Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dennis: "Bekenden lopen me straal voorbij!"

Geschreven door Power Slim op February 2, 2012

Ik had niet verwacht dat ik me zo zou kunnen voelen, ik ben een heel ander mens”

Door de geboorte van mijn zoon wist ik dat er wat moest gebeuren. Ik zag mezelf over een jaar of vier voetballen met die kleine en dat ik dan tegen hem zei (na vijf minuten). “Wacht even jongen, papa kan niet meer”. Dat beeld wilde ik niet voor ogen zien. Nu moest er echt een knop om. Ik heb in het verleden al zo veel diëten geprobeerd maar hield het niet vol. Na enkele weken begon ik mezelf voor de gek te houden door te smokkelen en denken “ach, wat zal het allemaal” en deed alsof het me niets kon schelen. Op internet lees je zoveel over diëten, ik wist het allemaal wel heel goed te vertellen maar te doen ho maar.

Door een collega ben ik in contact gekomen met Soleij en Power Slim. Ik dacht in het begin we zullen wel zien of dit dieet nu wel aan zou slaan. Ik ben begonnen vol goede moed en doorzettingsvermogen. Eerst, op eigen benen, heb ik de lekkere tussendoortjes en de frisdrank laten staan en 19 mei was mijn eerste afspraak bij Brenda. Mijn gewicht, ja dat was veel te zwaar 163,1 mijn vetpercentage was niet te meten (meer dan 50%...).

Gelukkig heb ik goede begeleiding gekregen, dit was wel een stok achter de deur omdat je elke week moet komen voor je weegmoment en eventuele vragen. De eerste weken waren goed te doen, af en toe wat afkick verschijnselen. Maar dat hoorde erbij. Het eten kun je goed variëren, er is veel keus. Het een ligt je meer dan het ander, maar het is zeer goed te doen. Ik heb in al die tijd geen “honger” gevoel gehad.

Nu 66 kilo lichter voel ik me fantastisch. Ik had niet verwacht dat ik me zo zou kunnen voelen, ik ben een heel ander mens. Bekende en familie lopen me straal voorbij omdat ze me niet meer herkennen. Ik moet nog een paar kilo en dan ben ik op mijn streefgewicht maar dat red ik wel. Die vele kilo’s van een half jaar terug hoef ik niet meer met me mee te zeulen, ik kan hardlopen en trainen in de sportschool zonder dat ik hoef te denken daar heb je die vetzak weer.

Laatst ben ik gaan winkelen. Dat was een hele rare gewaarwording. Kleding kopen in een “gewone” winkel. Niet naar een winkel hoeven waar de maat begint met XXXL. Ik kan het iedereen zeker aanbevelen.Ga voor meer succesverhalen naar http://www.powerslim.nl of bezoek de Power Slim Expert pagina op valtaf.nl
February 3, 2012 om 09:34
Weinig reacties tot nu toe, ook al ben ik dubieus over de gebruikte methode, ik wil Dennis toch feliciteren met zijn resultaat en veel sterkte wensen om dit gewicht te behouden en vooral hoop ik dat hij een gezonde leefstyle kan aanhouden.
February 4, 2012 om 08:32
Hallo, dit komt me erg bekend voor. Ik heb met dezelfde gedachten gelopen toen mijn zoon onderweg was... ben gaan sporten maar na 3 jaar niks opgelevert... moest ook nog een stoppen voor een hernia operatie (ik sportte toen al een jaar niet meer). 6 maanden na operatie weer begonnen met sporten bij een sportschool die dichterbij is. Nu 6 maanden later... 14 kilo kwijt en onder mijn eerste streef gewicht (van 90,1 naar 80) .... Ik wil nog een beetje kwijt en dan zit ik goed... zo zie je maar als je een doel voor ogen hebt gaat het makkelijker.
February 5, 2012 om 01:43
Het is natuurlijk maar de vraag of Dennis ook op Valtaf.nl komt, maar bij deze inderdaad gefeliciteerd met het resultaat!
Ik denk ook dat je Powerslim niet nodig hebt, mijn ervaring leert me dat je door gezond te eten en te gaan bewegen ook prima afvalt! Misschien iets minder snel, en misschien is het daarom voor mensen met een extreem overgewicht wel goed om even iets speciaals te doen... Maar in het algemeen ben ik toch groot voorstander van de methode Gezond eten en bewegen. Zelf leren wat je nu eigenlijk zoal eet en hoe je daar een goede balans in kan aanbrengen, ik geloof echt dat dat nodig is om af te vallen en vooral om op de gewicht te blijven!
Bij mij heeft dat in ieder geval prima gewerkt.
February 6, 2012 om 02:42
Ik kon niet eerder reageren want er kwamen steeds geen codes onderin beeld. Maar nu dan toch:
Ik vind het super knap ! Wat moet dat heerlijk zijn om weer 'gewoon' te kunnen winkelen. En een kindje is natuurlijk een super motivatie. Erg knap hoor, zòveel kilo's ongelooflijk. Je mag heel trots zijn op je zelf. Ik hoop en duim voor je dat je deze gezonde levensstijl héél lang weet vast te houden maar dat gaat vast en zeker lukken. Succes met alles en veel plezier met je nieuwe 'ik' !
Onbekend
February 6, 2012 om 03:09
Geweldig!:04goedgedaan::banaan1:
February 6, 2012 om 04:12
Hallo Dennis,
wat een metamorfose als ik naar je foto kijk! Gefeliciteerd en nu volhouden en trap niet in de "valkuilen".
Ik vind de manier waarop het je gelukt is niet zo belangrijk maar de manier DAT het je gelukt is wel!
Het is wel te hopen voor je dat de bekenden je alsnog herkennen :fluiten:
February 16, 2012 om 03:54
wauw wat een verschil.. Nou daar mag je goed trots op zijn en nu lekker genieten en straks natuurlijk lekker voetballen dus ga maar alvast trainen ;) haha
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Meer over Power Slim

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+