Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

blauwtje lopen

Geschreven door Snaai op June 5, 2006

het weer was iets minder fraai en dat was mede reden om wat te gaan shoppen. vanwege het hollen als bewegingstherapie is het van belang om de juiste kleding daarvoor aan te schaffen. in het verleden heb ik regelmatig enkele maanden tijdens de zomer wat gehold, gesjokt of hoe je het maar wilt noemen, aan het eind van de zomer ging het steeds mis vanwege rugklachten. door goede kleding hoop ik dat het nu mogelijk blijft om op deze manier te blijven bewegen.

hier in Amerika, dus ook in California, zijn vele outlets, waar de fabrikant zijn overtollige of overjarige of ..... spullen voor een habbekrats verkoopt. je vraagt je af, waarom mensen dan voor de volle prijs in een andere winkel vrijwel dezelfde spullen zullen aanschaffen. hoe dan ook, we waren in een shopping centre waar de meest beroemde merken vertegenwoordigd zijn en waar ik bij meneer Adidas wat kleding heb aangeschaft. bijna alles is blauw en moest ik van Elly bovendien een blauwe pet erbij kopen.

vandaar het blauwtje lopen.

het past allemaal prima en zelfs maat LARGE zit niet te krap. dus over een paar maanden, als het alweer (of nog steeds?) koud is in Nederland, zie je in Almere een blauwe man lopen. hij is niet blauw van de kou, maar die kleur is bedoeld om de kou buiten en de spieren warm te houden.

precies een maand geleden, 6 mei, schreef ik in mijn column "Katsumi" al dat ik na de vakantie een route van 5 kilometer zou gaan vaststellen en zou proberen om in de loop van augustus die afstand dan hollend af te leggen. ik heb nu een grootser plan: ik wandelde regelmatig een rondje Kotterbos in Almere en die afstand is ongeveer 13 kilometer. die hoef ik niet gelijk helemaal in draf af te leggen, maar dat wordt wel mijn nieuwe trainingsrondje. eind september is er "de 30 van Almere", waar je ook 10 of 15 km mag lopen. zonder me daarvan bewust te zijn, ben ik daarvoor de afgelopen weken aan het trainen geweest.

vorig jaar deden ruim 300 mensen mee aan de 10 km, 100 vrouwen en 200 mannen en van die mannen waren er toen drie ouder dan ik. als ik dan 10 km loop in 50 minuten dan zou ik vorig jaar in de middenmoot van de gefinishte mannen geeindigd zijn en dat zou ik een geweldig resultaat vinden.

34 vrouwen en 106 mannen liepen de 15 kilometer. nummer 1, 2 en 3 liepen die afstand binnen een uur, maar nummer 50 in ongeveer 80 minuten en nummer 100 in ongeveer 95 minuten. zou ik 15 km aandurven? of veilig gaan voor de 10 km? ik heb nog drie maanden om verder te trainen en dan te kiezen voor de juiste afstand. uiterlijk 12 september inschrijven.

zijn er mensen die met mij deze uitdaging aandurven? kijk eens op http://www.trimslim.nl/de30vanalmere/index.html en laat me weten wat je ervan vindt.
Dre
June 6, 2006 om 15:07
Hihi... gelukkig zit ik dan nog in California!
Als je trouwens zo doorgaat als nu, ga je die 15 km halen, echt wel! (+)
June 7, 2006 om 00:54
he Dre, ik dacht dat we samen terug zouden vliegen naar Nederland? kunnen we daar toch ook samen hollen? of wandelen? of ehhhh, noem eens wat ? :-)

eerst maar eens hier in California meet&greet, tot gauw!
Hans
June 7, 2006 om 06:14
Of het de 10 of de 15 gaat worden, weet ik niet. Maar ik weet wel dat welke het ook wordt je er een toptijd neer gaat zetten. Want jezelf overtreffen is voor jou 'a piece of cake' tegenwoordig!!!

:hug:

chantal
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken