Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Vrienden en vriendinnen uitnodigen!

Geschreven door Freya op June 18, 2009

Sinds kort hebben wij een nieuwe mogelijkheid op de website! Ondersteuning is een van de belangrijkste punten van deze website, door middel van buddies die in hetzelfde schuitje zitten te praten, berichtjes te sturen en lieve woorden in slechte tijden te geven en te horen, maakt het dat we toch iets makkelijker het afslanken kunnen volhouden!

Ondersteuning van familie, vrienden of je partner kan ook heel belangrijk zijn om een goed resultaat te behalen. Wij hebben dan ook een nieuwe mogelijkheid op de website voor deelnemers om iedereen uit te nodigen die je liefhebt om jou te ondersteunen! Je kunt ze uitnodigen om supporter te worden van jou. Zij hoeven dan geen profiel aan te maken, maar kunnen met een soort "spook" profiel (zonder grafieken enzo) wel reacties plaatsen in jouw dagboek en je op deze manier ondersteunen en motiveren!

Als je in de rechterbovenhoek, bij IK WIL, kiest voor mijn buddies beheren, zie je een link om vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Hier kan je dan hun e-mailadres invullen en krijgen je van jou een berichtje!

Uiteraard is het met deze link ook mogelijk om vrienden en vriendinnen uit te nodigen die misschien ook een extra steuntje in de rug nodig hebben en door een volledig profiel net die paar extra kilo's kwijt te raken!
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken

Trefwoorden