Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Uw streefgewicht is ?

Geschreven door Newfigure Clinic op September 30, 2012

Streefgewicht
Uw streefgewicht is het gewicht dat u graag wilt bereiken aan het einde van uw afvalrace. Dit gewicht is voor iedereen anders doordat er geen wetten of regels voor bestaan. Uw streefgewicht is bij voorkeur een gewicht waar u zich goed bij voelt, maar dat op hetzelfde moment ook een gezond gewicht is. Een streefgewicht dat te hoog of te laag ligt, zal niet enkel moeilijk te bereiken zijn, het zal ook uw gezondheid niet ten goede komen. Daarom is het opportuun uw streefgewicht te bepalen met de hulp van een voedingsdeskundige. Zo bent u verzekerd van een haalbaar doel.

Wat is een goed streefgewicht?
Zoals eerder gesteld is een goed streefgewicht een haalbaar en gezond gewicht dat voor u bereikbaar is. Dat lijkt eenvoudig genoeg, maar u zou ervan verschieten hoe moeilijk dit gewicht te bepalen is voor veel mensen. Vaak zetten ze een doel dat veel te laag ligt of zijn ze net te snel tevreden. Het gevolg hiervan is een ongezond gewicht en in sommige gevallen een onhaalbaar doel. En dat leidt dan weer tot een enorme demotivatie wanneer duidelijk wordt dat het vooropgestelde streefgewicht niet behaald zal worden. Een voedingsdeskundige kan hier raad brengen. Bij het NewFigure dieet bepaalt uw consulent, samen met u, wat een realistisch en goed gewicht voor u zou zijn. Hierbij wordt door uw NewFigure consulent rekening gehouden met wat gezond is, maar ook met uw persoonlijke voorkeur. Een gewicht waar u zich goed bij voelt, zult u namelijk sneller behalen doordat uw motivatie groter zal zijn.

Meldt u nu aan voor een intakegesprek en bespreek uw streefgewicht met uw persoonlijke consulent via: http://www.newfigurezoetermeer.nl
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+