Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Vakantie-special: slank de zomer door!

Geschreven door Afvallen met Anne op July 5, 2010

De zomerplannen zijn een feit. Of dat nu betekent dat je naar een Punica-oase of Bounty-eiland vliegt of lekker in Nederland blijft. In alle gevallen kan je wel wat afslanktips gebruiken. Daarom staat de site komende tijd in het teken van vakantie. Compleet met aanbiedingen, een enquêteen Valtaf TV!

Je bent na de winter de afvalstrijd aangegaan om slank de zomer in te gaan. Tijd om onderuit te zakken zou je zeggen. Iedereen heeft ontspanning verdiend maar het is zonde als die afgevallen kilo’s er binnen no-time weer aanzitten. Daarom helpen we je de komende tijd met wat handige artikelen over slank zijn op vakantie. Als het afvallen niet genoeg gelukt is, is dit je kans om een doorstart naar een slank lijf te maken.

Zomerperiode
We hebben aandacht voor vakantie op de camping en eten in het vliegtuig. Voedingstips voor lange autoritten en dagjes uit in eigen land. Hoe je slank blijft tijdens het backpacken en hoe je slank eet in hotels. Voor ieder wat wils, of je nu met je partner, vrienden of je gezin op vakantie gaat. Natuurlijk past Valtaf TV geheel in het plaatje deze week en komt er een bijpassende enquête. De Special Care-recepten zijn niet alleen slank maar ook gebaseerd op de populairste vakantiebestemmingen. Ze bevatten tips als je bijvoorbeeld maar twee gaspitjes hebt.

Special Care aanbieding
We willen je ook kunnen laten profiteren van een voordelige actie met het Special Care-abonnement. Je kan daarom de hele maand juli een abonnement van 2 maanden afsluiten voor maar €15,-. Bekijk de Slank de zomer door-actie.

Wil jij direct gebruik maken van deze verschrikkelijk goedkope actie van de maand juli? Klik dan hier!Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+