Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Taiwanese vrouw vermagert 100 kg om haar droomprins te verleiden

Geschreven door Isabella op July 10, 2007

Een 26-jarige Taiwanese vrouw vermagerde maar liefst 100 kg om het hart te veroveren van een jongeman die ze jaren geleden ontmoette. Bij die eerste ontmoeting woog de 1m55 grote Lee, 148 kilogram en zag haar droomprins haar wel staan (letterlijk) maar een relatie zat er niet in.

Door een combinatie van streng diëten, vermageringspillen, accupunctuur, een maagverkleining en daarna drie heelkundige ingrepen om het overtollig vet weg te halen, veroverde ze uiteindelijk het hart van haar droomprins.

Zou je (ook) zover gaan om het hart én méér (hihi) van je droomprins of de man van je leven te veroveren?

(Bron: Het Laatste Nieuws)
July 10, 2007 om 04:37
NEE! Als iemand echt van je houdt dan neemt die je zoals je bent. Of dat je nu wat kilos meer hebt of niet. Oftewel haar droomprins houdt niet echt van haar!
July 10, 2007 om 04:47
Een hevige verliefdheid gaf mij ooit de motivatie om in 3 maanden 23 kilo af te vallen. Het werd niks, maar ik was wel de kilo's kwijt (al kwam een groot deel er later weer aan). Ben het niet eens met Vicky18. Houden van is iets dat langzaam groeit. Maar om eerst veliefd te worden, moet je iemand ook fysiek aantrekkelijk vinden. Of deze Taiwanese man ook echt van z'n sterk vermagerde geliefde houdt, weet ik ook niet. Maar ik weet wel dat we hier niet allemaal alleen maar staan uit gezondheidsoverwegingen. Het gros van ons hier wil er volgens mij ook graag aantrekkelijker uitzien. En dat willen we toch meestal voor een (eventuele) partner. Toch?
July 10, 2007 om 06:10
Nee, die persoon moet je nemen zoals je bent. Daarentegen kan liefde gekke dingen met je doen waardoor je rare dingen kan gaan doen dus opzich begrijp ik het wel. En als achteraf die ' droomprins' je niet meer ziet staan dan kan je altyd nog trots zyn dat je wel bent afgevallen!

Laatst ook by Dr Phil, een man die enorm geld kan hamsteren en het leifst niks uitgeeft. Toen zn vrouw 20 kilo afviel zei hij dat het goedkoper was als ze weer aankwam want dan hoefde ze geen nieuwe kleren. Op zich is dit natuurlyk behoorlijk lullig om het te horen, maar ook weer niet. Hij nam zn vrouw wel zoals ze was :)

Liefs, Cynthia
July 10, 2007 om 07:13
Ik ben van mening dat je alleen voor jezelf of voor je eigen doelen moet afvallen. En niet om een partner te vinden. Die zou moeten vallen op de karakter en niet op je uiterlijk.

Ik was al flink afgevallen voordat ik mijn vriend leerde kennen. Hij was er heel trots op dat ik zoveel was afgevallen maar ik heb toen ook direct gezegd dat ik het enkel en alleen voor mezelf deed. En dat doe ik nog steeds! Hoewel hij mij wel steunt omdat hij mij slanker natuurlijk ook mooier vindt.
July 10, 2007 om 07:41
Waarschijnlijk wilde deze vrouw altijd al dunner zijn maar kon ze het gewoon niet voor elkaar boksen. Als ze verliefdheid gebruikt voor haar motivatie is dat alleen een mooie bijkomstigheid volgens mij. Dat het haar gelukt is hem te veroveren vind ik trouwens wel gaaf :) Mij lijkt niet dat ze alles alléén maar voor hem heeft gedaan. Nu ze slanker is, zullen bovendien meer mannen haar zien staan.
Mijn vriend heeft me altijd gesteund bij het afvallen. Zo erg zelfs dat hij er op een gegeven moment zelf mee is besmet. Hij staat nu vaker op de weegschaal dan ik haha. Toen ik hem leerde kennen was ik forser dan nu, maar hij vindt dunner dan ik nu ben nog steeds mooier. Mijn conclusie is dat hij voor mij een uitzondering maakt als het om figuur gaat (of hij vindt het gewoon niet heel belangrijk), hij vindt me altijd mooi, gewoon omdat hij dat wil zien.
July 10, 2007 om 07:46
Nee dat werkt niet volgens mij! Want zodra je wat dikker wordt en zo'n partner nam je niet zoals je was..ben je weer even ver!
Dus wat mij betreft werkt afvallen voor een partner niet!
July 10, 2007 om 08:17
@ kaaaatje - dat je misschien overgewicht hebt hoeft nog niet gelijk te betekenen dat je er onverzorgd en ongelukkig uit ziet?!
8x8
July 10, 2007 om 08:33
Hij zal wel een flinke stok achter de deur gehad hebben,als je dat er allemaal voor over hebt.
July 10, 2007 om 08:53
En...........zijn ze nog bij elkaar?
July 10, 2007 om 14:37
Afvallen moet je voor jezelf doen, doe het niet voor een ander. Dat werkt niet, zeker niet op de lange termijn.

July 10, 2007 om 16:55
Als iemand het voor je over heeft om 100 kg af te vallen, moet degene je wel bijzonder vinden... je kan het ook omdraaien dus!

En inderdaad, de meeste mannen vallen niet op echt dikke vrouwen. Dan moet ze wel heel veel "uitstraling" hebben.

Nu ik minder weeg, voel ik me zekerder en dat straal je naturlijk ook uit. Het werkt van twee kanten.
July 10, 2007 om 17:10
Ik val ook niet op een hele dikke man standaard maar als ik hem zou tegenkomen en hij is super zou ik hem niet 1,2,3 afwijzen vanwege zijn dikte..
Tuurlijk werkt het aan 2 kanten ..maar je hebt dik en dik!
Dat is hetzelfde als een vrouw haar haren blond gaat verven omdat manlief blondines mooier vindt...en das larrie ;-)

We leven nu toch in een wereld waarin de mens niet meer zo slank is als eerst..en het ligt er ook aan welke leeftijd! Als je 18 bent wil je niet graag gezien worden met een dikker persoon...ben je rond de 30 dan heb je je standaard al vaker aangepast! Tuurlijk geldt uiterlijk..en is dat belangerijk! Ik zou de laatste zijn die zegt..het gaat alleen om het innerlijke..nee de buitenkant wil ook wat zeggen! Maar heb liever een wat dikkere man die verzorgd is dan een hele slanke man met vieze tanden..of plekkig haar..!
Sja..voor iedereen is wel wat te zeggen tegenwoordig..

Als je werkelijk voor iemand gaat dan maakt het niet zoveel uit denk ik dan!..
July 10, 2007 om 18:02
Het is waarschijnlijk niet de meest verstandige motivatie om af te vallen voor een ander, maar ik versta het héél goed...
July 11, 2007 om 02:02
Ik moet zeggen dat ik hele aantrekkelijke vrouwen ken die aan de zware kant zijn. Ik kan dan niet begrijpen dat ze af willen vallen (ik bedoel ze zijn al zo mooi) terwijl ik zelf veel slanker ben.

Eerlijk gezegd val ik op slanke mannen

:jolandasepia:
July 11, 2007, gewijzigd door Blues op July 11, 2007 om 03:13
Minder eten wegens verliefheid? Ja, zou ik doen. Ik ben eens echt verliefd geweest, wist toen in een half jaar tijd een kleine 30 kilo (126->98) af te vallen. Helaas was het op een gegeven moment uit met de pret, en in de daarop volgende minder vrolijke periode had al snel weer de helft erbij. :-/

Maar pillen, naalden, maagverkleiningen? No way! Afvallen kan veel natuurlijker en gezonder. En als je haast hebt sport je gewoon wat extra. Die heelkundige ingrepen kan ik me nog wel iets bij voorstellen als er geen andere weg bestaat om het vet op bepaalde plekken weg te krijgen. Als je voor jezelf zeker weet dat je het huidige gewicht vast zult houden.

Het is en blijft zo dat liefde echt geen puur platonische zaak betreft. En vroege verliefdheid is dat al helemaal niet.

Al is een vrouw nog zo intelligent, grappig, sterk en lief kwa karakter, als ze 150 weegt betwijfel ik zeer sterk dat ik ooit verliefd op haar zou worden, het zou bij een goede vriendschap blijven. Ikzelf heb (helaas) ook een gewicht in die contrijen, en meisjes blijken net zo discriminerend. ;-) Gelukkig stemt dat overeen met mijn eigen mening en houding, dus kan ik er niet zielig over doen. :)

Terug naar het berichtje zelf, ik zie beweging/sport eigenlijk helemaal niet in die lijst staan. Klinkt een beetje ongezond, is beweging niet een belangrijk aspect van het gevecht tegen inwendig vet? Het helpt misschien niet met het winnen van de droomprins, maar wel met het "nog lang en gelukkig" aspect. Bovendien, als iemand in staat is zo ver te gaan vraag ik mij af hoe gezond zo'n relatie is, komt de liefde wel in gelijke mate van beide kanten? En als het onverhoopt misgaat, hoe gaat ze daarmee om?

Groetjes,
Ronnie
8x8
July 11, 2007, gewijzigd door 8x8 op July 11, 2007 om 04:01
Jarenlang achter iemand aanrennen is toch beweging genoeg dunkt mij !!
July 12, 2007 om 05:07


nee hoor

alvallen moet je doen omdat je dat

voor je zelf wil doen

niet voor een ander

heeft geen zin volgens mij

:groetjes::catharina:
July 15, 2007 om 08:43
ik denk inderdaad dat deze vrouw waarschijnlijk al lang zat was van haar lichaam en dat de afwijzing van deze man gewoon een eyeopener was voor haar.Dat al dat gewicht een belemmering was voor een gelukkig leven (hier bedoel ik niet zozeer een leven met hem mee)Ik vind het juist moedig van die vrouw dat ze er zelfs een maagverkleining voor over had om gewicht te verliezen. Dit is geen makkelijke beslissing lijkt me, je schijnt je levenswijze voor de rest van je leven drastisch te moeten aanpassen. En na al dat gewichtsverlies moest ze natuurlijk ook nog operaties laten doen om al het overtollige huid weg te laten halen.Het blijkt dus wel dat ze er echt genoeg van had om zo dik te en er echt veel voor over had om lekker in haar vel te zitten.
July 25, 2007 om 09:39
Door het verlieft worden op zich raakte ik meestal wel wat kilo's kwijt.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken