Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Extra vitamines nodig bij het afslanken?

Geschreven door Freya op July 5, 2010

Wij als Valtaf.nl vinden het belangrijk dat iedereen die wilt afvallen dit op een gezonde manier doet. In onze ogen is een gezond voedingspatroon met een energiebeperking bijna voor iedereen het meest geschikt. Vooral omdat je dan minder snel geneigd ben om terug te vallen en last te krijgen van het jojo-effect. Echter iedereen is vrij om zijn eigen keuzes te maken en een dieet te proberen dat zij vinden dat beter bij hen past.

Bij vele diëten, moet je jezelf bepaalde producten ontzeggen, waardoor je (volgens dat dieet) veel gewicht zal verliezen. Of dit nu koolhydraten, eiwitten of bananen zijn, je lichaam krijgt op dat moment de positieve voedingsstoffen van dat product niet meer binnen. Daarom kunnen voor een afvaller extra vitamines handig zijn.

In samenwerking met onze partner Fitforme hebben we daarom een aantal supplementen voor jullie geselecteerd die kunnen bijdragen aan een gezonder en prettiger leven terwijl je aan het afvallen bent!

Deze week in de spotlight: Multivitamine Forte met Q10 voor extra energie!

Jouw lichaam heeft dagelijks voldoende vitamines en mineralen nodig om gezond te blijven. Er zijn echter periodes wanneer jouw lichaam iets extra's kan gebruiken. Zoals bij herstel na ziekte of in tijden van drukte en stress.

Multivitamine Forte is een krachtige doses vitamines, mineralen en Q10 voor extra ondersteuning van jouw gezondheid. Het helpt jouw weerstand te verhogen en geeft je extra energie in slechts 1 tablet per dag.

De Multivitamine Forte is per 90 stuks te verkrijgen voor € 21,95 in onze webshop! Klik hier om direct te bestellen!

Onbekend
July 5, 2010 om 14:48
Ik snap niet dat jullie er niet even een linkje bijzetten zodat je kunt zien wat er allemaal inzit. Dan doe ik het maar.
http://www.fitforme.nl/producten/multivitamine-forte

Misschien is het trouwens een optie om die 10% korting af te dingen bij Fitforme, vaste klanten krijgen die namelijk ook.

Als iedereen die via valt.af bestelt nu ook eens die korting krijgt dan wordt het wellicht wat interessanter om via jullie te bestellen.
July 5, 2010, gewijzigd door Freya op July 6, 2010 om 03:08
Waarom zou ik het hier bestellen en niet halen bij de Kruidvat, Trekpleister of de Tuinen op de hoek? Het is gewoon een multivitamine met wat Q10, zo speciaal is dat niet als ik de stoffen en dosis zie. En bij elke budget drogist te koop voor minder geld.

Als de redactie nu eens uitlegt wat er zo speciaal is aan dit product los van het feit dat het bedrijf een partner is van jullie? Jullie argument is nu; Wij van valt af hebben het voor jullie geselecteerd. Niet heel sterk argument is dat als er geen criteria bij staan op basis waarvan jullie die selectie gedaan hebben.

Antwoord Freya: Volgens mij staat er duidelijk in de tekst omgeschreven waarom multivitamines goed voor je kunnen zijn als je aan het afvallen bent. Omdat Fitforme al jaren onze partner is, weten wij dat zij een goed product verkopen, niet met nikszeggende claims, zoals je vaak ziet. Maar je blijft vrij om een dergelijk product ook bij een andere winkel te kopen, wij willen iedereen alleen bewust maken dat een multi-vitamine in sommige gevallen handig kan zijn.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+