Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

I'm back!

Geschreven door Willemijn op September 2, 2008

Beste deelnemers,

Voor een heel aantal van onze deelnemers zal ik een bekend gezicht zijn en voor anderen ben ik misschien nieuw. Maar ik ben weer terug!
Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Willemijn Wissekerke en ik ben 22 jaar. Ik ben inmiddels afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en mag mijzelf nu voedingsdeskundige noemen.
Vanaf vandaag zal ik 3 dagen per week weer werkzaam zijn bij de website.
Ik zal weer proberen om jullie met leuke en informatieve artikelen, tips en weetjes te helpen bij het afslanken.

Ik wens iedereen weer veel succes met afvallen!

Groetjes Willemijn
September 2, 2008 om 04:24
Hoi, mag ik direct een beroep op je doen.
Ik was deze week 6 ons aangekomen, en omdat dat nog nooit is gebeurd, en ik mezelf juist te pletter heb gesport, vraag ik mezelf af wat er aan de hand is, verdomme, wat doe ik nou fout.
kan jij me helpen???
September 2, 2008 om 05:14
Hoi Knippertje,
Misschien dat ik je ook wat kan helpen..
Als je veel sport bouw je spiermassa op. En omdat spiermassa meer weegt dan vet, kan het in het begin zijn dat de weegschaal meer aangeeft. Het is juist hartstikke goed dat je veel gesport hebt! Dus laat je niet ontmoedigen! :)
Groetjes,

Pennie
September 2, 2008 om 06:04
:hoihoi: Willemijn,

Leuk je terug te zien en te lezen. Ik wens je ook heel veel plezier in je job bij valtaf.

groetjes,

Isabella
September 2, 2008 om 08:14
Hallo knippertje

Wat vervelend dat je aangekomen bent, heb je misschien zout gegeten? Zelf kom ik altijd aan als ik soep eet. Misschien heb je er iets aan.
Groetjes Ankie
September 2, 2008 om 11:11
Hallo Willemijn,

Ik ben 22 jaar gehuwd moeder van 2 jongens 15 en 22 jaar.Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg.Ik heb de afgelopen tijd een rot periode gehad.Mijn man werd verliefd op een 28 jarige collega en kort daarna overleed mijn vader ook nog eens.We zijn uiteindelijk toch uit gekomen was heel moeilijk want je vraag je toch af ben ik niet mooi genoeg voor hem.Ik ben 1.65 en 82 kilo wil graag afvallen.Ik loop veel op mijn werk soms heb ik last van mijn knie en einde van de dag ben ik helemaal gesloopt.Ik wil weer lekker in mijn vel zitten en laten zien wat ik waard ben.Kun je me helpen of ieder geval advies geven hoe ik het beste kan doen ik wil gezond en verantwoord afvallen en niet steeds hoeft te lijnen.Mijn portemonee word dunner maar ik niet.:ikbenhetwaard:Ik ben geen snoeperd maar drink af en toe een rood wijntje.

Groetjes en alvast bedankt Domani43
September 2, 2008 om 16:54
Hoi Willemijn,

Leuk dat je er bij bent en bedankt dat je mijn eetdagboek eens hebt bekeken. Er zijn nog aardig wat verbeterpunten te scoren. Ik zal eens aan de slag gaan.

Til
September 13, 2008 om 01:58
goedemorgen willemijn, ten eerste gefeliciteerd met het behalen van je diploma:-) Mijn vraag is die studie voeding en dietetiek hoeveel jaar is dat?? Ik ben al mijn hele leven aan het lijnen maar niks hielp, na mijn scheiding vlogen de kilo s eraf en ik woog 72 kilo, en ik zei tegen mezelf ik wil nooit meer zo zwaar worden, nou dat is ondertussen toch gebeurd helaas!! Maar met zo n studie (als het tedoen is als je 5 dagen werkt) leer je natuurlijk alles over voeding etc etc is misschien een goede stimulans voor mij. Ik ben echt een emotie-eter pffff zoals veel vrouwen denk ik, maar ik wil echt van die kilo s af heb ik echt nu genoeg van!!!

groetjs van irma.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken