Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nog 1 week en dan... jezelf lekker verwennen in de Amsterdam RAI

Geschreven door Willemijn op March 7, 2009

Zin om je een hele dag over te geven aan het nieuwste op het gebied van wellness, beautybehandelingen, anti-aging en ontspanning? Kom dan op 14 en 15 maart a.s. naar de beurs New Beauty / New Wellness in de Amsterdam RAI.

Onafhankelijk programma
Gedurende het hele weekend zijn er meer dan 100 seminars, workshops en demonstraties waar je gratis naar toe kunt. Onderwerpen als plastische chirurgie en injectables komen aan bod, maar ook de nieuwste ontharingsmethoden en tips om af te vallen worden uitgebreid besproken. Alle presentaties worden gegeven door gerenommeerde cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en wellnessspecialisten.

Massage Plein en Wellness Shop
Welke massage past bij jou? Op het Massage Plein geven 12 masseurs demonstraties van de meest uiteenlopende massagetechnieken. Van Arabisch tot Thais en van kruidenstempel- tot orang-malu-massage. Ook voor voetreflexologie en shiatsu kun je op het plein terecht.
In de Wellness Shop maak je kennis met de nieuwste 'wellnessgadgets' voor thuis, in de sportschool en in de sauna!

Santé Wellness Stage
Op het Santé Wellness Stage vinden de hele dag door diverse demonstraties en presentaties plaats! Zo zal de winnares van het tv-programma “Het zesde zintuig” Tessa van Rossen je meenemen in de wereld van intuïtie en leer je over emoties versus energie. Ook Robert Schoemacher is dit jaar weer van de partij en zal al je beautyvragen beantwoorden. Op zondag krijg je van oud-schaatskampioen Barbara de Loor een antwoord op de vraag hoe je 'in shape' blijft!
Ook Freya Zuidervaart van de website is op de beurs aanwezig om je advies te geven over welk dieet het beste bij je past.

Koop een entreekaart met € 5 korting!
Mocht je nog geen entreekaart in huis hebben, geen zorgen! Via www.newbeauty.nl/acties kun je o.v.v. de actiecode valtaf een entreekaart bestellen met maar liefst € 5 korting! Tevens maak je dan kans op één van de vele beauty & wellness prijzen! Kijk voor meer informatie op www.newbeauty.nl/event of www.newwellness.nl.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden