Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Succesverhaal Danielle: Geen suikermedicatie meer door Jij.valtaf.nl!

Geschreven door Myrthe op September 29, 2010

In 2005 heeft Danielle te horen gekregen dat ze diabetes type 2 heeft. Ze moest medicatie slikken om haar diabetes onder controle te houden maar in de loop van de jaren ging haar suikerspiegel steeds verder omhoog. Oktober vorig jaar ging voor Danielle de knop om, als ze zo door zou gaan zou ze aan de insuline moeten volgens de diabetesverpleegkundige. Dit is het laatste wat ze wilde.

Danielle woont sinds oktober samen met haar vriend. Ze sport twee keer per week. Namelijk spinnen en Total Body Workout. Verder vind Danielle het erg leuk om te fietsen en dansen.

“Op mijn 12e woog ik 75 kilo”
Danielle heeft al van jongs af aan last van overgewicht. Dit is volgens haar vooral veroorzaakt doordat ze te veel ongezonde dingen at en bijna niet bewoog.
Hierdoor woog ze op haar 12e al 75 kilo. Haar gewicht bleef steeds verder stijgen tot ze op haar 17e 100.5 kilo woog. Toen ze 18 was, is Danielle begonnen met elke avond wandelen en is toen 10,6 kilo afgevallen. Helaas kreeg ze daarna een terugval doordat ze haar etensstijl helemaal niet had aangepast.
“Ik was een grote emotie eter, als er iets dwarszat of ik was verdrietig ging ik eten. Nu heb ik dat gelukkig beter in de hand.”

Voortgang
De kracht van Valtaf.nl is volgens Danielle, dat je een stok achter de deur hebt door het invullen van alles wat je eet en dat andere mensen je daarin steunen.
Het meeste heeft Danielle aan het bijhouden van haar dagboekjes, waardoor ze precies weet hoeveel calorieën ze binnen krijgt en verbrand. Daar kon Danielle goed mee in de gaten houden of ze niet boven de 1400 kcal kwam. Wanneer ze dan bij de 1400 in de buurt kwam dan wist ik dat ik niet teveel meer mocht eten. Verder had Danielle veel aan het gewichtsplan. "Dit is een heel fijn en simpel middel om mijn voortgang in de gaten te houden."

Geen pillen meer
In februari heeft Danielle zich aan gemeld voor Valtaf.nl en is sindsdien actief mee bezig geweest met het afvallen. Uiteindelijk is Danielle bijna 15 kilo afgevallen via de site en Jij.valtaf.nl. Het allerbeste is dat Danielle te horen heeft gekregen dat ze mag stoppen met de medicatie!

"Niet in een week!"
Danielle wil haar buddy’s en de andere deelnemers graag het volgende meegeven:
“Je moet geduld hebben en niet te snel willen afvallen, het is er ook niet in een week bij aangekomen. Geef niet op, het kan!”

Wil jij ook afvallen met Jij.valtaf.nl? Klik dan hier.
September 29, 2010 om 04:15
Gefeliciteerd.

Ik ben, in November een jaar van mijn diabetis medicatie af en nu, sinds augustus, ook van de cholesterol verlagers.
Afvallen helpt echt.
Maar wel op de goede manier.
Gezond eten en gezond bewegen.
Onbekend
September 29, 2010 om 07:40
haii danielle ik ben ZO TROTS OP JE XXXXX:geloofinjou:
September 29, 2010 om 09:13
Danielle,

:knapgedaan:
En wat je zegt klopt helemaa. We willen allemaal veels te snel afvallen.
Doorzettingsvermogen is erg belangrijk om je doel te bereiken:gazodoor2:

groetjes jessica
September 29, 2010 om 10:54
Hoi Danielle - super gedaan! Dat is nog eens een beloning voor het afvallen zeg, geen medicijnen meer hoeven slikken. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat met dit prachtige resultaat, meid.
September 29, 2010 om 12:14
heel goed gedaan.
Een opmerking wil ik wel maken.
De titel van dit stukje is mijns inziens een beetje fout.
Jij hebt het nl zelf gedaan. en daar staat dat je nu geen medicatie meer hoeft te gebruiken door valt af.
Nee hoor, dat komt gewoon doordat jij zelf zo goed bezig bent geweest.
Dus klasse!!!!!
September 29, 2010 om 13:22
Dat jij.valtaf.nl boek is echt een super boek. Ben er net weer opnieuw in begonnen. :D

Goed gedaan Danielle :) (+)

:miekie:
September 29, 2010 om 13:43
goed zo
September 30, 2010 om 05:40
Tuurlijk heeft het wel iets met valtaf te maken. Ja, afvallen doe je zelf. Maar valtaf is wel een supergoed middel om te gebruiken bij het afvallen. Mensen uit je eigen omgeving snappen namelijk vaak niet waar je mee bezig bent en kunnen er zelfs minachtig over doen. En dat doen buddy's niet. Plus de dagboekjes. Ja, je kunt ook zonder valtaf het opschrijven in een papieren dagboek, maar dan ben je uren kwijt met uitrekenen enz. Naar mijn mening is een gezondere levensstijl dus zeker wel (mede) te danken aan valtaf. Snap niet dat hier altijd van die negatieve reacties komen. Als je de site niks vindt, wat doe je hier dan?
September 30, 2010 om 07:02
helemaal super wat fijn dat je geen medicatie meer hoeft. Wat zul je je fijn voelen. Heb je je streefgewicht nou behaald. :kuppukuppu:
October 1, 2010 om 04:14
Inderdaad floor85 helemaal met je eens. Daar komt bij dat ze het boek jij.valtaf.nl heeft gebruikt en dat heeft alles met valtaf te maken. Het is tenslotte een produkt van deze site.

:miekie:

Onbekend
October 1, 2010 om 04:42
Ik heb inderdaad heel veel aan het boek gehad! ik vond het erg prettig dat het boek me kon vertellen wat ik moest gaan eten.. zonder dit boek had ik dit resultaat nooit behaald, ik heb namelijk niet heel veel discipline..:grinnik:

Ik ben er nu voor de 3e keer mee bezig en het bevalt me prima! Mn streefgewicht heb ik nog niet gehaald maar wel een gezond bmi.. daar ben ik al heel blij mee!
July 27, 2011 om 05:07
wow stoppen met diabetesmedicatie ,
wat goed
dat heb je goed gedaan voor jezelf
je gezondheid heeft een flinke stap voorwaarts ,
en weet je , dat motiveert me ook om goed af te vallen ,
want met mijn zwaar gewicht ben ik zeer bang voor suikerziekte
volhouden
en nog eens
chapeau !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken