Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Cellulite (sinaasappelhuid) bestrijden met NewFigure

Geschreven door Newfigure Clinic op September 20, 2012

Leeftijd speelt geen rol als het gaat om cellulite, want het treft iedereen. Cellulite is de grootste schrik van vele vrouwen. Zij willen bijvoorbeeld niet naar het strand gaan omdat zij een sinaasappelhuid hebben. Als u daar ook bij hoort en op zoek bent naar de oplossing, dan kunt u bij ons terecht voor een behandeling die cellulite zal bestrijden.

Cellulite is niet ongeneesbaar. U kunt cellulite uitstekend behandelen door middel van de Newfigure afslankbehandeling.

Cellulite gaat vaak gepaard met overgewicht. Door middel van de voedingssupplementen, die u gaat slikken zal uw cellulite langzaam verminderen. Een gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn uiteraard ook een vereisten. Op deze wijze kunt u cellulite voorgoed kwijtraken, zodat u weer de billen en benen hebt die u altijd al wilde hebben.

Wat is de oorzaak van cellulite?
Cellulite is beschadigd vet. Het is te wijten aan een slechte doorbloeding en aan een slechte afvoer door de lymfevaten en bloedvaten (die laatste twee verwijderen vocht uit de weefsels). Dit leidt tot een slechte zuurstofvoorziening van vetcellen, zodat ze niet goed meer werken. Ze slaan steeds meer vet op en kunnen het niet kwijt. Uiteindelijk raken ze overvol. Dit tast ook de ondersteunende collageenvezels aan. Die hard, stug en vezelachtiger worden. Ze bewegen niet meer mee met de vetcellen, maar houden ze vast, zodat ze onder de huid opbollen. Hierdoor ontstaat het sinaasappel oppervlak dat we cellulite noemen. Omdat de afvoer van vocht uit de onderste helft van ons lichaam afhankelijk is van lichamelijk activiteit leidt gebrek aan lichaamsbeweging tot een concentratie van cellulite op benen, billen en buik.

Cellulitis is een ontsteking; geen sinaasappelhuid
Cellulitis is een ontsteking in het onderhuidse bindweefsel, die wordt gekenmerkt door een snel uitbreidende roodheid en zwelling van de huid met koorts, malaise en pijn als gevolg. Cellulitis wordt veroorzaakt door stafylokokken. De behandeling waarmee cellulitis wordt bestreden bestaat uit een gerichte antibiotische therapie, namelijk het medicijn flucloxacilline.

Factoren van cellulite
Er zijn veel factoren die ons vatbaarder kunnen maken voor cellulite. Hormonen spelen een rol en sommige vrouwen merken dat de cellulite erger wordt nadat ze kinderen hebben gekregen. Inactiviteit leidt tot een trage bloedsomloop en dat resulteert in een toename van cellulite. Erfelijke aanleg speelt ook een rol. Het goede nieuws is dat cellulite wel terug is te dringen.

Helpen de voedingssupplementen van NewFigure?

Er zijn aanwijzingen dat voedingssupplementen ons kunnen helpen in de strijd tegen cellulite. Een Amerikaans onderzoek, gepubliceerd in het vaktijdschrift Dermatology Times, liet zien dat vrijwilligsters die een supplement slikten met aminozuren, B-vitamines, essentiële vetzuren en mineralen minder cellulite hadden en minder striae op hun dijen en buik, plus een stevigere huid na 12 weken.

Door middel van het volgen van de NewFigure afslankbehandeling en de aandacht die daarbij komt kijken voor uw voeding en lichaamsbeweging, kunt u cellulite voorgoed kwijtraken.

Registreert u zich bij Newfigure voor de oplossing van uw problemen met cellulite:
http://www.newfigurezoetermeer.nl/registreren/persoonlijke-gegevens
Onbekend
September 22, 2012 om 21:23
zou het nou echt te herstellen zijn? ik zet er zo mijn vraagtekens bij,
volgens mijn onderbuik gevoel.
Onbekend
September 24, 2012 om 02:35
Boeiend, maar veel stijlfouten dit het artikel, zie bijvoorbeeld in deze alinea:

Cellulite gaat vaak gepaard met overgewicht. Door middel van de voedingssupplementen, die u gaat slikken zal uw cellulite langzaam verminderen. Een gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn uiteraard )ook een vereisten (OOK ÉÉN VAN DE VEREISTEN). Op deze wijze kunt u cellulite voorgoed kwijtraken, zodat u weer de billen en benen hebt die u altijd al wilde hebben.!!!! Je kunt niet iets kwijtraken wat je altijd al wilde hebben.
Onbekend
September 25, 2012 om 14:14
Cellulite een béétje verminderen. Misschien. Maar zoals op die foto? Dikke bullsh*t.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+