Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Strandwandeling

Geschreven door Emiel op June 6, 2006

June 7, 2006 om 01:14
ik ben op 24 juni nog in California. ik stap samen met Dre in Los Angeles in het vliegtuig als het in Nederland al de nacht van zaterdag naar zondag is.

om het goed te maken wordt er een tweede strandwandeling in Zeeland gehouden op zondag 23 juli en daar zullen Chantal (chacama) en Hans (snaai) in ieder geval meedoen. meer hierover volgt spoedig.

Hans
June 7, 2006 om 06:03
Is dit jullie manier om geld te verdienen? Dat vind ik echt slecht.

10 euro voor een strandwandeling??? Nee bedankt. Dat kan ik zelf ook heel goed gratis doen op een van de vele stranden die Nederland telt, net als afspreken met mensen die ook op deze site komen. Als jullie iets willen organiseren waardoor leden elkaar kunnen ontmoeten, zou dat enkel een tijd en een locatie moeten inhouden, zonder verdere kosten.
June 7, 2006 om 10:37
Vind het een leuk idee. Vind de reaktie van Ishgirl maar een beetje flauw. Willen de mensen eens een keer wat organiseren krijg je weer de mededeling "moeten jullie weer zo nodig geld verdienen". Deze "girl" weet zeker niet dat het centjes kost om zoiets te organiseren en nog wel in een gebied waar je normaal nooit kom.
Ik ben helaas op vakantie en het is eigenlijk ook wat te ver weg maar anders doe ik zeker mee.
Cor
June 7, 2006 om 15:17
Ik vind die strand wandeling van 24 Juni een geweldig idee. Zou graag meedoen, maar ik ben in het buitenland. Kunnen jullie niet nog eens zo'n strandwandeling organiseren in Sept. b.v.
Dan doe ik heel graag mee.
Lav
June 8, 2006 om 04:02
Ik vind het een leuk idee.
Maar 10 km is toch een hele afstand.
Nu wandel ik iedere dag 1 uur lang, ongeveer 5 km denk ik, maar ben dan blij dat ik weer thuis ben.

Maar toch een leuk idee. als ik in de buurt woonde deed ik misschien mee, maar om eerst anderhalf uur te rijden?

Lav
June 8, 2006 om 17:04
Ik ga mee. Leuk initiatief en iets waardoor ik word aangezet tot gezonde en leuke dingen mag best iets kosten. En het is voor mij vlak in de buurt.
MCL
June 12, 2006 om 16:41
Ik kom ook!!! Moet alleen wel weer echt om 16.50 in zandvoort zijn want moet daarna om 17.00 een slaapdienst draaien in het kindertehuis, hoop dat ik dan nog op mijn benen kan staan! Zullen er ook vegetarische hapjes zijn, of moet ik daar een mail voor sturen? Haha ik ben bezig met afvallen en denk meteen weer aan eten, sorry hoor. Heb er in elk geval veel zin in! Woon in de buurt en het is er prachtig!
Onbekend
June 14, 2006 om 17:05
Wat een leuk idee zeg! Helaas kan ik dan niet, maar het lijkt me leuk een andere keer mee te gaan als het nog een keer georganiseerd wordt.... Ik vind 10 euro wel redelijk aan de prijs.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Heb jij ook Twitter?

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken

Trefwoorden