Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nieuws

Laatste nieuws omtrent afslanken en een gezonde levensstijl.

Graag een warm welkom voor onze nieuwe columnisten!

June 27, 2013
Beste deelnemers. Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe columnisten! Deze dames noemen zichzelf Chocolacaat, Opnaarde60, Butterflies en JolandaB1985 op valtaf.nl. Iedere maand zullen zij een nieuwe column schrijven over jawel: Afvallen! Hou de nieuwspagina goed in de gaten. Want iedere maand zullen jullie lezen over interessante, leuke, grappige en ontroerende verhalen over dit onderwerp.

Tips om van het opgeblazen gevoel af te komen

June 25, 2013
De meesten van jullie zullen het opgeblazen gevoel na de maaltijd wel herkennen. Met een bolle, pijnlijke buik zit je voor pampus op de bank. Met bezoek bent is zo'n aanval helemaal onhandig, want het gaat nog al eens gepaard met een luid gerommel van de maag en winderigheid. Daar kun je op zo'n moment niet aan toegeven en dan kan het opgeblazen gevoel zulke extreme vormen aannemen dat je er letterlijk en figuurlijk niet goed van wordt. Als jij hier vaak last van hebt, is het goed om eens kritisch naar je eetgewoonten en leefstijl te kijken. Je buik weerspiegelt jouw manier van leven. In dit artikel wat tips om het vervelende gevoel te bestrijden, of nog beter, te voorkomen!
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Mag haring tijdens het afvallen?

June 24, 2013
Het haringseizoen is weer begonnen! De Hollandse nieuwe is nu overal te koop en op verschillende plaatsen worden haringparty's georganiseerd. Hollandse nieuwe staat voor de eerste, jonge haring van het seizoen. Extra zacht van smaak dus. Zo uit de hand met uisnippers . Het water loopt mij al in de mond. Haring is erg gezond. Het is rijk aan gezonde vetzuren. Ook tijdens het afvallen mag je genieten van deze vis!

Fabels over voeding

June 21, 2013
Het internet is een handig medium om kennis te delen. Helaas staan er naast zinnige informatie ook veel onwaarheden op het internet. Voor je het weet worden deze fabels verspreid en aangenomen als waarheid. Het Voedingscentrum heeft onder ruim 1000 Nederlanders van 18 jaar en ouder, onderzoek gedaan naar fabels op het gebied van voeding...
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Slank recept: Salade van raapstelen, appel en pittig gekruid gehakt

June 19, 2013
Vandaag een recept vol met seizoengroenten! De maand juni is onder andere de maand van de raapstelen en die biet. De biet kennen jullie ongetwijfeld. Raapstelen zijn echter wat minder populair. Deze hoort in het rijtje van de vergeten groenten. Van deze groenten wordt enkel het jonge blad en de bladstelen gegeten. De smaak is licht bitter en het heeft de structuur van rucola. Bladstelen worden wel eens verwerkt in zomerse stamppotten, maar in een salade smaakt de groente ook heerlijk. Deze salade bevat maar 411 calorieën en is dus geschikt bij het afvallen !
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Gratis sporten met OneFit

June 17, 2013
Wil je sporten zonder vast te zitten aan een duur sportabonnement? Dat kan! Als je tussen 1 juni en 31 juli een abonnement Afvallen met Anne afsluit, ontvang je een OneFit Prepaid Fitness Card met een tegoed van €25! Met deze kaart kun jij bij honderden sportscholen terecht, zonder abonnement. Je bepaalt zelf waar, wanneer en wat je doet en je betaalt per keer dat je daadwerkelijk de sportschool in duikt. Ben je al abonnee maar spreekt dit concept je aan? Wees niet getreurd, voor jullie hebben we ook samen met OneFit een actie opgezet. Afvallen met Anne-leden krijgen de kaart ook gratis en krijgen 20% korting bij het opladen van de kaart. Koop bijvoorbeeld €50 tegoed en betaal slechts €40!

Slank recept: Gebonden tomatensoep met bruschetta

June 17, 2013
Vandaag een uiterst gezond maaltje. Het kookvocht wordt verwerkt in de soep. Op deze manier spoel je geen vitamines weg. De aardappel maakt het een gebonden machtige soep. Dit terwijl het soepje amper energie bevat. Samen met een heerlijke bruschetta bevat deze maaltijd slechts 233 kcal. Prima geschikt als lunch. Als diner kun je met een gerust hart een extra kopje soep opscheppen!

Let op het gewicht van je kind

June 15, 2013
Los van het feit dat overgewicht slecht voor de gezondheid is en dat kinderen met overgewicht een groot risico op overgewicht hebben op latere leeftijd, is het ook nog eens slecht voor hun zelfbeeld. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen op vierjarige leeftijd al een sterke voorkeur hebben voor kinderen met een normaal gewicht. Slechts I op de 43 kinderen ziet een hoofdpersoon uit een verhaal met overgewicht als potentiële vriend. Dit concludeert Professor Andrew Hill van de Leeds Institute of Health Sciences.

Het lactosevrije assortiment is uitgebreid!

June 13, 2013
Wij hebben goed nieuws voor mensen met een lactose-intolerantie. Het lactosevrije assortiment is uitgebreid! Sinds begin maart heeft Arla al Lactofree verse halfvolle melk op de markt gebracht. Nu is dit assortiment uitgebreid met houdbare halfvolle melk, halfvolle yoghurt en roomkaas. En dat allemaal lactosevrij! Ga zuivel niet angstig uit de weg, maar maak gebruik van deze producten. Zo loop jij geen tekorten aan voedingsstoffen op.

Slank recept: Quinoa salade met tuinbonen, radijs en een frisse limoendressing

June 11, 2013
Quinoa is hip! Iedereen om me heen die bewust en gezond wil eten, is aan de quinoa. En ik doe vrolijk mee. Want los van het feit dat het gezond is, vind ik het ook nog eens lekker. Vaak combineer ik het met groente zoals verse spinazie, courgette en wat witte kaas. Echter smaakt het ook heerlijk in een zomerse salade. Bijvoorbeeld met erwtjes, tuinbonen, druiven en pecannoten. Heerlijk fris met de limoendressing. Dit slanke gerecht bevat 499 calorieën en is dus geschikt bij het afvallen .
Dit artikel is exclusief voor abonnees. Bestel een abonnement.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan