Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Weeg je eigen lichaamsafval!

Geschreven door Aniet1986 op January 19, 2009

Vraag je je ook wel eens af hoeveel gewicht je nou eigenlijk achter laat in je WC-pot? Soms denk je dat je minstens een kilo kwijt bent na je wat langere bezoek aan het toilet. Voor mensen die nu eens graag willen weten om hoeveel kilo’s dit eigenlijk gaat, is er het plan om een geweldige nieuwe gadget op de markt te brengen. Namelijk de toiletbrilweegschaal!

Het concept is bedacht door ontwerper Haikun Deng en is eigenlijk bedoeld voor vrouwen die zich constant bezig houden met hun gewicht. Of zou hij het stiekem gewoon zelf erg interessant vinden?

Het doel van deze toiletbril is volgens de ontwerper, dat vrouwen zich slanker, en dus beter voelen wanneer ze weten dat ze een grote hoeveelheid ontlasting geproduceerd hebben. Het gevolg is dan waarschijnlijk dat vrouwen zo vaak mogelijk naar de wc willen om te checken of alles wat ze eten er wel in de juiste hoeveelheden uitkomt. Waarschijnlijk heeft hij alleen aan de voordelen gedacht maar hier schuilt natuurlijk ook een gevaar. Het kan er namelijk voor zorgen dat sommige vrouwen hier heel erg obsessief mee bezig gaan. Het zou niet fijn zijn als hier een nieuwe trend mee wordt gezet die luidt als ontlastingrexia of iets dergelijks. Naast Tanorexia bij zonverslaving en nicorexia bij rookverslaving staan we daar namelijk ook niet meer van te kijken!

Naast dat deze bijzondere bril eigenlijk bedoeld is voor vrouwen, zullen de ruige mannen onder ons er hoogstwaarschijnlijk een spel van gaan maken wie het grootste gewicht in het toilet kan laten zakken. De bril is namelijk in het bezit van een digitale weegschaal. Je kunt dus precies zien hoeveel lichaamsafval je weet te produceren. Als dit apparaat op de markt komt is 1 ding zeker....Het zal zorgen voor een ‘hoop’ gelach gegier en gebrul!! Of het ooit echt gemaakt zal worden, dat is nog de vraag, maar wij gaan het zeker in de gaten houden!

Bron: nu.nl
Onbekend
January 19, 2009 om 03:25
:muwhahahaha:
Onbekend
January 19, 2009 om 03:41
:muwhahahaha::muwhahahaha::muwhahahaha::muwhahahaha::muwhahahaha:
January 19, 2009 om 04:04
helemaal met relaxx eens. Na een topic over dit onderwerp op het forum, heb ik de proef op de som genomen. Voor en na, scheelde 400 gram. Nou, dan heb ik echt geen wc-brilweegschaal nodig, hoor!
AL met al vindt ik het erg spastisch als mensen op deze manier met afvallen bezig zijn.
Ik weeg me eens, soms twee keer per week. Dan heb ik overzicht genoeg. Volgens mij kun je beter het voedsel wat erin gaat afwegen, ipv je ontlasting....
January 19, 2009 om 04:20
aha daar is deel 2 van of het vervolg op.......
http://valtaf.nl/index.php?pxd=.g&pxc=213141&current=forum&current=discussion&discussion=1273 errug leuk voor als je even niets te doen hebt.
January 19, 2009 om 05:11
Southparks versie over wedstrijdje "grootste drol"

http://nl.youtube.com/watch?v=gAFda66Adsw

hehe...
January 19, 2009 om 05:45
copieren en plakken of gelijk hier klikken ^^^ .

youtubefilmpje
January 19, 2009 om 07:20
:whoepie: daar heb ik nou al zo lang op ZITTEN wachten :haha:
nu moet ik zeggen dat als ik eens goed gezeten heb, ik me wel eens afvraag hoeveel er nou in de pot is beland. Maar om daar nou een wcbril weegschaal voor te gaan maken. BIZAR! Maar wel erg goed voor de lachspieren :muwhahahaha: Jammer dat ik op mn werk zit...
January 19, 2009 om 07:34
effe serieus
January 19, 2009 om 07:46
Echt van de pot gerukt! :haha:
January 19, 2009 om 08:16
Mikado! Dit is nou echt zo'n uitvinding voor "het beste idee van.."

January 19, 2009 om 08:25
neeeee. het is nog geen 1 april...
Hoewel ik weeg me wel eens voor en na......
Onbekend
January 19, 2009 om 09:05
:whaaa:DIT IS HET ALLERBELACHELIJKSTE GADGET DAT IK OOOOIT GEZIEN HEB...:whaaa:

es :sylentweet:
January 19, 2009 om 09:19
Wat denk je voor de :blotebillen:boodschap ff wegen en erna kan je gewoon je bril behouden zonder extra kosten:lacheuh:
January 19, 2009 om 11:02
1 april!!!!!!!!!!!
January 19, 2009 om 12:17
walgelijk!!!!!!!
Onbekend
January 19, 2009 om 14:35
"weeg je eigen lichaamsafval:
Ik lees nog eens.... het staat er echt..... "weeg je eigen lichaamsafval" ...... pardon?
In zo'n geval click je op het artikel en blijkt dat de kop grappig bedoelt was en dat het om iets vrij normaals blijkt te gaan. Het tegendeel is hier echter waar. De kop onthult daadwerkelijk waar het artikel over gaat.
Er is hier op aarde iemand die het blijkbaar nuttig en zinvol vind om te wegen wat men achterlaat op het toilet..... Ik ga nu serieus aan mezelf twijfelen......wil IK het niet weten, of wil gewoon NIEMAND dit weten?

Alleen in Nederland en NERGENS anders ter wereld zijn er ooit toiletpotten gemaakt waarin men kan zien wat men achterlaat. In elk ander land valt alles gewoon in het water, weg ermee. Maar nu, nu is er echter een briljante vondst gedaan en het wordt dan ook een heuze GADGET genoemd.... de WC bril die weegt wat je achterlaat.

Ik zie het voor me:
Je staat op, gaat plassen, kleed je uit, gaat op de weegschaal staan, stel dat ie 80 aangeeft, je gaat verder waar je gebleven was. Een paar uur later drink je een paar bakken sterke koffie die wat op je darmen werken en jahoor, je gaat naar de wc. Als je klaar bent kijk je op de rand van de WC bril: 456,8 gram. Mooizo, dan weeg je dus helemaal geen 80 kilo, maar 79,543, tjeetje, geweldig....

Ik maak me echt zorgen...

es
January 19, 2009 om 17:03
het enige nut dat zo'n ding zou kunnen hebben is in de vorm van voorlichting: om duidelijk te maken dat je zo een paar ons 'afvalt' als je naar de wc gaat, dus dat het enkele zin heeft om jezelf 5 keer per dag te wegen.

ik ben het er helemaal mee eens dat zo'n ding zover mogelijk ij anorexia-patiënten vandaan moet blijven. dat voedt juist hun obsessie met gewicht.

ik heb wel eens een periode gehad dat ik mezelf een paar maanden lang een paar keer per dag woog (niet uit obsessie, maar gewoon uit nieuwsgierigheid), en ik ging een paar kilo op en neer. omdat ik net wat had gedronken, of juist naar de wc was geweest, omdat ik had gesport en dus flink gezweet, omdat ik ongesteld was, etc. etc.
misschien zijn de schommelingen bij mij wat groter omdat ik behoorlijk dik ben, maar ik wil maar zeggen dat je je niet blind moet staren op een onsje meer of minder.
January 20, 2009 om 00:09
Ik weeg mij toch ook wel eens voor en na :verstoppen: zoals Nijne
January 20, 2009 om 08:13
Ik weeg me altijd nadat ik na het toilet ben geweest. Kan me bijna niet voorstellen dat er mensen echt serieus geinteresseerd zijn in hoeveel hun ontlasting weegt :eek:
January 20, 2009 om 12:45
mja :P ik zou het ook niet echt willen weten, het hopen dat ontlasting zoveel weegt dat je een kilo afvalt als je naar de wc gegaan bent is zoveel leuker.. niet de lol verpesten hea xD

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken