Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Succesverhaal Vicky: Tweede poging geslaagd!

Geschreven door Afvallen met Anne op March 2, 2011

Tijdens haar vakantie werd ze ‘s ochtends wakker en dacht: Nu is het genoeg! Vicky, dahlia77 op Valtaf, wilde niet langer met schaamtegevoelens en gebogen hoofd over straat. Eind augustus begon ze met afvallen; ze ging sporten en kreeg het boek Jij.valtaf.nl. Het sporten en minder eten was niet moeilijk, alleen de interne knop moest om. Vicky is in een half jaar maar liefst 22,2 kilo afgevallen. Ze zegt hierover: “Voor mijn gevoel is mijn gedachtegang veranderd en heb ik mijn levenspatroon omgezet. Ik heb een knop omgezet en ik denk ook niet dat ik nog een keer zoveel aan zal komen.”

Nieuwe start met Jij.valtaf.nl
Vicky werkt 2 dagen per week in een laboratorium op een afvalwaterzuivering. Een baan die ze al 13 jaar met veel plezier doet. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen, één van 3 en één van 9 jaar. Zolang Vicky het zich kan herinneren was ze altijd al diegene die dik was binnen een groep. Ze probeerde een aantal jaar geleden het Atkins dieet. De kilo’s vlogen eraf, maar toen ze weer ‘normaal’ ging eten kwamen die er net zo hard weer aan. Na de zwangerschap van haar zoontje waren er nog meer kilo’s aangekomen. Totdat ze afgelopen zomer met het boek Jij.valtaf.nl een nieuwe start maakte. “Ik ben geen mens wat honger kan lijden tijdens een dieet. Daarom was dit boek voor mij echt een uitkomst. Ik heb het een aantal weken strikt gevolgd en dat ging super goed, toen heb ik het eigenlijk daarna merendeels zelf gedaan met de leidraad van het boek in mijn hoofd.” Naast gezonde voeding sport Vicky drie keer per week. Ze doet bodypower, steps en powersteps. Sport is nu niet meer weg te denken uit Vicky’s levenspatroon. “Voordat ik begon dacht ik ‘jeetje hou ik dat wel vol’, maar het is echt heerlijk om te doen en ik zou nu niet meer zonder kunnen,” zegt ze.

Buddies zijn reddingsboeien
Vicky raadt andere afvallers ook aan om op deze manier af te vallen. Het is een gezonde manier van afvallen en er is volgens haar geen frustratie in het spel. Het is gewoon een manier van leven. Valtaf heeft Vicky gered vertelt ze. “Eerst was daar het boek, dan is daar de site waar je alles kunt invullen. Het allerbelangrijkst is voor mij het buddiecontact. Dat zijn mijn reddingboeien in moeilijke periodes.” Ze heeft nog een belangrijk advies voor andere deelnemers: “Doe iets waar je je goed bij voelt en als dat betekent dat je er iets langer over doet So What! Je houdt het langer vol als je er achter staat!”

Wil jij ook op een gezonde manier afvallen? Bestel het boek 'Jij.valtaf.nl' of 'Afvallen met Anne' in de webshop!

'Afvallen met Anne' is een vernieuwde uitgave van het boek Jij.valtaf.nl.
March 2, 2011 om 02:10
“Doe iets waar je je goed bij voelt en als dat betekent dat je er iets langer over doet So What! Je houdt het langer vol als je er achter staat!”
:wave:
Oh, prachtig motto. Ik kan mijzelf daar ook helemaal in vinden.
Ik heb zelf ook mijn eigen methode bedacht, iets waar ik me goed bij voel, en het voelt helemaal niet als iets opgelegds, iets wat ik zou MOETEN doen. En dus zal ik het veel langer vol gaan houden.

Super gedaan, meid!
:+:
March 2, 2011 om 02:22
Ohhh lieve schat, wat ben ik TROTS op je !!
Grappig dat je uitgerekend NU op vakantie bent. Terwijl er in je verhaal staat dat tijdens 'een' vakantie het besef bij je kwam dat het geoeg was.
Je bent niet alleen een geweldige, trouwe en superlieve buddy.
Maar je bent ook al een heel goed voorbeeld voor anderen. Want op een goede en verantwoorde manier laat jij zien dat het KAN !
Dikke knuffel en geniet nog van jullie vakantie !
:hope4me:
March 2, 2011 om 10:48
Knap hoor !!!!

:nijntje35:
March 2, 2011, gewijzigd door Tweety74 op March 2, 2011 om 17:01
Hey Vicky!!

Wat leuk om jouw verhaal te lezen in een succesverhaal.

Ik ben TROTS op je!!

Je gaat hartstikke goed en je bent een trouw lid van ons cluppie :slimmingsistersgo2easter:

Ga zo door!!!

:tweety74:
March 2, 2011 om 18:30
Hey liefie,

Wat leuk je verhaal hier te zien !!!
Ben zooooo trots op jou ! En het is zoals je zegt, je moet het doen zoals het best gaat voor jou he, al is dat soms wat trager. Je moet gewoon het juistje gevoel en de klik vinden. En je buddies hebben ook heel wat aan jou hoor !
En zoals Linette al schreef : we zijn ook heel blij jou als 'Slimming Sister' te hebben. Je bent heel motiverend!

Tot binnenkort en heel veel plezier op je vakantie !!!
:knuffel:
CosyMe
March 3, 2011 om 02:57
Gefeliciteerd met dit goede resultaat.
Hartstikke knap gedaan.
:codor:
March 3, 2011 om 03:33
Beste Vicky,

Hardstikke goed gedaan!
Ik ben pas net bezig en hoef niet zo veel af te vallen, maar deze verhalen inspireren me wel om het vol te houden!
Door jouw verhaal heb ik in ieder geval nu het boek 'Afvallen met Anne' besteld. Nuttig leesvoer voor het weekend.

:02gefeliciteerd: met dit geweldige resultaat!
Carla
March 4, 2011 om 07:09
:+: Top gedaan hoor!
March 5, 2011 om 06:52
:petjeaf:

:camira:
March 5, 2011 om 15:59
lieve mensen allemaal bedankt voor de reacties. lieve 'eigen' buddy's van mij, dikke knuffel voor jullie. zonder jullie, hope, cosey, linette had ik het niet zo makkelijk gehad. ook zonder mijn clupje de slimming sisters zou het afvallen maar saai zijn.
ik was inderdaad een paar dagen weg en nu ben ik net terug en zie mijn succesverhaal erop staan. helemaal top en een geweldige eer!
Together we can do it!! :noproblem:

someday I'll be king of the world :koningterijk:

veel knuffels
:dahlia77:

March 6, 2011 om 03:21
Hee Vicky
Goed gedaan meid een heel mooi verhaal,dat het je goed ging bij het afvallen dat wist ik als je buddy zijnde al langer,je bent ook een grote steun in ons clubje,doe vooral zo verder.
groetjes van Lieve:troeze:
:slimmingsistersgo2easter:
NB ik heb ook het boek jij.valtaf.nl maar bij mij staat hij gewoon tussen mijn andere kookboeken,zal er toch eens iets moeten mee gaan doen
March 11, 2011 om 08:29
fijn gevoel he.. dat dat sporten ineens iets is wat LEUK blijkt te zijn :)

Ik merk ook dat als ik een tijdje door omstandigheden niet heb gesport (helaas heb ik daar regelmatig een goed excuus voor)...
Mijn humeur op een gegeven moment zelf aangeeft dat hoog tijd is om weer eens wat te gaan doen.
Ik word er gewoon ECHT blijer van als ik sport :)
(als iemand me dat ooit had vertelt zo'n 3 jaar geleden dan had ik waarschijnlijk heel hard gelachen.. en gedacht "ja voor jou misschien!".)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken