Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Thuis-Trainen.nl, Makkelijk En Praktisch

Geschreven door Thuis-trainen.nl op January 9, 2012

Is het niet heerlijk als je thuis je doelen kunt behalen?
De sportschool is over het algemeen de meest logische plek om gezondheidsdoelen te behalen. Maar hoeveel mensen ken jij die met succesverhalen uit een sportschool zijn gekomen?

Onderzocht is dat 80% van de mensen die zich inschrijven binnen 3 maanden uitschrijven of niet meer komen. Wie zijn die 80%? Over het algemeen zijn dat de mensen die niet genoeg resultaat halen uit machines en de beperkte begeleiding. Sportscholen zijn qua materiaal over het algemeen ingericht op bodybuilding, en dat is waar die 80% voor een groot deel op afknappen.

Leuke en motiverende methode om thuis af te vallen
Thuis kun je trainen met je eigen lichaam als materiaal. Om goed te kunnen bewegen en lekker in je vel te zitten, is het nodig om de dagelijkse bewegingen te trainen. Dit doe je met je eigen lichaamsgewicht, zoals je die de hele dag gebruikt tijdens je dagelijkse activiteiten. Wij hebben een leuk, motiverend en resultaatgericht programma ontwikkeld.Resultaten worden automatisch bijgewerkt in je sportdagboek op Valtaf.nl
Je resultaten worden automatisch bijgewerkt vanuit ons profiel met jouw sportdagboek op Valtaf.nl. Deze koppeling zal op korte termijn beschikbaar zijn!

Bekijk hier meer informatie over ons DVD + Online Programma

Leuke introductieaanbieding in samenwerking met Valtaf.nl
In samenwerking met Valtaf.nl hebben wij een leuke introductieaanbieding voor je samengesteld. Je betaald nu een eenmalig bedrag in plaats van een maandelijkse contributie!

Valtaf.nl aanbieding Thuis Trainen DVD/Online Programma

Tientallen deelnemers van Valtaf.nl doen al mee!
We hebben sinds wij een expert zijn op Valtaf.nl (sinds 6-1-2012) tientallen nieuwe deelnemers mogen verwelkomen bij ons Thuis Trainen Programma. Wij gaan je motiveren maar je buddy's zullen je ook extra motiveren. Hoe leuk is het om elkaars vooruitgang te zien?

Je mag het programma de eerste 30 dagen proberen! Vind je het niks, dan storten we gewoon je geld terug!

Probeer ook het Thuis Trainen Programma uit!

Onbekend
January 9, 2012 om 07:14
Wat is dat voor lulkoek: "Meestal zijn dat de jong en lui die zich wel wegwijs weten te maken met de spullen die daar staan. "......
Alsof oudere mensen te dom zijn om er mee te leren omgaan, dat je lui moet zijn om te gaan sporten op een sportschool.... Ik vind het een grove belediging.... Voor elke doelgroep is een sportschool prima. Goede begeleiding, goede uitleg, weten wat wel en niet kan bij elk lijf! Schandalig uw woordkeuze!!!!
January 9, 2012 om 08:26
Op zich is de methode van thuistrainen met je eigen lichaamsgewicht wel een heel goed alternatief voor de sportschool. Je hebt aan 4 à 5 keer per week 20 tot 36 minuten trainen genoeg om een heel goed resultaat te bereiken. En dan zonder reistijd op en neer naar de sportschool en omkleden en douchen in de sportschool. Scheelt al gauw 30-45 minuten per dag en € 20 tot € 60 per maand. Maar je moet wel heel gedisciplineerd zijn. Wellicht dat deze methode daarbij helpt. Voor zo'n € 10 kun je ook het boek You Are Your Own Gym kopen van Mark Lauren (alleen in het Engels). Ik heb via deze methode in combinatie met een proteinedieet de afgelopen 4 maanden een heel goed resultaat bereikt (ruim 20 kg eraf, meer spieren en veel betere conditie). Kijk maar eens op www.marklauren.com.
January 9, 2012 om 13:29
En wie doet dat ook????
Kom kom zeg, wat een onzin.
gewoon naar de sportschool samen met anderen.
Money money money
January 10, 2012 om 13:20
We kunnen ons deze reacties goed voorstellen, maar vat het vooral niet op als belediging. Het valt namelijk vaak heel erg tegen hoe goed de begeleiding is in veel sportscholen, tenzij je in een sportschool traint waar je ook meer betaald voor goede begeleiding. Als je in een sportschool zit waar je jezelf prettig voelt, helemaal goed vooral daar blijven!

Jongeren kunnen over het algemeen inderdaad prima wegwijs in een sportschool, dat komt ook omdat veel jongeren graag geïsoleerde krachttraining (bodybuilding) beoefenen om groteren spieren te kweken. Daar zijn krachtapparaten ook voor bedoeld. Maar een groot deel van de mensen die aan hun totale gezondheid willen werken halen daar minder resultaat en voldoening uit. En daar bieden wij een alternatief voor, deze heet functioneel trainen. Waarbij je niet alleen kracht en uithoudingsvermogen traint maar minstens zo belangrijk: balans, coördinatie, flexibiliteit, een goede houding en dergelijke. Vaak zie je dat daar te weinig aandacht aan besteed wordt in de sportschool terwijl dit juist erg belangrijk is voor het menselijk lichaam.

Het is waar dat je samen met anderen naar de sportschool kan gaan, dat moedig ik ook aan, maar er zijn ook genoeg mensen die liever niet naar een sportschool gaan en het prettiger vinden om samen met anderen thuis trainen. Voor hen bieden wij een alternatief.

Je mag de woordkeuze schandalig vinden, maar misschien stel je jouw oordeel bij als je begrijpt dat we niet ‘iedereen’ bedoelen. Maar diegene die zich niet prettig voelen in een sportschool, het saai vinden of er geen voldoening uit halen. Deze mensen sporten misschien liever thuis.

Vicente, helemaal top alle doelen die je behaald hebt. Ga zo door en bedankt voor de tip! Zo doet iedereen het op z’n eigen manier.

Ga zo door allemaal en zoek de prettigste manier die bij jou past.

Met sportieve groet,

Team Thuis-trainen.
Onbekend
January 10, 2012 om 14:04
Iedereen moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. De ene vindt harlopen heerlijk en de ander moet er niet aan denken. Je bent tot niets verplicht!

Mocht het om welke reden dan niet lukken om naar de sportschool te gaan, dan vind ik thuistrainen een goed alternatief. Niet alleen voor thuis, maar de oefeningen kan je ook op de sportschool doen als je dat fijner vindt.

Groetjes,
Sandra
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+