Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nieuws

Laatste nieuws omtrent afslanken en een gezonde levensstijl.

Tip: Geef water een smaakje!

August 7, 2013
Lekker veel cola en vruchtensap drinken tijdens het afvallen is niet zo handig. Ongemerkt krijg je veel calorieën binnen, zonder dat je een verzadigd gevoel krijgt. Daarom luidt het advies: Drink water, water en nog eens water. Het liefst tussen de anderhalve en twee liter. Dit zijn al snel 10 glazen per dag. Echter heeft water geen uitgesproken smaak en daar hebben mensen weleens moeite mee. Daarom wat tips waarmee je kraanwater een extraatje geeft.
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Wat is jouw favoriete recept? Lasagne

August 5, 2013
Lasagne bevat al snel veel calorieën. Dit komt door de combinatie van vette ingrediënten zoals gehakt EN bechamelsaus EN kaas. Je kunt ook een heerlijke lasagne bereiden door de vette room en kaas te vervangen door zachte, slanke ricotta . Deze kaas bevat slechts 8 – 20% vet en dit geeft de maaltijd ook een romige smaak. Voeg vervolgens lekker veel groenten, gezeefde tomaten, pijnboompitten en kruiden toe en slanke lasagne van slechts 440 calorieën is klaar!

Welk ontbijt is het best?

August 3, 2013
Het ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Je hebt namelijk de avond ervoor voor het laatst gegeten, dus je lichaam heeft weer nieuwe energie nodig. Niet alleen je spijsvertering komt door het ontbijten op gang, ook je stofwisseling begint weer wat sneller te werken. Natuurlijk verbrand je 's nachts ook calorieën, maar je stofwisseling staat wel op een lager pitje. Als je het ontbijt overslaat, blijft je stofwisseling traag werken. Start de dag dus met een gezond ontbijt!
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Column Afvallen met Anne: Column Butterflies: Het afslank wondermiddel bestaat niet

August 1, 2013
Het was weer zo’n avond waarop ik een beetje zappend voor de TV zat, en ik zag het weer eens voorbijkomen. Hét wondermiddeltje wat zou helpen met afvallen. Of wat zeg ik, helpen? U kunt eten wat u wilt, maar met het middeltje zult u gegarandeerd kilo’s afvallen! Ik zou deze reclames maar al te graag geloven, want zal het niet heerlijk zijn om zonder moeite af te vallen? Ja, dat zou heerlijk zijn, maar ergens weten we allemaal dat het zo niet werkt. Toch zijn sommigen er (on)bewust naar opzoek, of we komen het toevallig tegen in reclames. Waar ik persoonlijk in het begin nog erg sceptisch ben word ik toch een beetje meegenomen in zo’n reclame. Voor en na foto’s van mensen die dankzij het middeltje al vele kilo’s kwijt zijn, en wat zien ze er goed uit. Er begint bij mij dan lichte twijfel op te spelen. Maar ik ben niet gek, en besluit eens wat research uit te voeren. Lang leve Google. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik niet tegen allerlei nadelen van het ‘’middeltje’’

Let op: Actie met OneFit nog 1 dag geldig!

July 30, 2013
Wil jij gratis sporten? Dat kan! Sluit het abonnement Afvallen met Anne af en ontvang een Prepaid Fitness Card ter waarde van maar liefst €25! Voor onze bestaande Afvallen met Anne abonnees hebben we ook een leuke actie. Jullie ontvangen 20% korting op het sporten. Wees er snel bij! Want onze actie met OneFit loopt tot en met 31 juli. En op = op! Lees hier snel meer over onze actie

Wat is jouw favoriete recept? Slanke pizza

July 29, 2013
Wij ontvingen het verzoek voor een recept van een slanke pizza. Gelukkig is een pizza vrij gemakkelijk om te toveren tot slank recept. Pizza's zijn vaak caloriebommen vanwege de calorierijke bodem en het calorierijke beleg zoals vette worst en een dikke laag kaas. Je bespaart al veel calorieën door de bodem te vervangen door een meergranen tortilla wrap. Beleg deze vervolgens met lekker slank beleg: zoals plakjes kipfilet met knoflook, ui, champignons, paprika en wat geraspte kaas en jouw slanke pizza is klaar! In dit artikel een lekkere slanke vegetarische pizza van slechts 394 calorieën.

Column Afvallen met Anne: Column Sportymummy: Goed voorbeeld doet goed volgen...

July 27, 2013
Vandaag weer een nieuwe column van Angela. Hierin beschrijft ze waar zij haar motivatie om te gaan sporten uit haalt. Haar column kan ook een inspiratiebron voor ons zijn. Dus ben je even futloos, heb je geen zin om die luie stoel uit te komen? Lees dan deze column! Ben je ook benieuwd naar de andere verhalen van Angela? Lees dan ook: Discriminatie , Ongeduldig , De welbekende knop , Snaaien! “If I fail I try again, and again, and again...” "At first, they'll ask you why you're doing it. Later, they'll ask you how you did it." en "Don't compare yourself to others. Compare yourself to the person from yesterday."

Voedingstip: Eet ook eens speltbrood

July 26, 2013
Spelt is hip! Je hoeft tegenwoordig niet meer allerlei natuurwinkels af te struinen voor je speltbrood. Supermarkten en bakkers vullen hun schappen namelijk steeds vaker met dit product. Men vindt het niet alleen een lekker en stevig brood . Het is ook nog eens gezond! Bovendien is het een ideaal brood voor mensen die niet goed tegen tarwe kunnen. In dit artikel meer over speltbrood.
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Column Afvallen met Anne: Column Chocolacaat

July 24, 2013
Les 1. Een dieet kan je het best in stilte volgen, het slechtste komt namelijk bovendrijven in de medemens als deze een dieetvolger bespeurt in de directe omgeving. Op de eerste dag van je dieet ademloos vertellen dat je de methode van Sonja Bakker volgt houdt standaard in dat je te horen krijgt dat a.) Sonja haar opleiding bij de LOI heeft gevolgd b.) dat ze nu met een bloemist hokt c.) dat ze aandelen Unilever bezit vandaar die sultana en eierkoeken in haar boeken en d.) dat je uiteindelijk alleen maar aankomt als je stopt met afvallen. Als je vervolgens de fout maakt publiekelijk over te stappen op het dieet van Dr. Frank krijg je a.) te horen dat het een slap aftreksel is van Dr. Atkins en b.) dat Dr. Frank grootverdiener is vanwege die eiwitdrankjes die je nodig lijkt te hebben bij zijn plagiaatdieet en c.) dat je alleen maar aankomt als je stopt met afvallen.

Wat is jouw favoriete recept? Wraps met kruidenkaas en gerookte zalm

July 21, 2013
Wat is jouw favoriete recept? Deze vraag stelde ik jullie laatst en hier kwamen een aantal verzoeken uit voort. Vandaag is het eerste verzoek omgetoverd tot een slank recept. Deze meergranen wraps met kruidenkaas light en gerookte zalm bevatten 431 kcal en zijn geschikt bij het afvallen . Eet er een slanke salade bij en jij bent goed bezig! Hou de nieuwspagina goed in de gaten. Want iedere week verschijnt er een nieuw slank favoriet recept.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan