Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Vrouw van 250 kilo vast in toilet

Geschreven door Lindsay op May 28, 2007

De brandweer uit Basingstoke, in Groot-Brittannië, heeft het apartement van een zwaarlijvige vrouw voor de helft moeten afbreken. De vrouw, die meer dan 250 kilo weegt, geraakte 's nachts gekneld in het toilet. Een familielid vond haar daar de volgende morgen en belde de hulpdiensten.

De ambulanciers kregen echter geen beweging in de vrouw, waarop ze de hulp van de brandweer inriepen. Die kwam aanzetten met hamers en beitels waarmee ze de deur van het toilet en het toiletraam verwijderden zodat ze de vrouw konden bereiken. Daarna werd ze -met enige moeite- naar het balkon op de eerste verdieping vervoerd. Om twee uur 's middags werd de vrouw uiteindelijk per kraan en katrol naar beneden gehesen en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

In het ziekenhuis was het ook weer de brandweer die haar uit de ambulance moest helpen. De vrouw ligt nog op de intensive care afdeling, maar stelt het goed. "De brandweerlui hebben ramen en deuren moeten afbreken - bijna heel de flat van de vrouw - om haar eruit te halen," aldus een getuige.

(Bron:HetLaatsteNieuws.be)
Onbekend
May 28, 2007 om 11:02
weer een motivatiepunt om dat koekje te laten liggen :)
May 28, 2007 om 11:50
maar waarom moet je in godsnaam naar het ziekenhuis als je op de wc hebt gezeten zolang?
en als ze daar nu vast zat, wanneer was dan de laatste x dat ze naar de wc ging, hoeveel kilo lichter was ze toen dat ze toen niet klem kwam te zitten?!

maar wel beschamend hoor, als ze katrollen nodig hebben om je te verplaatsen :S
May 28, 2007 om 12:29
Misschien had dat best anders gekund. maar mensen die op de ambulance werken en andere verpleegkundigen mogenniet zo zwaar tillen ook al zouden ze het kunnen. dus is er allerlei takelmateriaal nodig om iemand op te hijsen.
misschien hadden ze daarvoor extra plaats nodig en moest er wat aan muren verwijderd worden. en als die lui een maal aan het slopen zijn, blijven ze breken..... zal leuk werk zijn.

ik hoop dat het goed gaat met die mevrouw.
May 28, 2007 om 13:59
Jeetje..... ik wens die mevrouw alle goeds.....

:liefs:
:nijne:
May 28, 2007 om 14:19
Waarschijnlijk is ze in het ziekenhuis opgenomen omdat ze uitputtingsverschijnselen zal hebben na zo lang vast gezeten te hebben. Ik hoop voor haar dat dit voldoende motivatie oproept om iets aan haar overgewicht te gaan doen.
May 28, 2007 om 14:27
wow, heftig toch wel hoor... Sterkte!
May 28, 2007 om 14:39
Pfffff... wat erg...:pruil:
May 29, 2007 om 07:09
Wat een nare verdrietige dingen zijn dat, zo'n leven gun je toch niemand. Hopelijk zullen de goede mensen haar nu te hulp komen en hopelijk dat ze het kan opbrengen om te vechten voor een ander leven.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken