Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Thuis-Trainen.nl Nieuwe Expert Op Valtaf.nl

Geschreven door Thuis-trainen.nl op January 5, 2012

Thuis Trainen is sinds vandaag een nieuwe expert van Valtaf.nl. Wij zullen ons eerst even voorstellen, zodat je meer te weten komt over ons en de manier van afvallen.

De kracht van Thuis-Trainen.nl
Onze focus ligt voornamelijk op het blijven motiveren en coachen van deelnemers die echt voor de eindstreep willen gaan. In de praktijk hebben wij ervaren dat dit een belangrijke sleutel is naar succes. Wij hebben daar een leuke manier voor gevonden en die is erg succesvol. Veel van onze deelnemers halen ook daadwerkelijk hun doel. Ze hebben samen ook al heel wat kilo's verloren!

Lees hier een aantal verhalen van onze deelnemers

Wij bieden jou een leuke, makkelijke, resultaatgerichte en manier aan om af te vallen.

Afvallen op een leuke en prettige manier
Beweging hebben we gewoon nodig. Een blokje om met de hond of fietsen naar het werk is helaas niet genoeg. Je hebt toch iets meer nodig dan dat om in goede gezondheid te blijven. Daarom heeft Thuis-Trainen.nl een gratis cursus voor jou ontwikkeld zodat jij slank, fit en vitaal kunt worden- of blijven.Net als gezonde voeding en een goede leefstijl is trainen onmisbaar. Wij helpen jou graag om dit goed in balans te krijgen zodat jij in goede gezondheid van jouw leven te kunnen genieten.

Volg Thuis-Trainen.nl via Valtaf.nl

Wie en wat is Thuis-trainen.nl
Thuis-Trainen.nl is een verzamelplaats van handige video’s, tips, informatie en complete thuis trainen programma’s die gebruikt worden om thuis naar je gezondheidsdoel toe te werken. Deze video's zijn allemaal ontwikkeld door Online Personal Trainer Arno Snelder. Thuis trainen.nl heeft ook gratis online cursussen ontwikkeld die je makkelijk vanuit thuis kunt volgen. Hoe fijn is het als je niet meer de deur uit hoeft en, misschien samen met je buddy, thuis je lichaam kunt onderhouden of optimaliseren.

Volg Thuis-Trainen.nl via Valtaf.nl

Wat kan je van ons verwachten
Wij gaan je de komende periode voorzien van veel handige informatie en video's. Wij focussen ons voornamelijk op motivatie, een leuke en effectieve manier van bewegen en een gezonde levensstijl.

Wij gaan onder andere artikelen plaatsen over:
1. Motivatie (hoe krijg ook jij de juiste motivatie)
2. Gezonde levensstijl (met welke kleine aanpassingen jij gezonder kunt leven)
3. Video's met veel gestelde vragen en antwoorden van onze deelnemers
4. Informatie over onze gratis cursus
5. en meer...

Wie zitten er achter Thuis-Trainen.nl?
Om jou een beeld te geven wie er achter Thuis-Trainen.nl zitten, stellen wij ons even kort voor.Arno Snelder - (Online) Personal Trainer
Personal training is al 5 jaar met veel plezier mijn professie. Ik geniet er ieder moment van om iemand te helpen, leren, coachen om doelen te laten behalen. Ik heb ervaring op het gebied van (online) personal training, groepstraining, fitness en sportspecifieke training. Ik heb inmiddels veel mensen geholpen met het behalen van hun doelen en maak daar met alle plezier meer van.

Jerry de Bock
Ik verzorg de ondersteunende taken zodat Arno Snelder zich kan focussen op de thuis trainen programma's en gratis cursussen. Ik verzorg voornamelijk de technische ondersteuning, ontwikkel de video's en help jou binnen 24 uur met je vragen.

Mocht je een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereidt om je direct te helpen.

Volg Thuis-Trainen.nl via Valtaf.nl
Onbekend
January 8, 2012 om 10:45
Leuk, ik ben benieuwd!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+