Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagelijkse maaltijden

Geschreven door Afvallen met Anne op August 21, 2009

Zeker als je gaat afslanken is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan je dagelijkse maaltijden. Het is belangrijk dat je drie goede hoofdmaaltijden eet en ongeveer drie keer een tussendoortje. Het is belangrijk dat je hoofdmaaltijden goed zijn opgebouwd omdat alle maaltijden verschillende voedingsstoffen bevatten. Door ook bij alle maaltijden de juiste keuzes te maken krijg je voldoende voedingsstoffen binnen en je voorkomt dat je tussendoor te veel gaat snoepen.

In dit special care artikel een overzichtje van de punten waaraan je hoofdmaaltijden moeten voldoen.

Belangrijke regels
Voor de hoofdmaaltijden is eigenlijk maar één heel belangrijke regel: Sla ze nooit over! Doe je dit wel dan loop je gemakkelijk kans op tekort voedingsstoffen en daarnaast komt het het afvallen niet ten goede, door een maaltijd over te slaan krijg je namelijk veel meer honger waardoor je meer tussendoortjes gaat eten of bij de volgende maaltijd te veel eet. En omdat je echt flinke trek heb
Sluit een abonnement 'Afvallen met Anne' af om het artikel te lezen en ontvang toegang tot persoonlijke dagmenu's, handige tips en slanke recepten.

Je probeert een pagina op te vragen die alleen toegankelijk is voor abonnees. Helaas wordt dit abonnement thans niet meer aangeboden. Je kunt de pagina dus niet bekijken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden