Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Marcel: “Ik kan 50 KILO’S wegstrepen!”

Geschreven door Power Slim op January 9, 2012

Veelzijdigheid en persoonlijke begeleiding maken Power Slim zo sterk.

Mijn naam is Marcel Kemp. Ik ben 30 jaar jong, 1.85m lang en ik ben eigenlijk mijn
hele leven aan de forse kant geweest. Altijd veel gesport, maar na verloop van tijd
toch maar zwaarder en zwaarder geworden, mede door te vaak ongezond eten en
te veel tussendoortjes à la chips & chocolade.

Begin 2011 kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten, zoals pijnlijke knieën en enkels. Telkens kwam de huisarts met dezelfde conclusie: je bent veel te zwaar, Marcel! Op een gegeven moment was ik het helemaal zat en wilde ik definitief van de vele overtollige kilo’s af. Op internet ben ik naar verschillende diëten gaan zoeken en heb ik er een aantal vergeleken. Zo kwam ik uiteindelijk bij Power Slim terecht. Wat me hierbij erg aansprak en nog steeds aanspreekt, is de enorme variatie in producten, maar ook de persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde voedingsdeskundige. Iemand die zou fungeren als de bekende ‘stok achter de deur’ leek me in mijn geval wel handig, zo niet noodzakelijk.

Gratis intake-consult Na een telefonisch voorgesprek over eventuele medische belemmeringen om het Power Slim programma te kunnen volgen, zat ik op 15 juni 2011 bij Schoonheidssalon Anita in Houten voor een uitgebreid intake-consult. De intake bleek gratis te zijn als je meteen Power Slim producten zou kopen. Na de heldere uitleg van Anita heb ik direct de knoop doorgehakt en aangegeven, dat ik een Startpakket wenste. Anita heeft me gewogen en heeft alle maten opgenomen, wat natuurlijk niet gemakkelijk en zelfs behoorlijk gênant was. De weegschaal gaf maar liefst 146 kg aan (gelukkig was dat de laatste keer)! Anita vertelde me, dat ik met een BMI van 43 behoorde tot de helaas almaar groeiende groep ‘morbide obesen’, wat wilde zeggen, dat ik levensgevaarlijke gezondheidsrisico’s liep. Na deze harde feiten heb ik een Startpakket meegenomen met daarin 54 Power Slim producten om uit te proberen en thuis ben ik meteen aan de slag gegaan. Er wachtte mij een zware taak, maar het was wel voor een heel goed doel: mijn gezondheid en die is
me toch wel alles waard!

Smakelijke producten De eerste week heb ik me echt verbaasd over de heerlijke smaak van de producten. Hoewel je overal leest, dat een dieet afzien en honger lijden is, is dit met Power Slim totaal niet het geval. Bovendien vond ik de meeste producten gewoon erg lekker! De eerste drie dagen had ik wel wat last van bijverschijnselen, zoals hoofdpijn en soms wat licht in m’n hoofd.
Anita noemde dat de ‘afkickverschijnselen van de koolhydraatverslaving’…
Na drie dagen was ik ‘in ketose’ – de belangrijke fase van vetverbranding – en dat betekent géén hongergevoel, veel energie en je prima voelen.

Halve marathon Na Power Slim - en veel fietsen - bleef de weegschaalteller op 114,6 kg steken, dus 32 kg minder dan op de startdatum. Toen ben ik ook voorzichtig begonnen met hardlopen. Het buiten sporten geeft toch weer meer energie dan binnen. De eerste keer viel het helemaal niet mee, ik was snel moe en kreeg veel spierpijn. Maar ik hield vol en langzaamaan ging het beter en beter, met als voorlopig hoogtepunt de halve marathon van Eindhoven in een tijd van 2 uur, 9 minuten en 46 seconden. En nu blijf ik stug doortrainen, mijn doel voor 2012 is een hele marathon, oftewel ruim 42 km.

Sociale leven Belangrijk en ook prettig om te weten: tijdens het afvallen heb je totaal geen honger. Soms moest ik mezelf eraan herinneren om zes keer per dag iets te eten. Wat ik bijna vergeet te vertellen is, dat je naast de smakelijke Power Slim producten ook nog ‘gewoon’ mag eten. Rauwkost en salades, maar ook bijvoorbeeld gewokte groenten met een stukje vlees, vis of kip. Hierdoor kun je ook eens lekker mee uit eten gaan of bij vrienden of familie blijven eten zonder vragen of opmerkingen. Je sociale leven staat met het Power Slim programma niet op z’n kop, ook al moet je alles wel een beetje beter plannen.

Persoonlijke begeleiding Een van de belangrijkste sterke kanten van het Power Slim programma vind ik de persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde voedingsdeskundige. Ook al had ik weinig
problemen met het afslankprogramma, tóch vond ik de (twee)wekelijkse gesprekken met Anita erg prettig. Niet in de laatste plaats omdat zij me veel heeft verteld over gezonde voeding en hoe ik straks vrij eenvoudig mijn streefgewicht zou kunnen behouden. En ook niet onbelangrijk: álle begeleiding was geheel gratis – de enige voorwaarde was, dat ik Power Slim producten bleef afnemen.

Lager streefgewicht Ik ben de voor mij magische grens van 100 kilo al flink gepasseerd. Mijn streefgewicht van eerst 99 kg heb ik in overleg met Anita flink naar beneden bijgesteld, naar 85 kg. Ik weeg nu 90 kg en ga van lieverlee ‘afbouwen’, dat wil zeggen weer beginnen met ‘normaal’ eten. Door veel te blijven sporten en gezonder te gaan eten, ga ik ervoor zorgen dat ik op mijn streefgewicht blijf. Gelukkig kan ik nog een jaar lang op mijn voedingsdeskundige Anita terugvallen en voorlopig blijf ik voor mijn ‘tussendoortjes’ de heerlijke zoete en zoute snacks van Power Slim gebruiken. De knop is om, het kwartje is gevallen… ik wil en zal nóóit meer zwaar worden! Dit gewicht is niet alleen een gezond gewicht, het past ook goed bij me en in feite ben ik nu een compleet ander mens en zit ik eindelijk weer eens lekker in m’n vel…
Van harte aanbevolen: Power Slim. Superslim.

Marcel Voor en Na Power SlimGa voor meer succesverhalen naar http://www.powerslim.nl of bezoek de Power Slim Expert pagina op valtaf.nl
Onbekend
January 10, 2012 om 03:49
Lijkt wel tell-sell...
Chapeau Marcel!
Ndv
January 10, 2012 om 05:07
Wow, wat een verschil!!
Complimenten!
January 10, 2012 om 12:25
Super zeg. Knap hoor !!!
January 11, 2012 om 08:57
Idd goed gedaan! Maar ik ben ervan overtuigd dat het kan zonder al die troep :)
January 11, 2012 om 09:23
geweldig gedaan!!!!
January 12, 2012 om 04:17
Echt super!!! Wat een verschil hoor. Je straalt het uit.
Nu volhouden maar ik denk dat je je les wel geleerd hebt. Echt top!
January 23, 2012 om 05:17
Het is inderdaad een prima product en zeker geen troep. Maar je moet er wel gezond aan beginnen. Ik voel me al twee maanden gammel en trek dit dieet dus nu ook niet. Ik ga nu maar even een poosje weer "gewoon"eten, maar zodra ik me weer gezond voel ga ik dit zeker weer doen, want je krijgt er wel een boost van! Heel veel succes verder je ziet er goed uit!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Meer over Power Slim

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden