Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Buikvet kwijtraken ..............

Geschreven door Newfigure Clinic op September 20, 2012

Buikvet

Buikvet is het vet dat zich in de buikholte vormt. In dit buikvet bevinden zich enzymen die een invloed hebben op de omzetting van cortisol naar cortison. Daarnaast geeft het buikvet ook ontstekingsfactoren af. Een verhoogd gehalte buikvet houdt in dat al deze elementen verder kunnen ontwikkelen en dat leidt tot een heleboel medische aandoeningen. Een mogelijk gevolg van teveel buikvet is diabetes type II, maar ook hart- en vaatziekten zijn niet uit te sluiten. Een goede reden dus om aandacht te schenken aan onze buik en eventueel overtollig buikvet weg te werken gezien de risico’s die eraan verbonden zijn.

Wat werkt niet
In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, raakt u geen buikvet kwijt door uzelf uit te hongeren of extreem weinig te eten. Wanneer ons lichaam te weinig eten krijgt, zal ons metabolisme verlagen waardoor we minder vetten zullen verbranden. Buikvet, dat op zich al moeilijk afbreekbaar is, zal er dus zeker niet door verdwijnen. Een andere mythe is het uitvoeren van allerhande buikspieroefeningen. Zoals de naam duidelijk maakt, zullen deze oefeningen een invloed hebben op het versterken van de spieren ter hoogte van onze buik, maar ze zullen weinig invloed hebben op het verbranden van buikvet. Een derde fabel is het stoppen met vetten consumeren. In tegenstelling tot wat u zou verwachten kan het eten van de juiste vetten de verbranding van buikvet zelf stimuleren.


Buikvet verbranden
Vanzelfsprekend zijn er ook factoren die de verbranding van buikvet stimuleren. Eerst en vooral heeft voldoende slaap en weinig stress een positieve invloed op het kwijtraken van buikvet. Daarnaast is het een absolute must om transvetten te vermijden. Deze vetten zijn zo mogelijk nog schadelijker voor ons lichaam dan de verzadigde vetten. Doordat het NewFigure dieet altijd onder begeleiding van professionele gewichtsconsulenten wordt opgesteld, kan u erop vertrouwen dat hier rekening mee wordt gehouden en het dieet dus een optimale situatie creëert voor het verbranden van buikvet. Bovendien zullen wij u steeds bijstaan met de nodige raad zodat u op een veilige manier kunt vermageren. Voor u het weet, smelt uw buikvet weg en kunt u terug paraderen op het strand of in het zwembad.

http://www.newfigurezoetermeer.nl/buikvet
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+