Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Waarom is alcohol een dikmaker?

Geschreven door Afvallen met Anne op July 17, 2009

Een belangrijk punt bij het afvallen is alcohol. Veel mensen vinden het erg lekker om af en toe een glas wijn of bier te drinken maar als je wilt afslanken is het verstandig hierop te besparen. Alcohol bevat namelijk veel calorieën maar het zijn zogenaamde ‘loze’ calorieën, je lichaam heeft er niets aan omdat er geen voedingsstoffen in zitten. Daarnaast is (teveel) alcohol ook niet gezond. In dit artikel lees je alle ins en outs hier over.

In principe kan een glas alcohol zo nu en dan geen kwaad. Hou het dan wel bij één of twee glazen. En maak ook de juiste keuzes, je kunt beter een glas droge witte wijn drinken dan een glas zoete witte wijn, zoete witte wijn bevat namelijk veel meer calorieën. Pas een beetje op met mixdrankjes, likeur in combinatie met frisdrank of sap is een echte caloriebom. Dit soort drankjes zijn niet verboden maar kies liever voor een variant met minder calorieën en drink met mate.

Wat is alcohol precies?
Alcohol ontstaat als iets gaat gisten z
Sluit een abonnement 'Afvallen met Anne' af om het artikel te lezen en ontvang toegang tot persoonlijke dagmenu's, handige tips en slanke recepten.

Je probeert een pagina op te vragen die alleen toegankelijk is voor abonnees. Helaas wordt dit abonnement thans niet meer aangeboden. Je kunt de pagina dus niet bekijken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden