Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Tips voor een snelle maaltijd

Geschreven door Afvallen met Anne op October 30, 2009

Iedereen kent het wel, je loopt de hele dag te rennen en te haasten en je komt nergens aan toe. Laat staan aan het bereiden van een gezonde maaltijd. Veel mensen grijpen dan snel naar een ongezonde kant-en-klaar maaltijd, maar dat is helemaal niet nodig. Daarom in dit special care artikel allemaal handige tips zodat je altijd snel een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten.

Bepaalde gerechten zijn een stuk sneller klaar dan andere. Zo lig het natuurlijk een beetje voor de hand dat een maaltijd van aardappelen, groente en vlees wat meer tijd kost dan een éénpansgerecht. De echte topper onder snelle maaltijden is een wokmaaltijd met woknoedels. Je gebruikt hierbij een zak voorgesneden groenten, kant-en-klare woksaus en woknoedels. De noedels zijn binnen 3 minuten gaar. Het enige wat iets meer tijd kost is vlees snijden.

Een paar tips op een rij voor een snelle maaltijd.

-Zorg voor een goede voorbereiding, snijd het vlees en de groente van te voren in stukjes en bewaar dit in
Sluit een abonnement 'Afvallen met Anne' af om het artikel te lezen en ontvang toegang tot persoonlijke dagmenu's, handige tips en slanke recepten.

Je probeert een pagina op te vragen die alleen toegankelijk is voor abonnees. Helaas wordt dit abonnement thans niet meer aangeboden. Je kunt de pagina dus niet bekijken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden