Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Piet: “Het vertrouwen ontstond a la minute!”

Geschreven door Power Slim op April 20, 2012

Vorig jaar zag ik in een blad een opmerking staan dat iemand goed was afgevallen met Power Slim. Aangezien ik mijn leven lang (nu 57 jaar) al bezig ben met deze strijd, greep ik ook deze mogelijkheid aan om af te vallen, met in mijn achterhoofd het idee dat het weer de zoveelste vruchteloze poging zou worden. Ik koos voor het Power Slim center van Fred Vulhop (Slim Body Centre te Hoevelaken) om eens te kijken wat het inhield.

Het vertrouwen ontstond a la minute omdat Fred vond dat ik eerst zeker moest weten of ik dit ook echt wilde. Fred: “Als je het starterspakket meeneemt en je zet het ergens in de kast, verkoop ik het je liever niet”. Daardoor kweekte hij zoveel vertrouwen dat ik de maandag daarna meteen ben begonnen. De eerste week was ik al wat kilo’s kwijt. Nu weeg ik 17 kg lichter. Ikzelf zou nog wel 7 kg kwijt willen, maar ik ondervind wat tegenstand van mijn vrouw. Mijn bouw past bij me, zo zegt ze.

In december 2011 ben ik de stabilisatiefase ingegaan. In die periode heeft mijn gewicht wel wat geschommeld, ben ik zelfs een kilo afgevallen maar ook weer wat bijgekomen.
Fred adviseerde me al om het goed in de gaten te houden en voor mezelf een maximum te stellen wat ik aan zou mogen komen. Tot op heden ben ik daar nog niet aan toe gekomen, m.a.w. heb ik dat gelukkig nog steeds niet gehaald.

Ook kom ik nog wekelijks bij Fred om te wegen en het in de gaten te houden. Fred is nog steeds trots op me maar (en daarom meld ik dit) ik ben zoals zo velen ook heel erg blij met Fred. Dankzij zijn onafgebroken enthousiasme kan ik, en de rest van zijn cliënten, goede resultaten bereiken. Helaas heeft hij me niet aan het sporten gekregen (ik heb geen goede ervaringen met fitness e.d.) maar hij heeft wel een wonder verricht. Ik dronk dagelijks circa 15 tot 18 kopjes koffie per dag. Voor het grootste gedeelte Senseo en automatenkoffie op het werk. Fred raadde me aan daarmee te stoppen, waarop ik vertelde dat koffie mijn benzine was. Toch heeft hij het voor elkaar gekregen! Ik drink nu minder dan 18 kopjes, en dat per week. Ook is de behoefte een stuk minder. Ik wilde Fred dus even in het zonnetje zetten omdat hij heel veel energie geeft aan zijn volgers. O ja, ook niet onbelangrijk.. de producten van Power Slim zijn ongekend! Een prima assortiment met veel keuze uit heerlijke dingen. Ik haal nog steeds de speculaasjes voor tussendoor.

En tóch ga ik na de vakantie nog even terug voor de resterende 7 kilo, maar.. niet tegen mijn vrouw zeggen hoor!

Piet Voor en Na Power SlimGa voor meer succesverhalen naar http://www.powerslim.nl of bezoek de Power Slim Expert pagina op valtaf.nl
Onbekend
April 23, 2012 om 05:43
Goed gedaan, Piet!!
November 16, 2012 om 05:34
Comliment Piet, een stimulerend verhaal!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Meer over Power Slim

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+