Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Verstevigen met een vacuümzuigmassage.

Geschreven door Nancyhane op January 27, 2006

Als je veel afvalt heb je de kans dat je huid gaat verslappen. De elasticiteit is dan verloren doordat het uitgerekt is door de overtollige kilo’s.
Hier kun je wel degelijk iets aan doen. Bij vele schoonheidssalons kun je een vacuümzuigmassage in kuurverband volgen.

Wat is nou een vacuümzuigmassage? Een vacuümzuigapparaat wordt door middel van een glazen of hard plastice aanzetstuk een massage uitgevoerd. Dit kan zowel op het lichaam als op het gelaat. Het aanzetstuk staat via een slangetje in verbinding met het apparaat. Boven op het aanzetstuk zit een gaatje. Door deze dicht te drukken wordt de huid vacuüm getrokken. Door het gaatje met een bepaald tempo dicht te drukken, en weer open, onstaat er een vacuümzuigmassage. Bij een massage van het vacuümzuigapparaat wordt geen druk uitgeoefend op de huid, daarom is deze massage ook zo anders dan alle andere massages.

Met een vacuümzuigmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd en de weefselstofwisseling verbetert. Hierdoor wordt de afvoer van vocht bevorderd. Hierdoor kunt u tijdens een kuurbehandeling tot wel een hele maat afslanken.

Synergie AMS is bijvoorbeeld zo’n vacuümzuigapparaat. Meer informatie hierover kunt u lezen op www.beauty-injection.nl
January 27, 2006 om 14:14
Ik ben sinds de zomervakantie aan het vacushapen. Je staat dan een half uur in een apparaat te steppen en tegelijkertijd wordt dat vacuum gezogen. Daar merk je niks van, maar het "zuigt" je vet weg bij buik billen en benen. Het werkt echt! Het wordt ook vacusteppen genoemd.

groetjes Joke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken