Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Wist je dat? Slanke Special Care-recepten

Geschreven door Afvallen met Anne op August 28, 2010

Freya plaatst tijdens de zomermaanden elke week maar liefst drie Jij.valtaf.nl!-recepten. Exclusief voor onze Special Care-deelnemers. Voorheen was dat één keer per week. Omdat de recepten zo'n denderend succes zijn, blijft Freya voorlopig drie recepten per week plaatsen! Wist je dat bij elk Jij.valtaf.nl!-recept een singletip, een vegatip en een variatietip zit? Zo kan je het recept volledig naar wens bereiden.

Jij.valtaf.nl!-recepten zijn vaak gebaseerd op bekende en heerlijke gerechten. Freya maakt van calorierijke populaire maaltijden graag een slanke en gezondere variant. Zoals hamburgers, shoarma, Spaghetti, Paella, ovenschotels en zelfs gezondere broodjes gezond. Ze verzint ook vaak nieuwe recepten. De kok in haar denkt constant aan nieuwe heerlijke combinaties van ingrediënten. Soms springt ze op van achter haar bureau en roept ze Eureka! Waarna haar vingers er lustig op lost tikken. Een uniek Jij.valtaf.nl!-recept is dan weer geboren.

Wil jij ook genieten van die heerlijke slanke Jij.valtaf.nl!-recepten? Klik dan hier om een Special Care abonnement te nemen.

Je kan natuurlijk ook het Jij.valtaf.nl!-Boek aanschaffen in onze webshop. Die staat boordevol slanke recepten en voor elke dag een slank dagmenu. Klik hier om het boek Jij.valtaf.nl! te bestellen

Bekijk alle Special Care-artikelen en -recepten.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+