Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Voor 10 euro een personal trainer!

Geschreven door Willemijn op December 10, 2009

Dit artikel heeft vorige week in de nieuwsbrief gestaan. Helaas stond daar toen een fout in. Namelijk dat je al een personal trainer hebt voor 10 euro per maand. Het is echter niet tien euro per maand maar tien euro voor drie tijdschriften en dus voor drie maanden. Een stuk goedkoper dus. Onze excuses voor dit misverstand en bij deze het artikel nogmaals!

Wie in de wintermaanden wat overtollige pondjes kwijt wil, kan het beste in beweging komen. Het volgen van een dieet als het buiten koud of nat is, kan namelijk misschien het immuunsysteem verzwakken.

Volgens onderzoekers van de universiteit van Michigan is de lente daarom het perfecte moment om het eetpatroon aan te passen. Een caloriearm dieet in de winterperiode maakt dat het langer duurt voordat virale infecties genezen. ‘In de winter heeft ons lichaam behoefte aan reserves’, zegt onderzoeksleider Elizabeth Gardner.

Wie in de winterperiode of in het nieuwe jaar met afvallen wil beginnen, kan dus het best in beweging komen. Runner’s World helpt je hierbij. Voor slechts € 10 is Runner’s World je personal trainer. Lees 3 nummers lang alles over o.a.:
· Gezonde voeding
· Afvallen
· De ideale training

Na 3 nummers stopt het abonnement automatisch.

Kijk op Runnersweb.nl voor meer informatie!
December 11, 2009 om 04:32
Ik heb mezelf deze aanbieding cadeau gedaan. Een beetje extra stimulans om het hardlopen vol te houden in het donkere gure weer, is wel welkom :)

:blinkiebill:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken

Trefwoorden