. Het is wel onder doktersbegeleiding.

Dààg,
JVB

September 21, 2005 om 06:40
Hallo Emiel,

Hoe bewaakt je dat het doel van de website niet ondermijnt wordt door productreclame?

PS dank voor je tot nu toe gratis dienstverlening.
Groetjes Evert
September 21, 2005 om 09:58
:hi:

Ook ik vind de sites TOPPIE (+)
En ook ik ben nieuwsgierig naar het VIP abonnement! maar waar ik NOG nieuwsgieriger naar ben zijn de kosten van het abonnement!!? heb je daar al een idee van?? of moet ik gewoon afwachten!!!? :P

Liefs :smurf:
September 22, 2005 om 10:18
Hoi Emiel,

Ook ik heb slechte resultaten met betaalsites.
Heb veel gedaan bij clubs van hetnet, totdat we hiervoor moesten gaan betalen en niemand mee kon inloggen.
De site liep leeg en alle leuke reacties waren weg.....

Dus denk a.u.b. goed na voordat je ons laat betalen!!!

Verder ben ik heel blij met je site, ben al bijna 35 kg. kwijt en mede door de motivatie via dagboekjes ed.

Een lieve groet,

Anita :bloem::bloem::bloem::obelix:
September 22, 2005 om 14:01
hai Dieetgoeoroe,

Toch maar even een kijkje hier genomen.
Leuke site hoor.
Ik vind de advertentie''s op valtaf geen enkel probleem.
Prima dat je door het genereren van inkomsten de site kunt behouden en beter kunt maken.
Pluimpje voor je dus.
De nieuwsbrief is ook een uitstekend initiatief.

Groetjes Esther
September 27, 2005 om 19:01
Bedankt voor de enorme steun die ik op Valtaf kan vinden! :knuffel: Daardoor ben ik al meer dan 10kg afgevallen, super toch?
Het VIP idee lijkt me wel wat dus we wachten met spanning op nadere berichtgeving! Deze dieetgoeroesite is trouwens ook al een goed idee! Waar haal je die inspiratie toch vandaan?! :idee:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Heb jij ook Twitter?

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken