Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Meer focus met Afvallen met Anne

Geschreven door Afvallen met Anne op August 26, 2011

Wat een veranderingen hier op de website! Ik, Anne, mag helemaal niets meer. Het Special Care-abonnement bestaat niet meer en ik heb ook geen rechten meer om klachten te behandelen of ervoor te zorgen dat columnisten columns kunnen aanmaken. Dat gaat iemand anders bij Valtaf.nl doen. Ik kan me zo focussen op de kwaliteit van het abonnement.

Wat dus hetzelfde blijft is dat ik mensen help aan een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht. Dat deed ik met Special Care en doe ik vanaf nu met Afvallen met Anne. Ik ben dus geen voedingsdeskundige meer van de website, maar ik bereik iedereen die mijn artikelen en recepten leuk vindt en natuurlijk de mensen die mijn abonnement of het boek hebben. Zo vind je alles omtrent Afvallen met Anne op één plek (anne.valtaf.nl). Meer aandacht en meer focus.

Het Afvallen met Anne-abonnement neem je niet om ervoor te zorgen dat andere niet op je profiel kunnen komen. Nee, nu geen afleiding meer. Je neemt het omdat je graag een 'groen' BMI wil. Omdat je je graag fitter wilt voelen. Omdat je je ongezonde en abnormale gewoontes wilt afleren. Omdat je je oude kleding wilt passen. Omdat je het heel fijn vindt om online begeleid te worden in plaats van door een voedingsdeskundige in een stoel tegenover je. Omdat je alle vragen die je hebt kunt stellen wanneer je wilt en omdat ik met één druk op de knop jouw eetdagboek kan bekijken. Dat eetdagboek waarin je alles durft te zetten omdat alleen de personen waarvan jij het wil deze kan zien.

De tabbladen hier bij anne.valtaf.nl worden nog verbeterd. Zodat je ook ervaringen kunt uitwisselen met andere mensen die mij volgen en dat je kunt reageren onder elk tabblad. Daar zijn ze bij Valtaf.nl nog mee bezig. Wel kun je vandaag nog beginnen met een nieuwe afvalpoging! Veel succes. En als je me nodig hebt, weet je me te vinden.

Wil jij weten of je gezond eet? Neem een abonnement en je kunt mij zoveel vragen stellen als je wilt. Er zijn verschillende abonnementen en kunt het ook afsluiten met het boek Afvallen met Anne of een springtouw als welkomstcadeau. Klik hier om een abonnement af te sluiten!
Onbekend
August 28, 2011 om 11:46
Hoi Anne,

>>Het Special Care-abonnement bestaat niet meer<<
Waarom staat er dan nog bij velen op het profiel?
En waarom kan dat niet uitgeschakeld worden?

Groetjes, Barkie
August 29, 2011 om 02:25
Vreemd dat ik deze informatie niet op de valt.nl onder de kop nieuws kan vinden, maar hij bij valtaf.ad.nl wel ineens langs zag schuiven.
En bij klikken op anne.valtaf.nl een HTTP500 fout krijg en dus ook niet eens op mijn eigen profiel kan komen. Maar wel hier. Idioterie
August 29, 2011 om 04:11
Hoi Barkie en 576f,

Ik verbaas me daar net zo over als jullie. Klopt natuurlijk niks van! De programmeurs van Valtaf.nl zijn daar druk mee. Ik kan me alleen nog op deze plek van de website etaleren. Ik hoop dat dat allemaal snel in orde is! Als jullie dit soort dingen tegenkomen kunnen jullie ze kwijt in het forum bij vragen over de website. Dan kunnen de programmeurs het oppakken. Dank jullie wel!

Groetjes,

Anne
Onbekend
August 29, 2011 om 04:49
Columns die in dagboekjes geplaatst worden maar niet onder de rubrieken Columns worden gezet. Wat is dan nog een column als je, om gelezen te worden, je dagboek/profiel open moet zetten en de content van je hele dagboek gewoon naar Hyves, Facebook e.d. gesluisd kan worden. En wie wordt dan het aanspreekpunt voor de columnisten want die laat ook niets van zich horen. Kwaliteit van het abonnement? Ik ben een SC abonnee en heb nu een abonnement waar ik niet voor heb gekozen. Ik kan me ook herinneren dat Clyde een opmerking maakte dat de redactie had communiceren naar de leden en dat jij nu zegt dat je niets meer mag. Eh......hoe zit het nu echt, want bij valtaf wast ieder de handen à la Pilatus in onschuld.
August 29, 2011 om 06:36
@Chocolacaat: Je hebt wel meer lezers als mensen je columns kunnen delen! Dat je je profiel open moet zetten daarvoor is iets waarvan ik me kan voorstellen dat je dat niet wenst. Geef dat vooral aan bij Emiel. Net als dat je ontevreden bent over de gang van zaken omtrent het abonnement. Zoals ik je al e-mailde vind ik het niet correct dat je een abonnement hebt dat je niet wilt. Ik heb dat zelf ook aangegeven bij Emiel.
Onbekend
August 29, 2011 om 06:58
@Anne. Clyde en ik zijn eruit. Aan het uitgeklede abonnement heb ik niets omdat ik (dit stukje is te privaat) niet van jouw diensten gebruik zal kunnen maken vanwege mijn (ook niet openbaar) en ik nooit een abonnement zou nemen bij valtaf. Maar dat doe ik wel via de zakelijke weg want dat is het: een zakelijk geschil verder niets en dat laat ik mijn plezier in schrijven niet verpesten. Ik heb ook mijn dagboek gewoon open dus geef maar door zou ik zeggen (maar dat is niet nadat ik een en ander gewijzigd heb, zo ben ik dan ook wel weer :)
August 29, 2011 om 07:51
@Chocolacaat: Helemaal goed. Gelukkig kun je lekker blijven schrijven. Ik hoop met veel lezers en reacties!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken