Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dieetdagboek (Update IV)

Geschreven door Support op April 1, 2012

Het is weer zover, een nieuwe versie van het dieetdagboek is beschikbaar! Je hebt de afgelopen weken kunnen lezen over de introductie van het dieetdagboek, verbeteringen met betrekking tot de consumpties en de integratie van het sportdagboek in het dieetdagboek.

Deze week de introductie van de vernieuwde versie van het dieetdagboek waarbij gemakkelijk de "dag herhaald" kan worden.

Oud versus Nieuw
Voorheen kon je de consumpties van een dag uit het verleden herhalen naar vandaag. In het dieetdagboek kun je tegenwoordig niet alleen naar vandaag kopiëren, maar ook naar:
 • Vandaag of een dag in de toekomst
 • Wekelijks, naar de opgegeven dag(en)
 • Om de week, naar de opgegeven dag(en) • Naast de verbeterde herhaal functionaliteit, heb je per maaltijd een duidelijker overzicht welke consumpties
  je naar de opgegeven dag(en) wilt kopiëren. Hiermee kun je gelijk de calorie-inname bepalen.  Veel deelnemers vinden het herhalen van de consumpties fijn, waardoor we het herhalen ook hebben uitgebreid. Nu worden niet alleen de consumpties herhaald maar ook de sport- en/of bewegingsactiviteiten. Het invullen van je dieetdagboek is dus nog makkelijker!  Browser
  Iedereen heeft een voorkeur voor wat betreft de browser die je gebruikt om een website te bezoeken. Wij doen ons best om de website optimaal te laten werken in verschillende browsers. Zwaar verouderde browsers worden niet meer ondersteunt. Zorg daarom dat je altijd de laatste versie van je favoriete browser gebruikt.

  Het dieetdagboek is succesvol getest in:
  Internet Explorer 7, 8 en 9
  Google Chrome (tip!)
  FireFox
  Safari (Ipad)

  Wat staat nog meer op de planning?
 • Grafieken over een langere periode.
 • En nog veel meer!

 • Houd de nieuwspagina in de gaten voor het laatste afslanknieuws van onze Experts en nieuwe ontwikkelingen van de website.

  Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Plaats gerust een reactie onder dit artikel, alle feedback is welkom.
  April 1, 2012 om 09:38
  O, das super, dat dat nu allemaal kan!
  April 1, 2012 om 13:36
  Nu, wat ik hierboven zie staan, zie ik in mijn beta-versie nog niet.
  En als ik iets van 3 april wil herhalen naar 4 april is dat niet mogelijk
  April 2, 2012 om 05:49
  Supermooie functionaliteit, maar is het een 1 april grap geweest?
  Want ik kan het namelijk niet terugvinden...
  :haha:
  April 2, 2012 om 08:13
  Hij staat er wel in, maar als ik op kopieren druk gebeurt er niets, helaas.
  April 2, 2012, gewijzigd door Astertjes op April 2, 2012 om 10:28
  Gevonden, gebruikt, en helemaal happy! Mooie toevoeging mensen :merci:

  PS: (en @Fazant)
  Het enige wat ik (ook) al heb gemerkt dat je iets niet uit de toekomst kan kopiëren naar een andere dag... Dat zou ik ook graag willen kunnen, omdat je dan alvast een paar dagen vooruit kan werken...

  PS2:
  Wat ik ook al heb gemerkt, is dat ik nu wel een overzicht mis. Eerder kon je natuurlijk mooi de balans zien in een grafiek met de gegeten kcal en de gesporte kcal. Zijn er nog plannen om daar iets mee te doen?
  April 2, 2012 om 15:05
  Wauw! TOP! Bedankt voor deze prachtig uitgebreide functie! @Astertjes: ze zeggen in hun stukje dat ze nog bezig gaan met grafieken en nog meer. Er komen dus nog meer functies op een later tijdstip en dus ook weer grafieken.
  Onbekend
  April 5, 2012 om 10:33
  Is er nog een contact e-mailadres? Ook om accounts te melden die echt pro-ana zijn? De vind ik niet oke knop, is er namelijk alleen voro reacties en niet voor profielen/dagboekberichtjes
  May 6, 2012 om 01:59
  Hoe staat het met de grafieken over een langere termijn? Is er nog steeds zicht op dat dat weer terug komt? Ik mis de oude grafiek nog steeds, was een mooie stimulans om te zien of je goed aan het bewegen was, wanneer je wat teveel had gegeten, etc!
  July 13, 2012 om 08:00
  Helaas krijg ik een foutmelding als ik via de support pagina een bericht probeer te sturen. Ook is er nergens een contact optie te vinden. Hoe zijn jullie bereikbaar?

  Mijn concrete probleem: Bij mij werkt de knop "Koppelen met Twitter" niet?
  De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

  Nog geen lid?

  Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

  Heb jij ook Twitter?

  Deel dit artikel

  LinkedInFacebookGoogle+

  Rubrieken