Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

4 Oefeningen die Vet Verbranden

Geschreven door Jesse van der Velde op February 27, 2012

Deze 4 oefeningen stimuleren de verbranding van lichaamsvet (mits uitgevoerd volgens de instructies).

Ze zijn het eerste deel van de 'Vet-Killer 320 Workout'. Ik wilde deze aan je geven zodat je hoe dan ook nu een plattere, strakkere buik kunt gaan ontwikkelen.

Je kunt in 3 weken tijd een zeer duidelijk verschil zien als je met deze workouts gaat trainen. Op de bank zitten kan iedereen. 80% van je succes is je mentale instelling, er voor gaan, het gewoon gaan doen.

De oefeningen kunnen worden aangepast op rugklachten, knieklachten, overgewicht of lang niet hebben gesport.

Als je nu de keuze had om binnen enkele weken zichtbaar je buikvet te verminderen, zou je er voor gaan? Je hebt mijn garantie dat dit werkt. De garantie om die plattere buik te gaan zien, zit in het ondernemen van actie.

Wat is er voor nodig? Doe 2 tot 3 keer per week onderstaande oefeningen, of bij voorkeur de complete workout (en vergeet niet in ieder geval een aantal van m'n voedingstips toe te passen).

Klik hier om het introductie trainingsschema te downloaden (PDF), deze geeft instructies over onderstaande oefeningen.

A1: Halve Squat (kniebuiging)


A2: Push Up (knieën)


B1: Vertical Jump (recht omhoog springen)


B2: Triceps Dips Stoel


Wil je de rest van de workout ook volgen (er horen nog 4 oefeningen bij de 320 Workout), inclusief de Vet-Killer 360 Workout (het vervolg)?

Voor de hele workout serie, kijk op deze pagina.
January 12, 2012 om 12:00
En uiteindelijk draait het om ... geld verdienen kijk maar op zijn site! Telsel op Valtaf.nl...
January 12, 2012 om 12:05
Echt op zn amerikaans. Doe de workouts van www.bodyrock.tv en je hoeft slechts met zweet en discipline te betalen.
Onbekend
January 12, 2012 om 13:58
Zie je mensen met flink overgewicht, oefening 2, 3 en 4 doen?! 2-je knieën belasten die je juist moet ontzien. 3-springen........ja super hoor voor benen 4- hahaha, sorry hoor maar iemand met mijn gewicht voor zo'n stoel hangen, nee dat wordt grappig!!!!!
Joh, hou toch op. Wees verstandig en neem een abo op de sportschool waar ze je begeleiden.
Onbekend
January 12, 2012 om 16:49
Hmm nee Jesse ook niet mijn ding... Bodyrock.tv is een mooie site voor oefeningen pittig maar de meeste zijn wel haalbaar. Al ga ik toch liever naar de sportschool, "de oudjes" aan de overkant zien me al springen voor de ramen hahaha
January 13, 2012 om 05:15
Als je het wel kan zou ik het maar doen! Super handige oefeningen waar je inderdaad een betere conditie en wellicht een slanker lichaam van krijgt (als je ook op je voeding let). Je kunt het zo zwaar maken als je wilt en jezelf lekker in het zweet werken. Dat voelt goed achteraf!
January 13, 2012 om 05:26
Dan hou ik het toch maar bij mijn WII. Inderdaad: bankhangen kan iedereen dus dan voel ik me helemaal top als ik weer voor de TV sta!
Onbekend
January 13, 2012 om 10:19
@ Anne, ik ga 3x in de week naar de sportschool waar ik pittige krachttraining doe met daarna wat cardio. Lijkt me meer dan genoeg :cool06:

Maar als je niet naar de sportschool kan of wil... voor ieder wat wils immers!
Onbekend
January 13, 2012 om 13:31
go bodyrock!!!!
January 16, 2012 om 02:52
Bedankt voor jullie feedback!

In de essentie gaat het ons om mensen helpen een positief verschil te maken in hun leven. Het lichaam en de gezondheid krijgen die ze willen hebben.

Om die reden geven we altijd een hoop gratis informatie weg, zoals dit trainingsschema. Waarschijnlijk is er niemand in onze sector online (zeker niet in NL) die zoveel gratis informatie weg geven.

Een product kopen is een keuze die je daarna zelf kunt maken.
January 16, 2012 om 06:00
ALLE oefeningen verbranden vet. (zelfs met interval en krachtraining waarbij je TIJDENS de oefening geen vet verbrand kunt je toch prima vet verliezen !!)

Onbekend
January 16, 2012 om 16:12
Ik crossfit 5x perweek deze oefeningen doe ik hierdoor al ontzettend veel. ook op de tenen opdrukken, en volledige squats etc. maar bij deze vindt ik deze oefeningen super makkelijk te doen. gewoon eerst aangepast beginnen als je iets echt neit kan. en dan lukt het uiteindelijk allemaal goed. (dit dee ik ook toen ik nog 151 kilo woog.)
Maar er zijn nog ontzettend veel andere oefeningen die ook heel goed zijn om te doen.
January 17, 2012 om 10:57
Mensen vergeten een beetje hoe belangrijk je spieren ontwikkelen is geloof ik. Je kan best veel oefeningen doen ook al heb je veel overgewicht en het zal steeds beter gaan, dan sla je het springen over en doe je iets anders. Je core muscles trainen is voor iedereen heel erg belangrijk. Naar de sportschool gaan is natuurlijk hartstikke goed, maar als je thuis iets wil doen zijn dit erg goede tips.
January 18, 2012 om 04:03
Goed om te zien dat meer mensen bodyrock.tv bezoeken! Doet er iemand mee aan the 30 day challenge?
January 18, 2012 om 05:27
Ik ga 2 tot 3 keer per week naar de sportschool, maar deze gratis oefeningen zijn toch handig om thuis iets te doen als ik een keer niet naar sportschool kan. Dan doe ik altijd andere dingen thuis (flinke wandeling, fieten, zumba op dvd) maar dit is leuk voor de afwisseling. Bedankt!
January 19, 2012 om 04:50
Mij is aangeraden gewoon te gaan wandelen in een stevig tempo. Daar schijn je nog het meest aan te hebben als je niet aan sport doet verder.
Onbekend
January 22, 2012 om 05:51
Altijd handig wat oefeningen. Op youtube vind je ook megaveel gratis sportprogramma's en oefeningen. Voor al op buitenlandse sites.
Onbekend
April 29, 2012 om 18:19
Ik vind het wel mooi van Jesse! Ik heb geen geld om lid te worden vanprogramma's, maar dankzij dit soort gratis oefeningen kan ik thuis toch wat doen. Ik lees ze net en ik ben net begonnen met hardlopen (kost niets, behalve motivatie) want ik moet nodig 12 kilo kwijt na een operatie. Dus ik pak alles aan wat ik kan krijgen. Ga zo door Jesse!! (en Anne natuurlijk ook)! Bedankt! Groetjes Monique
June 12, 2012 om 07:54
Op zich een handig hulpmiddel, filmpjes van oefeningen plaatsen, moet je ze natuurlijk wel goed uitvoeren en niet een opdrukking doen met je kont in de lucht. Alle oefeningen zijn natuuriljk makkelijker en moeilijker te maken. Wil je de oefening eerst niet op een stoel doen, doe hem dan op de grond, dan kun je zelf bepalen hoever je naar achter zakt met je bovenlichaam en hoeveel jij aan kan. En als je niet kan of wilt springen doe je de oefening met een hand aan de stoel en zonder van de vloer te komen. Ow en Visje68, het kost inderdaad niets maar laat je goed adviseren wat betreft schoenen, want voor je het weet sloop je wat. En download een leuk opbouwprogramma van bijvoorbeeld Run2day, staan gratis online.
June 26, 2012 om 08:29
sinds enkele weken ben ik bezig met kettlebell training. Gewoon thuis, 20 minuten per dag. Er staan oefeningen ten over op youtube. Ik doe het samen met mijn vriendin, We hebben een kettelebell van 8 kilo aangeschaft, dat is zwaar maar goed te doen. We gebruiken er wel handschoenen bij omdat we na 2 dagen allebei handen vol met blaren hadden.
Het resultaat is verbijsterend. We hadden al wel gelezen dat het echt een heel goede methode is om vet te verbranden en spieren op te bouwen maar de werkelijkheid overtreft onze verwachtingen. Na enkele dagen zie je al verschil, je denkt dat je het je verbeeldt maar het wordt echt allemaal heel snel strakker. En ja je hebt ook SPIERPIJN :-) Een echte aanrader als je het mij vraagt.
July 4, 2012 om 16:23
Wat toevallig (?) dat je via kettlebell weer bij Jesse van der Velde uitkomt. Ik hou niet van dat commerciele gedoe, alleen maar om er zelf beter van te worden. Die video's zijn doordrenkt met verkooppraatjes, waar je zo doorheen prikt. Jammer.

July 9, 2012 om 15:16
Ik vind het leuk al die gratis info. Bedankt!
July 19, 2012 om 05:54
Bekende oefeningen, komen allemaal voor in de huidige release van Les Mills' Bodypump :) Bof ik ff dat ik dat 2-3x/week doe! Overigens echt wel goed te doen hoor, springen met 100+ kg :D Als je maar voorzichtig hebt opgebouwd en geen klachten hebt ondervonden uiteraard!
August 18, 2012 om 15:53
February 23, 2013 om 02:26
volgens mij is lopen nog het beste gewegen dat lichaam en niet 3 uur op 1 plek staan je spieren zuur maken
March 1, 2013 om 16:12
Wat helemaal geweldig is (en vaak ontzettend zwaar) is de overenthousiaste blog op youtube: http://www.youtube.com/user/blogilates?feature=g-user-u Als je (gratis) lid wordt krijg je elke keer een nieuwe workout in je email. Dat stimuleert ook om het op te pakken.
March 2, 2013 om 03:56
Ik ben pas 4 dagen bezig met afvallen let op mijn voeding en doe uit mezelf eigenlijk precies de vier oefeningen die ik nu hier boven vermeld zie staan. Ik begon maandag met 132 kilo en ben er nu drie kwijt. Ik had door omstandigheden een heel jaar helemaal niets aan sport gedaan. . Daarvoor ging ik een keer per week een kilometer baantjes zwemmen. Bovendien heb ik behoorlijk reuma. Maar ik spendeer nu sinds maandag iedere dag een half uurtje aan deze oefeningen (en nog wel een paar ) en weet je: Ook met mijn gewicht en non-conditie en reuma... is het prima te doen. Het kost je niets als een beetje zweet en ja inderdaad spierpijn. (maar dat laatste voel ik stiekem als een beloning daardor weet ik dat ik weer goed bezig ben). En ik merk nu al dat ik makkelijker de trap op kan rennen en dergelijke en makkelijk op mijn hurken op kindhoogte kan communiceren.(iets wat ik in mijn werk beiden geregeld doe op een dag) Kortom het is goed te doen, ja er is spierpijn , maar ik merk zelfs na pas vier dagen al verschil...
Onbekend
March 3, 2013 om 04:11
als de vier oefeningen helpen, dan kost het niets

en ja iedereen wil geld verdienen, is op zich niets mis mee..
en of je geld uitgeeft beslis je uiteindelijk toch zelf.....

Keuze is aan jou!
Onbekend
March 13, 2013 om 04:16
Ik sluit me helemaal aan bij de reactie hierboven. Je hoeft niks te kopen!
Ik heb altijd een heleboel aan de berichten van Jelle, ook de mails die ik van hem krijg van So Chicken geven me altijd een goed gevoel over mezelf en een hoop
motivatie om m'n leven in te richten zo als ik dat wil en waar ik me goed bij voel en dat kost me geen cent!
@Jelle Er zijn altijd mensen die commentaar op je leveren. Niet dat ik verwacht dat je er last van hebt, maar toch voor jou (en alle anderen die vaak commentaar krijgen op hun doen en laten) dit volksverhaal:


Er was eens een boer die met zijn zoon op weg was naar de markt om zijn ezel te verkopen. Hij had het dier in de kruiwagen gezet zodat hij niet moe en uitgeput op de markt aan zou komen. Zo duwden vader en zoon de kruiwagen langs de weg voort. Toen de mensen dat zagen riepen ze: "Die man is gek! Wie heeft ooit gezien dat iemand een ezel naar de markt brengt in een kruiwagen?"

De arme boer raakte van streek, want hoe verder hij kwam hoe harder er werd geroepen en hoe meer de mensen over hem roddelden.

Ze kwamen langs de smid die spottend riep: "Wil je misschien beslagen worden? Je doet toch het werk dat de ezel behoort te doen?" Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. De boer hield stil, tilde zijn ezel uit de kruiwagen en klom op zijn rug, terwijl zijn zoontje hem lopend volgde.

Maar dat maakte de zaak nog erger.

Drie vrouwen die van de markt terugkwamen begonnen te roepen: "Wat ben jij gemeen! Zo'n grote lomperd als jij gaat op een ezeltje rijden terwijl je kleine zoon achter je aan moet lopen! Schaam je je niet?"

De mensen schreeuwden de ene belediging na de andere en scholden de ongelukkige boer uit tot hij van de ezel af sprong. Hij wist even niet wat hij moest doen, nam zijn hoed af en krabbelde over zijn voorhoofd. "Pfff! Ik had nooit gedacht dat het zo moeilijk zou zijn een ezel naar de markt te brengen," mompelde hij.

Toen tilde hij zijn kleine jongen op de ezel en bleef zelf achter het dier lopen. Deze keer begonnen een heleboel mannen te protesteren. "Moet je dat zien! Zo'n kereltje prinsheerlijk op de ezel terwijl zijn oude, vermoeide vader ernaast kan lopen! Schande!"

Opnieuw hielden vader en zoon stil. Hoe ter wereld konden ze het voor elkaar krijgen dat de mensen hun mond hielden? Wel, ten slotte klommen ze allebei op de ezel.

"Wat een harteloos stelletje!" riepen de voorbijgangers. "Twee ruiters op zo'n klein ezel!" Maar nu had de boer schoon genoeg van alle opmerkingen. Hij spoorde zijn ezel krachtig aan en riep: "Vort beest! Van nu af aan doe ik de dingen op mijn manier en het kan me geen klap meer schelen wat andere mensen ervan vinden!"

:finallynewme:
March 23, 2013 om 16:12
Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom er zoveel negatieve commentaar is op Jesse. Zelf heb ik hem als personal trainer gehad. Toegegeven, dat kostte me een pak geld, maar als je iets extra's wil, dan kost het ook extra. Die keuze heb ik toen gemaakt en ik heb er zélf voor gekozen om ervoor te betalen. Wegens verhuizingen en wat financieel mindere tijden ben ik er wel mee gestopt, maar uiteindelijk heb ik er veel aan overgehouden. Ik heb nu mijn eigen kettlebells, en train er nog regelmatig mee wanneer mijn fysieke toestand (reuma) dit me toelaat.

Dat Jesse hier vaak reageert en wat "teasers" plaatst vind ik juist positief. Het is toch niet zo dat je moet betalen ? Ok, dat hij ook zijn boterham wil verdienen en dat dit ook wel ergens een vorm van reclame is, kan moeilijk worden ontkend. Maar doet dit af aan het feit dat hij voor vele mensen gratis spullen plaatst hier ? Ik ben ervan overtuigd dat deze voor bepaalde mensen een goeie informatiebron zijn. Dus waarom kijken naar het negatieve ("het is alleen maar reclame) als je ook naar het positieve kan kijken (gratis tips) ?
March 25, 2013 om 14:38
Okay ieder vrij in zijn keuze, je kan beter je geld uitgeven, aan een gezond lichaam en goed gewicht, dan aan fout eten.
Of aan een te strakke broek, meestal staat -15 kg je stukken beter, dan een nieuwe broek.

Bodyrock.tv is wel leuk, maar als man vindt ik het een beetje ..euh. :beschaamd:

Een grappige, gratis site is : Scooby's workshop, okay hij is erg gespierd van 50.000 oefeningen, dan doen wij toch maar 10% van :grinnik:

July 16, 2013 om 08:48
ik heb net alle berichtjes gelezen, en inderdaad, voor sommige mensen is niets goed genoeg.
die willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
Daarbij komt dat ik de oefeningen heb uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ze inderdaad goed te doen zijn met wat geduld en aangepast aan je eigen conditie.
En de mensen die commentaar leveren zijn meestal de mensen die ook niet zullen afvallen.
Je negatieve instelling zorgt ervoor dat je al die kilo's vast blijft houden.
En daarbij komt een positieve houding maakt het leven leuker.
Gun een ander ook eens wat, dan lacht het leven jou ook eens toe !!!
August 3, 2013 om 04:20
http://youtu.be/OCG7l7WTAJw als je dit doet, dan klapt die stoel toch op je ei en lig je met een gekneusde stuit en een bult op je hoofd te vloeken op de grond...

Waarna je van ellende maar een toblerone naar binnen schuift om het leed te verzachten
October 15, 2013 om 17:38
ik heb de buikspieren bekeken ga ik zeker oefenen en ik denk dat ik er zeker wel wat aan zal hebben.
Onbekend
April 29, 2014 om 10:40
echt waar 1 keer slechts 1 keer wil ik zo'n gast met een gewicht van 50kg op z'n rug zien trainen ;)
May 27, 2015 om 16:41
We bepalen zelf of we wel of niet oefenen. Het wordt ons aangeboden. Ons gewicht moeten we ook zelf verliezen. Niemand doet dat voor ons. Gezond eten en bewegen moeten we zelf doen.
:
June 1, 2015 om 10:39
Gratis oefeningen; http://darebee.com/
July 6, 2015 om 16:16
Ik heb hem opgeslagen. Hier toch maar mee aan de slag :+:
November 24, 2017 om 05:33
ik ben al 57 jaar mijn vraag is aan jullie als ik er bij oefeningen doe en dan niet te snel ga.gaat het vel dan nog mee terug ik kom uiteindelijk van het zwaarste 123 en ben nu rond de 90kilo. heben mensen tips en ervarinhg hier mee
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken