Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nederlanders dol op bami en nasi

Geschreven door Kim op May 11, 2007

Eén op de drie Nederlanders kookt minimaal 1x per week Oosters. Bami en nasi zijn de meest favoriete maaltijden. Bij het maken van Oosterse maaltijden zijn ketjap en sambal de meest gebruikte smaakmakers. Dit is uit een onderzoek gekomen dat TNS/Nipo heeft gehouden in opdracht van Conimex.

De Oosterse maaltijden zijn geliefd vanwege de kruiden en specerijen. Hoe het moet worden klaar gemaakt leren we voornamelijk door het volgen van de bereidingswijze op de verpakking, het lezen van kookboeken en van met instructies van moeders. Pittige maaltijden worden meer door mannen dan door vrouwen gewaardeerd.

(Bron: Evmi.nl)

May 12, 2007 om 04:15
lekker zo'n indische of chinese maaltijd. Ik heb me ingeschreven voor een weekwokmenu van de Conimex en nu krijg ik iedere woensdag met de email een nieuwe wokmenu. We proberen ze allemaal uit, de meeste zijn erg lekker en vaak verassend.
May 12, 2007 om 14:01
wie heeft er nog een receptje... ??? ik kan geen worteltjes meer zien... :dineren:
May 12, 2007 om 15:44
Ik eet dit dus nooit meer omdat rijst helemaal niet werkt als je wil afvallen (het bloedsuikerdrama). Jammer... Misschien weer eens nemen als smokkelmaaltijd want ik ben gek op pittig en kruidig!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken