Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Wist je dat… (vernieuwde site)

Geschreven door Susanne op April 18, 2008

.. we de site hebben vernieuwd?
Hier komen de nieuwe aanpassingen:

- Bij de slanke dagmenu’s hebben we nu dagmenu’s voor de “grote” vrouw en de man.
Met grote vrouw wordt bedoeld: De vrouw die langer is dan 1.75 en een gewicht van 77 kg of meer heeft (dit is een BMI van 25 en hoger). Of voor de vrouw die 2-3 keer in de week intensief sport, per keer langer dan een uur. De dagmenu’s voor de man zijn voor een gemiddelde lichaamsbouw. Deze dagmenu’s bevatten tussen de 1800 en 2000 calorieën.

- De dagmenu’s zijn als PDF te zien zodat ze makkelijker uit te printen zijn. Het PDF bestand kun je vinden bovenaan de pagina van het dagmenu.

- Wanneer je je aanmeld krijg je automatisch iedere vrijdag het dagmenu voor de hele week.

- De privé berichten op je profiel worden tegenwoordig ook bewaard.

- Je populariteit wordt bijgehouden en je kan zien wie er allemaal op je profiel is geweest.

We hopen dat jullie blij zijn met de nieuwe aanpassingen. Heb je nog vragen op- of aanmerkingen stuur dan een mailtje naar info@sofit.nl
Onbekend
April 18, 2008 om 05:32
Helemaal geweldig, nu heb ik ook wat aan de dagmenu's.
Bedankt

Groetjes :bodyxl:
April 19, 2008 om 08:32
Ik vind het erg vervelend om telkens Nee te zeggen tegen een special care abonnement. Kan dat niet veranderd worden naar 1 keer nee zeggen en niet elke keer als ik inlog. En die populariteit gedeelte vind ik ook niet echt fijn (wel met die sterren maar niet die registratie). Ik wil gewoon op andere profielen kijken zonder gelijk geregistreerd bij dat profiel te zijn. Verder is de site top!

X
Onbekend
April 19, 2008 om 09:21
ik kan sinds gistermiddag bijna niet meer op de site komen. na 100x is het nu gelukt. Pfff niet leuk!!!
April 19, 2008 om 14:50
Ik wil ook graag lezen op deze site zonder dat geregistreerd wordt waar ik ben geweest!

Indytje
Onbekend
April 19, 2008 om 15:02
Hier idem dito !

Lijkt mij sterk dat het merendeel van de leden het aangenaam vindt als geregistreerd wordt waar ze gekeken hebben...
Onbekend
April 20, 2008 om 07:01
Ik ben het geloof ik met de meesten van jullie eens. Ik vind het zelf ook niet prettig dat ik gelijk op een profiel geregistreerd sta als ik daar heb gekeken. Ik vind dat je zelf moet kunnen beslissen of je anoniem wilt blijven of dat je bezoek zichtbaar mag worden gemaakt voor anderen.
De sterren mogen van mij inderdaad wel blijven. Dat vind ik niet vervelend.

@Nisaea: niet inloggen is inderdaad een optie, maar meestal ga ik pas rondkijken als ik eenmaal ben ingelogd. Dan kan ik ook reageren op de berichten of op sommige profielen.
April 20, 2008 om 16:21
Nalanie en Drea:
Ik ben het helemaal met jullie eens dat het behoorlijk iritant is dat je iedere keer op nee moet klikken voor een special care abonnement. Ze denken zeker dat je op deze manier eerder zwicht voor een betaald abonnement, terwijl het juist irritatie opwekt.
Ik denk dan ook dat als we hier een topic over openen, dat er best wel veel leden (die niet het 'dure' abonnement willen betalen) het met ons eens zullen zijn.
April 20, 2008 om 16:51
je hoeft ook niet altijd op nee te drukken. Je kan gewoon na inloggen meteen op de tabbladen klikken :)
Onbekend
April 21, 2008 om 04:08
Het is inderdaad prettiger als je meteen op je eigen startpagina terecht komt, maar goed, dit zal wel het nadeel zijn van een gratis profiel en ik kan het goed begrijpen. Toch jammer dat er niemand van achter de schermen van valtaf.nl even een reactie geeft, aangezien het blijkbaar voor veel irritatie onder de leden zorgt.
April 21, 2008 om 11:56
Ik kan me er allemaal niet zo aan storen hoor. Het geeft mij wel een prettig gevoel dat ik zie wie er bij mijn profiel gekeken heeft en het geeft mij de mogelijkheid om bij die persoon te kijken. Wanneer je anoniem wilt blijven voer je toch gewoon geen foto in of log je niet in.
En wat betreft de vraag of je lid wilt worden(special care)....dat is toch vrij logisch.
Per slot van rekening is dat één van de manieren waarop er geldstromen komen waarvan deze site kan bestaan en daar profiteert ieder niet betalend lid (ik ook) toch maar mooi van mee.

April 28, 2008 om 09:34
Kan me de irritatie wel voorstellen, heb me ook kapot geërgerd, maar anderzijds: je krijgt een supermooie en complete website, veel 'lotgenoten', gratis tips e.d., en er wordt helemaal niets verlangd van de valtaffers behalve goed gedrag, wat wil je nog meer..??
April 18, 2012 om 03:54
Nou Losepoes en didgie, ik ben het helemaal eens met jullie stelling. Je mag hier helemaal gratis van alles bijhouden, grafieken invullen, eetdagboek etc. Het lijkt mij logisch dat valtaf.nl graag willen dat je een betaald abbonnement neemt.
Ik kan mij bijv. enorm storen aan deze mensen die dit roepen, dat vind ik pas irritant.
Het onderhoud (hard-en software en arbeids) van de site moet ook betaald worden. Dit wordt uiteindelijke betaald door de betalende leden en adverteerders. Dus mensen, zeur nou eens niet zo over dit soort zaken, waar gaat het over, wees blij dat deze site er is!
En...... anders wordt je maar lid tegen een luttel bedrag, dan ben je van je irritatie af! Jullie kennen het spreekwoord vast wel: VOOR NIETS GAAT ALLEEN DE ZON OP!

Voor de makers van de site: Ik vind de site TOP! Dat mag ook wel eens gezegd worden.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+