Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

In balans na de Paasdagen

Geschreven door Stepaday op April 10, 2012

Misschien heb je jezelf in weten te houden tijdens de paasdagen. Maar al die lekkere verleidingen zijn moeilijk te weerstaan. Paaseitjes, paasbrood en gourmetten, alle drie niet erg goed voor de lijn. Met de tips van Stepaday kom je snel weer in balans.

1. Gooi al het lekkers weg
Het is zonde, maar gooi alle overgebleven zoetigheid en snacks weg. Zo kom je niet in de verleiding om het op te eten en bereik je sneller je streefgewicht. Misschien kan je iemand anders blij maken met al dat lekkers?

2. Beweeg wat meer
Na een weekend lang eten en gezelligheid is het heerlijk om jezelf in het zweet te werken. En wist je dat een bezoekje aan de sportschool helemaal niet nodig is? Maak een goede wandeling op het strand, pak de fiets of ga een uurtje zwemmen.

3. Drink voldoende
Drink een paar dagen wat meer water en groene thee. Zo spoel je alle giftige stoffen uit je lichaam. Eet daarnaast veel groente en fruit. Vul je reserves aan met goede voedingsstoffen.

4. Gun jezelf rust
Tijdens het afvallen is niet alleen gezond eten en bewegen belangrijk. Neem voldoende rust en luister goed naar je lichaam. Door af en toe tijd voor jezelf te nemen kan je de wereld beter aan en kan je lichaam beter haar werk doen.

5. Haal gezond voedsel in huis
Nu je al het slechte eten hebt weggegooid of weggeven heb je genoeg ruimte over voor gezonde producten. Haal wel producten die je lekker vindt. Op Stepaday vind je genoeg gezonde recept ideeën.

https://www.stepaday.nl/artikelen/motivatie/balans-na-de-paasdagen/
Onbekend
April 10, 2012 om 06:31
Wij zijn de paasdagen weggeweest, dus heb niks in huis, maar ben me wel vreselijk te buiten gegaan. was een halve kilo aangekomen. Heb gisteren 3 hoofdmaaltijden gegeten en geen tussendoortjes, het resultaat; 1 kilo eraf. Vandaag lekker aan de groene thee, heerlijk.
Bedankt weer voor de tips!
April 10, 2012 om 06:52
Goeie tips. Wij hebben de kids ipv paaseieren een chocoladefontein gegeven. Ik heb daar zelf niet zoveel van gegeten, heb vooral veel puur fruit gegeten. Ze vonden het kei-leuk! De overgebleven paaseitjes staan in de kast voor als de kindjes terugkomen. In plaats daarvan heb ik een goedgevulde fruitschaal in het zicht staan. Alleen jammer dat de aarbeien al zo snel slecht waren ...
Onbekend
April 10, 2012 om 14:33
Geen grammetje chocolade gegeten.
April 11, 2012 om 08:17
Wat een leuk idee een chocolade fontein! Gelukkig komen jullie weer snel in balans na de Paasdagen. Zouden jullie ergens anders nog graag tips over willen lezen?
April 12, 2012 om 01:20
suiker verslaving hoe kom ik er van af deze verslaving vind ik moeilijker dan stoppen met roken waar ik net 5 maanden van af ben
is er iets vervangends wat niet zo schadelijk is?
Onbekend
April 15, 2012 om 10:48
connie60
Onbekend
April 15, 2012 om 10:51
hoi allemaal ik besloot langzaam af te vallen en het gaat bij mij om 6 kg. dat is natuurlijk niet veel. heb met Anne uitgevonden dat de lopende dieeten niet echt werken. crash. langzaamaan kleinere porties pakken en de kcal en variaties in de gaten houden, DAT werkt. het afvallen gaat dan langzaam maar dit kun je altijd volhouden.
April 16, 2012 om 07:38
@Jennigje, heb je al kennis gemaakt met Stevia? https://www.stepaday.nl/artikelen/eten-en-drinken/alles-over-stevia/
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden