Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Hulp en advies bij afvallen.

Geschreven door Newfigure Clinic op September 30, 2012

Hulp en advies bij afslanken

Motivatie
Afslanken is niet eenvoudig. Eraan beginnen valt meestal nog mee. U bent één en al motivatie en kunt de hele wereld aan. Bovendien vliegen de kilo’s er in een eerste fase vaak af. Na een tijdje echter stabiliseert u of gaat het veel trager en kunt u wel wat hulp en advies gebruiken bij het afslanken. Hierbij gaat het niet enkel om het geven van tips en informatie, maar bovenal om u te helpen uw motivatie te behouden. Hulp en advies bij afslanken vindt u bij vrienden en familie, maar ook bij een professionele voedingsdeskundige. Deze kan u uitstekend informeren.

Soorten hulp
Er zijn verschillende soorten hulp die u kunt gebruiken tijdens een dieet. Er is de hulp van vrienden, familie of gelijkgestemden die voornamelijk uw motivatie zal sterken. Er is de hulp van boeken die ervoor zorgen dat u lekkere recepten kunt vinden die toch binnen uw dieet passen. Er is de hulp van internetapplicaties om uw gewicht in bij te houden en uw evolutie te volgen. En dan is er de hulp van diëtisten en voedingsconsulenten. Zij bieden u het totaalpakket aan van alle mogelijke soorten hulp die u kunt gebruiken. En bovendien weten zij echt waar ze over spreken.

Voedingsconsulenten
De hulp van voedingsconsulenten is wellicht de beste hulp die u tijdens een dieet kunt krijgen. Bij NewFigure krijgt u bovendien een persoonlijke consulent zodat u een vertrouwensrelatie opbouwt en iemand heeft waar u echt met al uw vragen bij terecht kunt. De NewFigure consulenten zijn vakmensen op ieder gebied. Zij weten exact hoe ze u kunnen motiveren, zij bieden steun en een luisterend oor en zij weten alles over voeding en diëten. U kunt bij hen terecht met al uw vragen of bedenkingen en dat op ieder moment van de dag. Zo bent u verzekerd van een succesvol eindresultaat.

Voor hulp kijk op: http://www.newfigurezoetermeer.nl
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+