Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Lekker buiten in beweging tijdens de herfstvakantie!

Geschreven door Myrthe op October 26, 2010

Het is volop herfst en we hebben niks te klagen. Op een buitje na is het prachtig herfstweer! Wij geven jullie een aantal tips over hoe je slank de herfst door kan komen en nog wel wat extra kilootjes kan verliezen. Deze tips kun je natuurlijk ook gebruiken als je in het weekend erop uit gaat.

- Maak een boswandeling of ga met je kinderen een middagje herfstblaadjes, eikeltjes en kastanjes verzamelen. Maak daarna 's avonds samen leuke herftstukjes van de gevonden schatten. Je kunt dit natuurlijk ook alleen of met je partner, vrienden en vriendinnen doen.

- Eet als je thuiskomt van je boswandeling een lekkere slanke stamppot of stoofpot met veel groente en mager vlees.

- Is het vies en regenachtig weer? Ga lekker binnen bewegen. Touwtjespringen met Spring je slank, dansen, fietsen op de hometrainer of schoonmaken met een muziekje op. Genoeg te doen om af te vallen, ook als het regent. Bovendien helpt bewegen tegen de herfstdip. Je wordt vrolijker en krijgt meer energie door te sporten.

- Pak als het even droog is de fiets en ga een eind fietsen! Te koud? Daar hebben ze dikke truien, jassen, sjaals en handschoenen voor uitgevonden. Begint het te regenen? Trek een poncho of regenpak aan. Niet zo hip maar je blijft tenminste droog!

Wil je slank de herfst door? Neem een Special Care-abonnement! Dan krijg je een dieetadvies op maat en elke week dagmenu's.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+