Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afvallen zonder hongergevoel

Geschreven door Newfigure Clinic op September 30, 2012

Afvallen zonder hongergevoel
- Snacks
Een groot probleem wanneer u aan een dieet begint, is het laten wegvallen van snacks. Zeker wanneer u gewend bent om frequent een snelle hap te nemen tussen twee maaltijden door, krijgt u al snel de indruk dat afvallen zonder hongergevoel een illusie is. Deze visie zal uw dieet binnen de kortste keren de das omdoen, gezien niemand zin heeft om honger te lijden. Gelukkig is afvallen zonder hongergevoel zeker mogelijk. Enerzijds door de juiste snacks uit te kiezen en anderzijds door het nemen van voedingssupplementen die dit hongergevoel wegnemen. Ook het drinken van veel water zal de honger stillen.

Minder honger door supplementen
Voedingssupplementen kunnen zeer nuttig zijn tijdens een dieet. Bij NewFigure maken ze om die reden een wezenlijk deel uit van het dieet. De voedingssupplementen van NewFigure zijn gebaseerd op aminozuren. Hierdoor zorgen ze er enerzijds voor dat uw vetten worden aangesproken in plaats van uw spieren en anderzijds hebben ze een honger stillend effect. Wanneer u dus het NewFigure dieet volgt, zult u minder eten en toch het gevoel hebben meer dan voldoende te consumeren op een dag. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van snacks die u wel kunt nemen zoals bepaalde vruchten en zelfs enkele crackers of soepen.

Minder honger bij een dieet op maat
Bij een dieet op maat, zoals NewFigure, hebt u bovendien sowieso een kleinere kans om met een hongergevoel geconfronteerd te worden. Standaard diëten houden geen rekening met de mens als individu. Hierdoor zullen ze voor een enkeling zeer goed werken, maar voor de meeste mensen zijn ze een zware lijdensweg. Natuurlijk zal ieder dieet een inspanning vergen, anders hadden wij allemaal het perfecte lichaam. Maar een dieet op maat zal altijd goed doenbaar blijven en u zou er geen honger bij mogen lijden. Uiteindelijk zult u bij een dieet waar u honger heeft snel vervallen in oude gewoonten en ongezonde snacks.

Wilt u ook afvallen zonder hongergevoel? http://www.newfigurezoetermeer.nl
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+