Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

De veiligheid van zoetstoffen

Geschreven door Freya op May 10, 2006

Onbekend
May 10, 2006 om 05:45
Is dit en-en-en of of-of-of?
May 11, 2006 om 02:54
Ik was laatst ook op zoek naar informatie over aspartaam en ik heb uiteindelijk pas iets gevonden waar ik wat aan had op www.skepsis.nl (artikelen-> gezondheid)!
May 11, 2006 om 08:52
:hallo:

Ik vind het grote rotzooi die zoetstoffen. Ik ben er heel erg tegen om dit te gebruiken. Wanneer je af wilt vallen of op gewicht wilt blijven, moet je verantwoord eten en drinken en niet denken: "Ik kan het wel met zoetstoffen". Overal lees je dat zoetstoffen niet goed voor je zijn en toch denken dat je ervan afvalt. Sorry hoor, maar ik val liever verantwoord af en doe er wat langer over, maar heb geen rotzooi in mijn lijf!!!

Je merkt dat ik er heel erg tegen ben. Ik kijk ook altijd op de verpakkingen van spullen of het erin zit. Maar wanneer er iemand is die die spullen wel in wil nemen, dan vind ik dat goed, hoor. Het is mijn mening en je moet het allemaal zelf weten.

Trouwens, wanneer je dan afgevallen bent (wanneer je ze gebruikt om af te vallen), dan ga je weer gewone suikerdingen eten en drinken. Dan komen je kilo's er des te vlugger weer aan, omdat je lichaam niet meer gewend is aan gewone suiker!!!

Maar ja... ieder zijn mening!

Groetjes Jessicajong
Onbekend
May 11, 2006 om 14:32
Ik gebruik wel zoetjes omdat ik thee niet lekker vind zonder suiker of zoetjes. Ik probeer het echter wel af te bouwen. Ik begon met 3 zoetjes per mok (per 400 ml), maar ik doe nu 2 zoetjes per mok. Straks wil ik 1 zoetje per mok om 't zo af te bouwen. Of ik ga gewoon over op honing. Wel meer calorieën, maar wel natuurlijk.

May 14, 2006 om 05:51
Ik ben het helemaal met jou eens!!!

Beter gezond eten dan je volstoppen met ongezonde troep!!!

Groetjes Jessicajong
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+