Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Win het boek 'De Voedselzandloper'

Geschreven door Stepaday op May 21, 2012

Het boek de voedselzandloper van Kris Verburgh is het eerste boek wat beschrijft hoe belangrijk gezond eten is bij het jong houden van je lichaam. En wist je dat een uitgebalanceerde en gezonde voeding ook nog eens goed is voor de lijn is?

Een nieuw alternatief voor de schijf van vijf
De voedselzandloper gaat niet alleen de strijd aan met vele feiten en fabels over diëten. Ook is het een nieuw model dat als alternatief kan dienen voor de bekende schijf van vijf. Het boek laat niet alleen zien wat gezonde voeding is, maar geeft vooral praktische tips hoe je ongezonde voeding kan vervangen door gezonde alternatieven.

Verjongen én afvallen
De voedselzandloper is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten in voeding en het verouderingsproces. In dit boek wordt alles uitgelegd over voeding en de rol ervan bij het ouder worden. In samenwerking met Uitgeverij Prometheus verloot Stepaday vijf exemplaren van het boek De Voedselzandloper.

Dit boek winnen?
Maak een gratis account aan op www.stepaday.nl en stuur een printscreen van jouw ingevulde eetmeter naar: info@stepaday.nl.
De 5 gezondste dagmenu’s krijgen een exemplaar van het boek: “De Voedselzandloper”.


Bron: Kris Verburgh: De voedselzandloper.

Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste boek: Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.


https://www.stepaday.nl/artikelen/stepaday/nieuw-boek-de-voedselzandloper/
March 14, 2014 om 10:39
klopt toch dat je met de voedselzandloper geen tot zeer weinig boord mag eten? en nagenoeg geen aardappels en of witte rijst e.d. mag eten. dus vooral groente fruit vezels en geen zuivel.....
jaren geleden was er een boek dat heette een leven lang fit met bijna de zelfde manier van afvallen. in de ochtend alleen maar fruit de hele ochtend lang, tussen de middag een salade en ,s avonds groenten en vlees of vis of aardappels en groenten. geen zuivel omdat dat voor de kalfjes is en niet voor mensen. wel soja.
lijkt er best wel op toch
groetjes MIEKE:heelveelsucces:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden