Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Slank recept: Pittige spruitjes met hamreepjes en rijst

Geschreven door Afvallen met Anne op January 3, 2012

Hoewel spruitjes super gezond zijn, hebben ze toch niet zo'n goed imago. Spruitjes worden door de meeste kinderen niet lekker gevonden. Dit idee blijft hangen tot kinderen volwassen zijn, waardoor ze de spruitjes nog steeds links laten liggen. En dat terwijl je deze groente juist heel lekker kan bereiden. In dit recept maak je ze lekker pittig door ze te wokken met sambal. Daarvoor hoef je ze maar kort te koken, zo behouden ze ook hun vitamine C. Spruitjes zijn echte wintergroenten, dus het is de perfecte tijd voor dit recept. Bovendien bevat dit gerecht per persoon maar 440 kilocalorie├źn.

Wil jij hulp bij het afvallen en toegang tot alle artikelen? Sluit direct een abonnement af met kortingscode nieuwjaarkilos en ontvang 25% korting!
Sluit een abonnement 'Afvallen met Anne' af om het artikel te lezen en ontvang toegang tot persoonlijke dagmenu's, handige tips en slanke recepten.

Je probeert een pagina op te vragen die alleen toegankelijk is voor abonnees. Helaas wordt dit abonnement thans niet meer aangeboden. Je kunt de pagina dus niet bekijken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+