Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Bikini-klaar??

Geschreven door Damespraatjes op April 24, 2010

Een paar weken geleden kreeg ik van een goede bekende een foto van mijzelf toegestuurd, waarop ik zeer gebruind in bikini van het zonnetje lag te genieten. Ik herkende mezelf bijna niet terug op die foto. Wat was ik daar nog slank. Buik zag er strak uit en ook de armen gladder, ik kreeg enorme heimwee naar dat lijf. Nu ben ik wel een jaartje of 5 ouder dan op die foto, maar ik wil wel graag zo snel mogelijk weer op mijn eigen foto lijken.

Een paar dagen later loop ik met vriendin Anja lekker door een met zonlicht overgoten lentegroen bos. Of ik mee ga naar Weight Watchers? Zij baalt ook van haar gewicht en we besluiten al wandelend om ons probleem samen aan te pakken, een soort Buddies dus. Een week later staan we als aspirant afvallers wat onwennig voor de check-in balie van de plaatselijke Weight Watchers en beginnen aan ons afslankavontuur. De week er na meteen Pasen en een paar feestjes, maar toch lukt het ons om kilo’s af te vallen en inmiddels heeft Anja al 2 sterren te pakken en ik afgelopen week mijn eerste (dat betekent dat ik nu 3 kg kwijt ben).

Inmiddels laat ik ook mijn auto vaker staan en in de stad pak ik nu standaard de fiets. Nog niet bikini-klaar maar wel vol goede moed voel ik me weer steeds fitter worden. Met een maatje als Anja werkt het afvallen veel beter. Heb je geen maatje als Anja in je eigen omgeving? Volgens mij surfen er op Valtaf.nl heel wat buddies rond die ook deze zomer graag weer in bikini willen lopen en wat wederzijdse steun kunnen gebruiken.
Dames, zet ‘m op!!

Sandra Blikslager valt af bij Valtaf.nl. In een column doet zij hier verslag van voor zowel Valtaf.nl als Damespraatjes.nl. Op 1 mei verschijnt haar eerste boek, Moeders langs de lijn, Handboek voor de voetbalmoeder. In het dagelijks leven is Sandra directeur van Womenonweb BV, waar o.a. Damespraatjes.nl en Bookaccino.nl deel van uitmaken.
April 24, 2010 om 14:31
Dat vind ik nou het fijne van Valtaf.nl Zoveel steun aan de buddies. Zonder hen zou ik het een heel stuk zwaarder hebben gehad om de nodige kilo's kwijt te raken. Ook nu ik bezig ben met stabiliseren heb ik hun steun nog steeds hard nodig. Slank blijven is haast nog moeilijker dan afvallen.
April 24, 2010 om 15:05
Matasch, helemaal mee eens, stabiliseren is veel moeilijker, en dan is de steun van valtaf buddies, nog veel belangrijker dan tijdens het afvalproces zelf
April 25, 2010 om 08:20
Ja, datzelfde doen Lieve en ik, samen Dr. Franken.

Als je je buddies niet had, want moest je dan?

Gelukkig steunen we elkaar hier op de site!

En zo hoort het.

Zet 'm op Sandra!

Groetjes,
:camira:
April 27, 2010, gewijzigd door Cellie33 op April 27, 2010 om 22:48
Leuk stukje Sandra! Het is zo herkenbaar, het heimwee hebben naar een mooier lijf wat je hebt gehad. Vorig jaar October had ik m'n mooiste lijf, en ik ben nu weer op weg om het terug te krijgen (en misschien voorbij te schieten!). Gelukkig is is een lijf altijd in wording; elke seconde kan een nieuw begin zijn! *O*
Onbekend
May 2, 2010 om 13:16
Toen ik deze column zat te herlezen baalde ik weer even van het feit dat ik eerder mijn bikini en korte broeken niet terug kon vinden.
Wij zijn namelijk eind vorig jaar verhuisd en zitten nog midden in verbouwingen.
Maar na het herlezen dacht ik: laat ik dat balen maar even omzetten in aktie, dus ik weer zoeken op het zoldertje en JA, ik heb ze gevonden!!!
Nu kan ik dus de volgende keer in de zon zitten in bikini in plaats van (want niemand ziet mij hier op mensen met langzaam varende bootjes in de verte na) in ondergoed ;)
Waar een column al niet toe kan leiden...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken